Új Korum, Preston és Avid Carp termékek érkeztek

Új Korum, Preston és Avid Carp termékek érkeztek

Legyen szó finomszerelékes feederezésről, method horgászatról, vagy éppen bojlis horgászatról, abban biztosak lehetünk, hogy a „szigetországból” csak minőségi portékák érkeznek. Ezeket ugyanis olyan horgászok elképzelései és tanácsai alapján alkotják meg, akik valóban sok időt töltenek a vízparton, és akik szótárában a kompromisszum – mint a termékeikkel kapcsolatos jelző – nem létezik! Ebben a bőséges terjedelmű összeállításban a nemrég érkezett Korum, Preston és Avid Carp újdonságokat mutatjuk be.

KORUM termékek

Any Chair Double Butt Rest
Az Any Chair rendszer segítségével bármilyen fotel átalakítható egy komplett, moduláris horgászállomássá. Szűkítő betét nélkül 36 mm-es kerek lábra, a szűkítő betétekkel 23 mm és 25 mm-es kerek, illetve 23 mm-es négyzet alakú lábakon használható. Kompatibilis fotelekkel, de régebbi, vékony lábú horgászládákhoz is ideális. Az Any Chair Double Butt Rest bottartó dőlésszöge állítható, így bármilyen pozícióban követi a rá helyezett két bot dőlését. Közvetlenül a fotelhez illeszkedik, így rendkívül stabil bottámaszt biztosít.

Korum Any Chair Double Butt Rest

Any Chair Groundbait Bowl
Az Any Chair Groundbait Bowl közvetlenül a fotelhez csatlakozik, hogy horgászat közben könnyen elérhető legyen az előre elkészített etetőanyag. Összecsukható, nejlon bélésű, 600D anyagból készült etetőanyag-tároló edény cipzáras fedéllel.

Any Chair Groundbait Bowl

Bait Gripper Lead
A Bait Gripper Lead egy innovatív bojlis ólom, amely lehetővé teszi az etetőanyag, paszta vagy etetőpellet használatát úgy, mintha etetőkosarat használnánk. E tulajdonságát az innovatív hálós műanyag betétnek köszönheti, amely a nehezék közepére helyezhető. A háló ugyanis megragadja a belenyomott csalogatóanyagot annyira, hogy az sem a dobás, sem a vízbe érkezés során nem esik ki belőle.
Méretek: 60 g / 2 oz, 90 g / 3 oz, 120 g / 4 oz, 150 g / 5 oz, 180 g / 6 oz

Korum Bait Gripper Lead
A háló megragadja a belenyomott csalogatóanyagot annyira, hogy az sem a dobás, sem a vízbe érkezés során nem esik ki belőle

River Cage
A River Cage egy folyóvízi feederezéshez kifejlesztett open end típusú etetőkosár. Hidrodinamikusan lapos és széles kialakításának köszönhetően a kosár még a nagy sodrásban is szorosan a fenékhez lapul. Erős, tartós fém palástja felül dróthálóval zárt, így szemes anyagot, pelletet vagy ragasztott csontit is etethetünk vele mélyebb vizeken is. Különlegessége, hogy a kosarat egy beépített forgó segítségével lehet a karabinerbe akasztani. E forgónak köszönhetően sokkal kevésbé tekeri a zsinórt, mint a többi hasonló etetőkosár. A kosár forgó felőli része dróthálós, így könnyebben lehet az etetőanyagot, valamint a ragasztott csontit beletömni.
Elérhető XL méretben 60, 90, 120 és 150 grammos méretekben.

River Cage Large
A kosár forgó felőli része dróthálós, így könnyebben lehet az etetőanyagot, pelletet vagy a ragasztott csontit beletömni

Botösszefogó és spiccvédő tok
Kifejezetten bojlis botokhoz készített prémium minőségű, speciális botpánt, amely garantáltan megvédi és egyben tartja a bot tagjait. Állítható hosszúságú gumipánttal van ellátva, hogy a különböző méretű botokhoz (2,7-3,9 m) is használható legyen. A gumipánt egyik végén lévő neoprén „kupakot” a bottagok nyél felőli részére, míg a másik végét a spicc felőli részére kell húzni. Így a bottagok rögzítve, összefogva, biztonságosan szállíthatók.

