Alias : boy-lee
Név : Gál József
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1967-11-16
Lakhely : Szolnok
Kedvenc horgászmódszerei : ponty és amur horgászata
Kedvenc vízterületei : Tározók, tavak, holtágak
Legnagyobb halai : ponty 18,3 kg, amur 19,3 kg
Mióta horgászik : megszakításokkal 1982 óta

Szerző írásai

Videóval

SBS - Ponty- és amurfogó verseny a Vadkan-tavon - képes beszámoló

Gál József 2013-09-28 07:00:00
A 2013-as esztendőben nyitotta meg kapuit a Cserhát dombjai között megbúvó, festői szépségében pompázó Vadkan-tó. Élménybeszámoló cikkek sokasága tanúskodik arról, hogy az idelátogató honi és külföldi horgászok páratlan élményekkel gazdagodnak ittlétük alatt. A tó gondos gazdáinak vendégszeretetéről legendák keringenek horgász- és vadászberkekben is. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a tavon első alkalommal megrendezésre kerülő ponty- és amurfogó verseny lebonyolítását az SBS Tactical Baits csapata szervezhette. A verseny feledhetetlen élményt nyújtott a résztvevő csapatoknak, amit most képes-videós beszámoló formájában mutatunk be.
Videóval

Beszámoló - II. SBS - Székely Őzetanya Nemzetközi Bojlis Verseny

Gál József 2013-07-20 07:00:00
Fokozott figyelemmel várták a hazai és külföldi pontyhorgászok az idén második alkalommal megrendezett SBS - Székely Őzetanya Nemzetközi Bojlis Versenyt. A fokozott érdeklődés egyrészről a tavalyi évben elért rekord fogási eredmény, másrészről az Őzetanya Bojlis tó méltán híres halállományának volt köszönhető. A verseny idén is bővelkedett izgalmakban, élménydús 100 órán vannak túl a csapatok.
Videóval

IV. SBS-V.I.P. Pontyfogó Kupa - Beszámoló

Gál József 2012-11-14 07:00:00
2012-ben már negyedik alkalommal került megrendezésre a Szabolcsi Halászati Kft. gondozásában lévő kemecsei V.I.P. tavon az SBS-V.I.P. Ponytfogó Kupa. A korábbi versenyek jó hírének köszönhetően egyre nagyobb érdeklődés kíséri a versenyt. Ezt a figyelmet jól mutatja az a tény is, hogy évről évre újabb és újabb támogatók állnak a rendezvény mellé.
Videóval

Újratöltve a Vadkan-tavon

Gál József 2012-09-21 07:00:00
A közelmúltban történt vadkan-tavi horgászatom alkalmával bemutattam, hogyan próbáltam úrrá lenni a rengeteg kistestű ponty támadásán. A csodás dombok között megbúvó Vadkan-tó szemet gyönyörködtető látványa rabul ejtett, nem volt kérdéses számomra, hogy rövidesen visszatérek. Az előző horgászaton megszerzett tapasztalatokkal felvértezve igyekeztem úgy összeállítani csalijaimat, úgy kialakítani a horgászat stratégiáját, hogy elsősorban a tó nagyobb testű lakóit ejtsem zsákmányul egy-egy fotó erejéig. Külön öröm volt számomra, hogy horgásztársam ezúttal a tógazda, Roger Brand volt. Roger több évtizedes horgásztapasztalattal rendelkezik, így most én is betekintést nyerhettem a holland horgászok módszereibe.
Videóval

SBS - Székely Őzetanya Bojlis Verseny 2012. - Beszámoló

Gál József 2012-05-17 07:00:00
2012. április 26-30. között került megrendezésre az első SBS - Székely Őzetanya Bojlis Verseny. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Székely Őzetanya Bojlis Tó nyitását nagy várakozás előzte meg. A pontyhorgászok körében szájról szájra járt egy tó híre, melybe öt évvel ezelőtt 12.000 db pontyot telepítettek. A 24 hektáros tó időközben további sok-sok nagytestű halnak adott otthont, hiszen a tógazdák gondos munkájának köszönhetően folyamatos volt a 10 kg. feletti pontyok és amurok telepítése. Mindeközben a tó környezete is folyamatos fejlesztés alatt állt. Fák telepítésével, füvesítéssel, a horgászatot megkönnyítő stégek építésével, korszerű vizesblokk kiépítésével káprázatos horgászparadicsomot vehettek birtokba a versenyre nevező pontyhorgászok.
Videóval