Botösszefogó és spiccvédő tok

Big Fish Hair Rigs
Kifejezetten nagytestű pontyok céltudatos horgászatához maximális precizitással kötött, 10 centiméter hosszú bojlis horogelőkék, amelyek ideálisak akár methodos pecához is.
A Korum Big Fish Hair Rigs előkötött horogelőke alapját a kiváló minőségű, szakáll nélküli Korum Supersteel Allrounder horog alkotja, amely nagy teherbírású Korum monofil zsinórral van kötve. A hajszálelőkén víztiszta Korum Quick Stop található, amely meggyorsítja a csalizási folyamatot. A csomagban 8 db előkötött horog található.
Elérhető barbed/szakállas és barbless/szakáll nélküli változatokban és 8-10-12-es méretekben.

Korum Big Fish Hair Rigs Barbed
Korum Big Fish Hair Rigs Barbless

Allrounder
A Supersteel Allrounder egy univerzális, nagyhalas horog feeder- vagy pontyhorgászathoz. Enyhén hajlított fül, befelé forduló hegy és brutális erő jellemzi. Fűzött és horgon felkínált csalis, monofil, vagy fonott zsinóros horgászathoz egyaránt ajánlott. Teflon bevonata és kémiailag élezett hegye ellenállóvá teszi a keményebb terepen is. Megvásárolható szakállas/barbed (4-6-8-10) és szakállnélküli/barbless (8-10-12) kivitelben egyaránt.
Tulajdonságok:

 • méret: 6
 • kiszerelés: 10 db / csomag
 • borotvaéles hegy
 • hosszú élettartam
 • szakállas kivitel
 

Korum Allrounder Barbed
Korum Allrounder Barbless

Grappler
A Korum Grappler Hook egy kiváló minőségű feeder horog a Korum kínálatából. Füles kivitel, így hajszálelőkés vagy akár csalitüskés kötéshez is kiváló! Ezt az ívelt szárú horgot úgy tervezték, hogy tökéletes akadást biztosítson a finomabban táplálkozó halak esetén is. Hegye visszafelé ívelt, míg a horogszem enyhén kifelé döntött, hogy tökéletesen használható legyen vastagabb monofil előkezsinórokkal is. Teflonbevonata és kémiailag élezett hegye ellenállóvá teszi a keményebb terepen is.
Megvásárolható szakállas és szakáll nélküli kivitelben egyaránt, 6-8-10-12-es méretekben.

Korum Grappler Barbed
Korum Grappler Barbless

Xpert Power Barbless
Az Xpert Power Barbless névre keresztelt szakállmentes horgokat kifejezetten a finomszerelékes módszereket űző horgászok számára alkották. Olyan professzionális horgok, melyek tökéletesen megállják a helyüket akár finom pontyhorgászat, akár nagyhalas feederezés esetén. A horgok ára igencsak pénztárcabarát, ám emellett egy prémium minőségű horogtól elvárható minden kritériumnak maximálisan megfelelnek. Kémiailag élezett, kifogástalan hegykiképzése és rendkívül erős, karbon alapanyaga garancia a hosszú élettartamra. E típus hatékonysága az enyhén befelé görbített fül és az elképesztően jó tartást nyújtó kerek öböl kombinációjában rejlik. Nemcsak eredményesen megakasztja, de fárasztás közben biztosak lehetünk benne, hogy stabilan meg is tartja a menekülő halunkat!
Az Xpert Power horgok elérhetők a kínálatban micro szakállas és szakállmentes kivitelben is, 6-8-10-12-es mértekben.

Korum Xpert Power Barbless

Xpert Specimen
Az Xpert Specimen egy közepesen nehéz, a modern Bolt rigek készítéséhez optimalizált, kémiailag élezett hegyű horog nem tükröződő bevonattal. Hajszálelőkés szerelékek készítéséhez javasolt.
Kínálatunkban elérhető micro barbed (micro szakállas) és barbless (szakáll nélküli) változatokban, 6-8-10-12-es méretekben.
Tulajdonságok:

 • feeder, illetve method technikához ajánlott
 • enyhén befelé dőlő füllel van ellátva
 • nagy igénybevételekhez készült
 • köthető hajszálelőkével vagy normál módon
 

Korum Xpert Specimen Barbless
Korum Xpert Specimen Micro Barbed

Pellet Stopper - Clear
Átlátszó pellet stopper fúrt pelletekhez, bojlikhoz vagy akár kukoricákhoz. A stopper kialakításának köszönhetően a lendületes, erős dobások során sem kell attól félni, hogy a csali leesik, de attól sem, hogy esetleg a stopper átvágja azt.
Kiszerelés: 28 db/csomag

Korum Pellet Stopper - Clear

Meat Stops
Magyarországon még nem annyira elterjedt a löncshús csali, de a Korum Meat Stop ütközőt a puhább sajtkocka csalit alkalmazók is hasznosnak találhatják. A „rendszert” úgy fejlesztették ki, hogy növelje a löncshús csalik tartósságát. A nagyméretű, sík felületű stopper megakadályozza, hogy a nagyobb, lendületesebb dobások során leeshessen a csali, de azt is, hogy a hal leszívja azt a hajszálelőkéről. A stopperen elhelyezett kis tüskék a csalit stabil pozícióban tartják, míg a vékony műanyag cső megakadályozza, hogy a hajszál bevágja a puha csalit. Ez az innovatív stopper egyébként bármilyen nagyméretű, puha állagú vagy kifejezetten nehéz csali alkalmazása során jól jöhet. Kifejezetten ajánljuk a Haldorádó FermentX Natural Bait csalikhoz!

Korum Meat Stops
Ez az innovatív stopper egyébként bármilyen nagyméretű, puha állagú vagy kifejezetten nehéz csali alkalmazása során jól jöhet

Supa Soft Imitation Corn
A Korum Supa Soft Imitation Corn - Floating - Yellow egy kiváló minőségű csaliimitáció. Csemegekukorica formájú és méretű, puha állagú műanyag csali lebegő változatban. Állagának köszönhetően horogra is tűzhető, de javasolt inkább a hajszálelőkés, csalitüskés felkínálása. Hihetetlen fogós és tartós!

Korum Supa Soft Imitation Corn

PRESTON termékek

Offbox Csaliernyő
A Preston Grey Bait Brolly Csaliernyő segítségével megóvhatjuk etetőanyagunkat, csalijainkat az eső, illetve a tűző nap okozta ártalmaktól. Kevés bosszantóbb dolog van, mint mikor esőben elkezdenek szétmászni a csontik, pinkik, sárrá változik a nagy gonddal elkészített földes szúnyog, vagy mikor felforr a tűző napon a víz, melyben a tűzőszúnyogot tároljuk stb. Az ernyő segítségével ez egy mozdulattal megakadályozható. Az ernyő úgy dönthető, hogy a nyelét ki lehet csavarozni és a 45 fokban megdöntött menetbe becsavarozni. A rögzítése a Prestontól már megszokott adapterek segítségével számos ládára, csalizó trepnire könnyedén megoldható.
A szögletes kialakítású ernyő oldalainak hossza 70 cm, íves átmérője 114 cm.

Preston Offbox Csaliernyő

Offbox Extending Gripper
A Preston élen jár a finomszerelékes horgászok számára készülő kiegészítők fejlesztése terén. Ez a 11 top szett tárolására is alkalmas bottartó igazán praktikus, mivel biztonságos helyet biztosít a tartalék botok számára. A szűkítőknek köszönhetően többféle méretű, kerek lábú versenyládára vagy székre rögzíthető. Két adapterének távolsága állítható, így lehet 100%-osan a saját ládánkhoz igazítani. A bottartó állványon 11 db „tulipán” található, amelybe mérettől függetlenül és a tag sérülése nélkül lehet a top szetteket belenyomni. E műanyag szorítók olyan erősen fogják a botokat, hogy még az erősebb széllökések sem tudják azokat kirántani onnan.