IV. SBS - V.I.P. Pontyfogó Kupa Versenykiírás

Gál József 2012-01-07 07:00:00
Immár negyedik alkalommal rendezzük meg az SBS - V.I.P. Pontyfogó Kupát. A nagysikerű verseny hagyományosan a festői szépségű, egyedülálló halállománnyal rendelkező kemecsei V.I.P. horgásztavon kerül lebonyolításra. A verseny nagy népszerűségét jól szemlélteti, hogy amely csapat egyszer benevezett erre a megmérettetésre, utána évről évre visszatér. A versenyzőket rabul ejti a tó szépsége, fantasztikus halállománya, a verseny baráti hangulata.
Videóval

III. SBS-V.I.P. Pontyfogó Kupa beszámoló

Gál József 2011-10-26 07:00:00
2011. szeptember 22-én reggel 21 csapat gyülekezett a kemecsei V.I.P. horgásztó partján, hogy összemérje felkészültségét, kitartását és persze szerencséjét. Immár harmadik alkalommal került megrendezésre az SBS-V.I.P. Pontyfogó Kupa. Rövid pályafutása alatt komoly rangot vívott ki magának a rendezvény. Sikerességét jól szemlélteti, hogy az egyszer benevezett csapatok évről évre visszatérnek, így nagyon nehéz bejutni a Kupán induló csapatok közé.
Videóval

Pontyhorgászat bojlival az alapoktól SBS módra 2. rész

Gál József 2011-07-11 07:00:00
Az előző részben bemutattam a távdobó felszerelés kiválasztásának legfontosabb kritériumait. Bemutattam, hogyan alakítottuk ki a Harsányi Horgásztavon az etetésünket. Most pedig ismerkedjetek meg azzal a csalikombinációval, mellyel számos nagytestű pontyot sikerült a 48 óra alatt megfognunk. Ezzel a csalizással barátom az első komolyabb bojlis horgászatán fantasztikus egyéni rekordot ért el 19,80 kg-os fogással.
Videóval

Pontyhorgászat bojlival az alapoktól SBS módra 1. rész

Gál József 2011-07-08 07:00:00
A nagy népszerűségnek örvendő tavaszi horgászkiállításokon az SBS standra látogató horgászok leggyakrabban a következő kérdéseket tették fel nekem: Hogyan válasszam ki azt a horgászfelszerelést, ami alkalmas partról történő távoli horgászatra? Hogyan etessek partról, amikor távolra horgászom? Mely csalikat ajánlom az SBS termékpalettájáról? Mivel nagyon sokan fogalmazták meg ugyanezeket a dilemmákat, most kétrészes cikk és videó formájában, egy horgászat keretében szeretném megválaszolni ezeket a kérdéseket.
Videóval

III. SBS-V.I.P. Pontyfogó Kupa versenykiírás

Gál József 2011-03-20 07:00:00
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az SBS-V.I.P. Pontyfogó Kupa a Szabolcsi Halászati Kft. gondozásában lévő kemecsei V.I.P. horgásztavon. A már hagyományosnak tekinthető verseny az idei évben mérföldkőhöz érkezett. Az eddig megrendezett kupák színvonalának köszönhetően hatalmas érdeklődés kíséri a rendezvényt. A 2011-es verseny kiírását megelőzően számos nevezni szándékozó csapat jelezte, hogy indulni kíván a Kupán. Ezért szükségszerűvé vált, hogy átdolgozzuk a verseny struktúráját, a verseny szabályzatát.
Videóval

Hideg vízi bojlizás az SBS tesztcsapattal II. rész

Gál József 2011-02-17 07:00:00
Az előző részben bemutattuk, hogyan választottuk ki a horgászhelyet, hogyan és mivel alakítottuk ki az etetéseinket. Horgászatunk első felében sok szép halat fogtunk, de az utolsó nap történései felülmúlták várakozásunkat. Most pedig bemutatjuk nektek, hogy milyen csalikkal és egyéb praktikákkal sikerült elérnünk a nem mindennapi eredményt.
Videóval

Hideg vízi bojlizás az SBS tesztcsapattal I. rész

Gál József 2011-02-01 07:00:00
A tavalyi esztendő is rohamtempóban szaladt el. Noha sok-sok kedves horgászélménnyel gazdagodtam a 2010-es évben is, mégis nehezen vettem tudomásul, hogy újra itt a tél. Gondolataim már a téli álomból ébredező vízparton járnak. Képzeletemben kibontom a rég nem látott felszereléseimet, összeállítom rod-podomat, megkötöm kedvenc végszerelékeimet, felfűzöm a tuti csalikat. Tuti csalikat??? Vajon milyen csalikkal leszek majd eredményes a szezon első horgászatán? Hogyan is tudhatnám ezt meg leghitelesebben, ha nem a halaktól? Hiszen a tél kezdetén is olyan hideg a víz, mint a tél végén! Hát akkor irány a vízpart, nézzük, milyen csalikkal lehetünk eredményesek a jégveszte utáni hideg vízben?
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.