Preston Offbox Extending Gripper

Offbox Roost 6 részes
Tartalék botok, illetve top szettek tárolására alkalmas láda kiegészítő. 6 bot biztonságos tárolására alkalmas kivitel. Különlegessége, hogy mindössze 1 lábra kell rögzíteni, így rendkívül helytakarékos, és akár különleges pozitúrákban is fel tudjuk állítani. Gyorszáras csatlakozóval van ellátva, így nem kell a lábról az adaptert mindig levenni, elegendő a bottartó fejet le- és felcsatolni.
Betét nélkül a 36-os (kerek) lábakon használható, de a 30-as (kerek), 25-ös (kerek) és 23-as (lekerekített négyzetes) szűkítők is megtalálhatók a csomagban.

Preston Offbox Roost 6 részes

Offbox XS Feeder kar nagy, normál
Az XS Feeder Arm egy két rögzítési ponttal felfogatható feeder kar, mely rendkívül stabil és sokoldalú beállítást tesz lehetővé. Könnyű dőlésszög- és hosszúság-beállítási rendszerrel rendelkezik, így bármilyen szögben és hosszúságban pozícionálható. Széleskörű beállítási lehetőségének köszönhetően tökéletesen használható szinte bármilyen módszerhez, álló- és folyóvízen egyaránt. Gyorscsatlakozó betéttel rendelkezik, ami lehetővé teszi a bottartó fej gyors eltávolítását.
Az Offbox XS Feeder kar nagy bottartó hossza: 100-180 cm
Az Offbox XS Feeder kar normál bottartó hossza: 70-120 cm

30 mm-es kerek, 25 mm-es kerek és 23 mm-es OnBox betétekkel van ellátva, így szinte bármilyen versenyládához vagy fotelhez csatlakoztatható.

Preston Offbox XS Feeder kar nagy
Az XS Feeder Arm egy két rögzítési ponttal felfogatható feeder kar, mely rendkívül stabil és sokoldalú beállítást tesz lehetővé
Preston Offbox XS Feeder kar normál

Stormshield Side Tray
A Preston Stormshield Side Tray arra hivatott, hogy bármilyen időjárási körülmények között biztosítsa csalik és az etetőanyag védelmét! A nagyméretű EVA tálca elég helyet biztosít a csaliknak, míg fedelének dőlésszöge bármilyen pozícióban rögzíthető. A fedél belső oldalán egy nagyméretű zseb található, ahol bőven akad hely az előketartó dobozoknak, mobiltelefonnak és egyéb eszköznek.
Tulajdonságok:

 • anyagának köszönhetően könnyen tisztán tartható
 • a 30 mm-es támasztóláb a csomag részét képezi
 • mérete: 64 x 72 cm (csatlakozó könyökökkel együtt)
 • 30 mm-es kerek, 25 mm-es kerek és 23 mm-es OnBox betéttel
 • 36 mm átmérőjű lábakra szűkítő nélkül használható
 

Preston Stormshield Side Tray

Pole Safe Combo
Újabb nagyszerű innováció a Prestontól. Rakós botos horgászatnál használt botrögzítő háló, valamint az ugyanezt a célt szolgáló „tulipán” került egyetlen láda adapterre annak érdekében, hogy még jobban megkönnyítse a horgászok dolgát. Így van lehetőség a vastagabb tagok hálóba helyezésére, a vékonyabb tagoknak pedig ott a szűkebb „tulipán”. Gyorszáras csatlakozóval rögzíthető a versenyláda lábához, továbbá szabványos menettel rendelkezik.

Preston Pole Safe Combo

Competition Pro Roost - Standard
Négylábú, 12 bot befogadására kialakított top szett tartó. A tagolt EVA fejrész széles kialakítása akár a 4-5 tagos top szettek befogadására is alkalmassá teszi, de alkalmas orsós botok tárolására is. Teleszkópos lábai kihúzott állapotban közel 1 m magasságig emelik a ráhelyezett felszereléseket.
Tulajdonságok:

 • 70 cm széles
 • 66 cm magas (kiengedett lábakkal 91 cm)
 • 12 bot tárolására alkalmas
 • összecsukható állapotban kis helyen elfér
 

Preston Competition Pro Roost - Standard

Competition Roller and Roost Bag
Az új PRESTON COMPETITION termékcsalád kiváló ár/érték arányú megoldást nyújt azoknak, akik horgászfelszerelésüket minőségi táskákban szeretnék tárolni, és szállítani. Prémium cipzárak, minőségi anyagok, esztétikus megjelenés jellemzi a COMPETITION táska széria minden egyes darabját.
A Preston Competition Roller And Roost Bag elég nagy két Super Flat görgő és további Offbox kiegészítők tárolására. Ez a táska szinte kötelező tartozék a rakós botos horgászoknak!
Tulajdonságok:

 • anyaga strapabíró, 100% poliészter
 • extra vastag vízálló bevonat
 • vállpánttal és fogantyúval ellátva
 • Preston logóval ellátott, nagyon esztétikus megjelenés
 • megbízható cipzár
 • méret: 30 x 90 x 25 cm
 

Preston Competition Roller And Roost Bag

Space Maker Multi
A vízparti praktikumot és kényelmet hivatott tökéletesíteni Space Maker ernyő. Ez a könnyű, üvegszálas szerkezetre épülő ernyő nagyon jó szolgálatot tesz a meleg nyári napokon, mivel kellemesen hűs fedezéket nyújt a tűző napsütés ellen, de ugyanilyen hasznos kellék egy esős horgásznapon is. Anyaga 100%-os vízhatlanságot biztosít, illetve az UV 50+ ultraibolya sugárzás ellen is biztonságos védelmet nyújt. 250 cm-es átmérővel rendelkezik, így kényelmesen elfér alatta a horgász akár fotellel, akár versenyládával és egyéb kiegészítőivel.

Preston Space Maker Multi

Dri-fish neoprén csizma
A Preston Dri-Fish Boots csizmát a láb melegen és szárazon tartására tervezték, minden időjárási körülményhez tökéletes. A megerősített talp öntött futófelülettel tökéletes egyensúlyt biztosít a kényelem és a tapadás között minden terepen. A robusztus neoprén felsőrész nagy mozgásteret kínál, miközben megőrzi a mindennél fontosabb vízállóságot.
Tulajdonságok: 

 • stílusos dizájn és színkombináció
 • neoprén belső, gumis külső rész
 • széles méretválaszték (42-46)
 

Preston Dri-fish neoprén csizma
A Preston Dri-Fish Boots csizmát a láb melegen és szárazon tartására tervezték

Bojtos sapka
A vízálló Bubble sapka meleg és kényelmes viseletet biztosít a téli időszakban. A külső és belső réteg között vízálló membrán található, így a legszélsőségesebb téli időjárásban is megfelelő. Külső anyag: 100% Akril, belső anyag 100% poliészter.

Preston Bojtos sapka

Original Baseball sapka
Az új Original Baseball sapka állítható tépőzáras pánttal és modern megjelenéssel rendelkezik, ami rendkívül stílusossá és kényelmessé teszi viselője számára. A sapka szürke és fekete színben, színes Preston logóval készül.

Preston Original Baseball sapka

ICS Banjo XR Feederkosár In-line M
A Preston In-line Banjo XR a népszerű Dura Banjo feederkosár utóda. Tökéletes megoldás a pontyok és nagyobb testű dévérek horgászatához, amikor azt szeretnénk, hogy az etetőanyag tovább a kosárban maradjon. A hagyományos method kosarakkal ellentétben a Banjo kosár oldalfala magasabb, ami megvédi az etetőanyagot vagy pelletet becsapódáskor. A magasabb oldalfalnak köszönhetően az etetőanyag biztosabban ér le az aljzatra még nagyon mély vizek esetén is. Bármely távolságra használható, súlyozásának továbbfejlesztésével extrém távolságok is elérhetőek.
Mivel a nehezék a műanyag kosár végében összpontosul, a dobások rendkívül pontosak még nagy távolságok esetén is. Az Interchange System részeként a Banjo XR feederkosár lehetővé teszi a horgászok számára, hogy horgászat közben is változtassanak a kosár méretén vagy fajtáján. Kompatibilis a többi PRESTON ICS kosárral!

Preston ICS Banjo XR Feederkosár In-line M

ICS Banjo XR töltőszerszám
Az új Preston In-line Banjo XR Feeder kosárhoz készült töltőszerszám. Igazán praktikus kis eszköz, melyet úgy alakítottak ki, hogy optimalizálták a maximálisan tömhető etetőanyag mennyiségét, így minden esetben biztosan azonos töltősúlyú kosarat juttatunk a kívánt helyre. Használata rendkívül egyszerű, miután megtöltöttük a kosarat, mindössze meg kell nyomnunk a szerszám alját képező gombot, s máris bedobásra készen áll a tökéletes method végszerelék.
Elérhető a Small, Medium és Large méretű kosarakhoz.

Preston ICS Banjo XR kosarakhoz három különböző méretű töltőszerszám való
Használata rendkívül egyszerű, miután megtöltöttük a kosarat, mindössze meg kell nyomnunk a szerszám alját képező gombot, s máris bedobásra készen áll a tökéletes method végszerelék

ICM Swivel Stem Kit
Ennek az innovatív kis kiegészítőnek köszönhetően bármilyen ICM rendszerű Preston feederkosarat át lehet alakítani in-line rendszerűből hagyományos oldalkosárrá. Kiszerelés: 2 db/csomag.

Preston ICM Swivel Stem Kit

Mag Store Előketartó 15 cm
10 darab előketartó létra befogadására alkalmas mágneses előketartó
. A létrák kompatibilisek a nagyobb méretű Mag Store System előketartókkal is, így a legnagyobb méretű dobozban akár a legkisebb méretű létrák is könnyedén tárolhatók.
A doboz mágneszáras és gumitömítéssel ellátott, így a víz garantáltan nem fog befolyni.

Preston Mag Store Előketartó 15 cm

Mag Store Előketartó 30-38 cm
8 darab előketartó létra befogadására alkalmas mágneses előketartó
. A létrák kompatibilisek a nagyobb méretű Mag Store System előketartókkal is, így a legnagyobb méretű dobozban akár a legkisebb méretű létrák is könnyedén tárolhatók.
A doboz mágneszáras és gumitömítéssel ellátott, így a víz garantáltan nem fog befolyni.

Preston Mag Store Előketartó 30-38 cm

Előketartó hosszú
Nagyon praktikus előketartó 15-30 cm-es előkék tárolásához. 15-20-25-30 cm távolságban műanyag tüskék találhatók a tárolóban, melyekbe rögzíteni lehet az előkék füleit.
A dobozok mágneszárral vannak ellátva, a csúcsminőségű (rozsdamentes acél) sarokpántok pedig a könnyű záródást és a hosszú élettartamot biztosítják. Az előketartóban lévő tüskék fogazottak, így a belerakott előkék nem tudnak maguktól leugrani!

Preston Előketartó hosszú

KKM-B Barbless
A Preston KKM-B Eyed Barbless horogcsalád a korábbi, nagy sikerű PR-36 továbbfejlesztett változata. A szakáll nélküli KKM-B minden értelemben teljesen új szintre emelte a régi változatot. Egy igazi halkímélő horog, ettől függetlenül igen fogós és masszív. Ajánlott pontyok horgászatára többféle csali-feltűzési módszerhez, pl. csalitüske, szilikon karika, hajszálelőke. Használható feederezés vagy methodozás során pelletekhez, gumikukoricához egyaránt. Kiszerelés: 10 db/csomag

Preston KKM-B Eyed Barbless

Wire Bait Up Feeder
Rendkívül erős rozsdamentes acélból készült, kifejezetten alapozó etetésre megalkotott kosár, mely ellenáll az erőteljes igénybevételnek is. Lehetővé teszi a nagy mennyiségű etetőanyag, csemegekukorica vagy éppen etetőpellet bejuttatását. Rácsos fedőlapot tartalmaz a kosár egyik vége, így könnyebb a beletöltött csalogatóanyag tömörítése.
Mérete: 70 x 50 mm
Tömege: 28 vagy 45 g

Preston Wire Bait Up Feeder

Vödör 18 L
A 18 liter űrtartalmú Preston keverő vödör strapabíró műanyagból készült, megvásárlásakor hosszú élettartamra számíthatunk! A vödör fém fülén ergonomikus fogantyú van, erősen szélesedő formája kényelmes fogást tesz lehetővé.

Preston Vödör 18 L

Etetőanyag permetező
A method etetőanyagok előkészítése, tapadó képességük beállítása a sikeres horgászat egyik legfontosabb része. Ennek érdekében nem árt, ha a finomhangolás során gondosan adagoljuk a kívánt vízmennyiséget. Ehhez jól jön egy vízporlasztó kézi permetező, melynek segítségével finom vízpermettel nedvesíthetjük etetőanyagunkat.
A tartály tetején lévő pumpával lehet növelni a flakonban a nyomást, majd a fixáló gomb lenyomásával folyamatosan adagolható a víz anélkül, hogy az ujjunkkal nyomkodni kéne azt.
500 ml űrtartalmú, keskeny, helytakarékos kivitel.

Preston Etetőanyag permetező

C-Drome Power 11,5 m Kit
A Preston C-Drome Power Pole 11,5 m rakós bot megbirkózik a legnagyobb méretű halakkal is! Megfelelően könnyű ahhoz, hogy akár egy egész napot végighorgásszunk vele teljes hosszban. Elképesztően erős multi-moduláris szénszálból készül, és kifejezetten oda ajánlott, ahol nagyméretű halakra és nagy súlyokra lehet számítani. A top szettek már az új C-Drome oldalsó gumikivezetéssel szereltek és akár 4 mm-es csőgumival is használhatóak.
A botot a hozzá adott bottáskában szállítjuk!
A csomag tartalma:

 • Rakós bot 11,0 m hosszban
 • 1 x Power top 2 kit
 • 1 x Etető top 2 szett és etető kupak
 • 1 x Mini toldó
 • Hordtáska
 

Preston C-Drome Power 11,5 m Kit
A szett tartalmaz egy etető top szettet is etetőcsészével kiegészítve
A top szettek már az új C-Drome oldalsó gumikivezetéssel szereltek

Dura Slip Hybrid Elastic
A 8 féle méretben kapható Dura Slip Hybrid gumi ötvözi az erőt és a tartósságot, valamint a rugalmasságot, tökéletes eszközt biztosít számos halfaj horgászatához, beleértve a nagytestű dévéreket és a pontyokat. A gumit minden esetben előre bevonják egy speciális olajjal, amely növeli a gumi teljesítményét és tartósságát. Kiválóan alkalmas nagy terhelésnek kitett helyeken, ahol a hagyományos gumik csődöt mondanak.
Főbb tulajdonságok:

 • 3 m hosszúságban kapható
 • Csúszós olajjal bevont a tartósság és a teljesítmény érdekében
 • Magas nyúlási tényező
 • 1,2 mm-től 2,6 mm-es méretig
 

Preston Dura Slip Hybrid Elastic

Pulla Bung
A nagyon könnyű műanyagból készülő Pulla Bung lehetővé teszi, hogy feszesebbre húzza a gumit a top szett szétszerelése nélkül. Előnye, hogy lágyabb gumit használhatunk a kisebb pontyokhoz, de rövidebbre fogva meg tudjuk feszíteni a szákoláshoz, ha bónusz halat akasztunk. Ez azt jelenti, hogy nem kell olyan sokat játszani a szákolásnál és felrakni a botra plusz ötödik vagy hatodik tagot, összességében ez a megoldás jobb kontrollt, gyorsabb szákolást biztosít, így jóval ritkább a hosszú top szettel végzett fárasztás miatti bottörés.
Elérhető önmagában vagy Pulla Bung Stora Kits készletben.

Preston Pulla Bung
A Preston Pulla Bung Stora Kits készlet 1 db kúp alakú, a bot belső falán megütköző „bung” kiegészítőt és 1 db „létrát” tartalmaz, amelyre a gumit tekerhetjük fel

Stora Bung gumirögzítő kúp
A modernebb gumizási kellékek jóval nagyobb biztonságot és szabályozhatósági lehetőséget nyújtanak számunkra, mint a hagyományos társaik. A gumi belső rögzítésére szolgál az új Preston Stora Bung, amelynek óriási előnye, hogy kúp alakú, így megszoruló része a top szett teljes belső felületén fekszik fel(!), garantáltan nem sérti meg bottest belső falát, és a hal sem tudja beljebb húzni. A gumi feszességét is könnyen lehet szabályozni az eszköz végében található kis létra segítségével. Végül, de nem utolsósorban említsük meg azt is, hogy extra könnyű, amely különösen fontos, hiszen a bot első részében helyezkedik el, és ott minden grammnak komoly jelentősége van.
Három méretben – Midi, Maxi és Mega változatban – kerül forgalomba. A Midi 8-12 mm, a Maxi 12-20 mm, míg a Mega 17-24 mm közötti belső átmérőjű bottaghoz használható. Az optimális méret könnyen beállítható a felesleges karikák perforáció mentén, éles késsel történő levágásával. A Midi az 1-2 tagos, a Maxi a 2-3 tagos, míg a Mega a 3-4 tagos gumizáshoz ajánlott. 
Elérhető kétdarabos csomagolásban, de választható olyan szettben is, amelyben 1 db kúp és 1 db kúpkiszedő található.

Preston Stora Bung gumirögzítő kúp
Preston Stora Bung gumirögzítő kúp - Midi 1 + 1 db

Pulla Bung Connector Beads
A Preston Pulla Bung Connector Beads lehetővé teszi, hogy feszesebbre húzzuk a gumit a top szett szétszerelése nélkül. Előnye, hogy lágyabb gumit használhatunk a kisebb pontyokhoz, de rövidebbre fogva meg tudjuk feszíteni a szákoláshoz, ha bónusz halat akasztunk. Ez azt jelenti, hogy nem kell olyan sokat játszani a szákolásnál és felrakni a botra plusz ötödik vagy hatodik tagot, összességében ez a megoldás jobb kontrollt, gyorsabb szákolást biztosít, így jóval ritkább a hosszú top szettel végzett fárasztás miatti bottörés.

Preston Pulla Bung Connector Beads

Carp Pellet Pole Rig
Előre kötött rakós botos végszerelék profiknak, mely kifejezetten pontyfogásra optimalizált. Minden elemében minőségi kiegészítőkkel készült, hiszen a főzsinór és a horogelőke is Reflo Power zsinór, a horog pedig a méltán híres GPM-B típus. A főzsinóron található úszó Dess Shipp kedvenc típusa.
Tulajdonságok:

 • hossz: 3 méter
 • főzsinór vastagság: 0,17 mm
 • horogelőke vastagság: 0,15 mm
 • horog: 14-es
 • úszóméret: 4 X 16
 

Preston Carp Pellet Pole Rig

AVID CARP termékek

Compound Carryall XL
Az Avid Carp Compound hordtáskái tökéletes megoldást jelentenek személyes holmink vagy felszerelésünk rendezett tárolására. Egyedi, összetett poggyászrendszer, amely lehetővé teszi az azonos termékcsalád többi tartozékával való kombinálást, ennek megfelelően számos rögzítési pont található a táska külső szélein. A kisebb szabványméret két nagy tasakot fogad az oldala mentén, két további kicsivel a végén. A nagyobb, XL méretűbe akár négy nagyobb tasak is belefér, kettő a végein és kettő a közepén, és további két kisebb tasak az oldalán. Kopásálló külső anyagból, vízálló talppal és megerősített hordozópánttal van ellátva.
Tulajdonságok:

 • elülső és oldalsó részek körül hevederkapocs rögzítési pontok vannak
 • EVA Grip fogantyúkkal van ellátva
 • 2 utas Heavy Duty 10 mm-es cipzáras rendszer
 • erős, hevederes fogantyúk
 • kopásálló külső burkolat
 

Avid Carp Compound Carryall XL

QC Lead Clip Kit
Avid Carp Lead Clip Kit ólomkapcsos szerelék az összes szükséges elemmel. Használata lehetővé teszi az akadós terepen történő horgászatot és fárasztást, mert a nehezék elhagyóvá válik.
Tulajdonságok:

 • a készlet tartama: gumihüvely gyorskapocshoz és ólomkapocshoz is, forgó és lead clip
 • kiszerelés: 5 db/csomag
 • szín: camou (rejtőzködő)
 

Avid Carp QC Lead Clip Kit

Bobble Sapka
Az Avid Carp Bobble Hat egy nagyszerű, divatos, bojtos sapka, amely ideális viselet horgászathoz és a mindennapokban egyaránt. Puha polár bélése van, így nemcsak melegen tartja a fejet, de viselete komfortérzetet is nyújt.

Avid Carp Bobble Sapka

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.