Részletek

A Cralusso által kifejlesztet, szabadalmaztatott Rocket megoldásnak és az úszó felületén kialakított aerodinamikai felületnek (golf) köszönhetően, ezek az úszók egyedülálló repülési tulajdonságokkal rendelkeznek. Még a dart nélküli változata is felülmúlja a hagyományos dartos wagglereket, új kategóriát teremtve a Match úszók között.

A Rocket megoldás lényege, hogy repülés közben a legoptimálisabb szögben tartja az úszót, ennek köszönhetően lényegesen kisebb a légellenálása. Rendkívül pontos és hosszú dobásokat valósíthatunk meg a Rockettal, sok esetben, egy mérettel kisebb úszót alkalmazunk a hagyományos úszókhoz képest.

A Rocket úszóban még egy, a Cralusso által kifejlesztett Calibration megoldás került beépítésre, mely jelenleg a leggyorsabb, legegyszerűbb és legprecízebb súlyozást biztosítja a hagyományos waggler úszókhoz képest.

A Poliuretán testben kialakított üregben helyezhetjük el a változtatható súlyozást úgy, hogy az úszó szárának a testből való kihúzásával tudjuk cserélni pillanat alatt a súlyokat. A testbe öntött gumigyűrű, kizárja a beázást és biztosítja a szár rögzítését. A Calibration megoldásnak köszönhetően az antenna besúlyozását, gyorsan és megismételhetően elvégezhetjük a száron elhelyezett calibráció segítségével. Akár antenna csere, vagy a megváltozott körülmények miatt, változtathatjuk az úszónk merülését, a súlyozáshoz való hozzányúlás nélkül. Az igénynek megfelelően, a szár hosszának változtatásával növeljük, vagy csökkentjük a Rocket térfogatát és ezzel változtatjuk merülését.

A Cralusso olyan antenna rendszert fejlesztett ki, mely mindenkori igényeknek megfelelően változtatható, így a megfelelő antenna felhelyezését teszi lehetővé, minden helyzetre kínál megoldást. Az Adapter rendszernek köszönhetően a Cralusso waggler úszók antennáik egy rendszert képeznek, egymás közt cserélhetők, ezzel rendkívül sokféleképpen variálhatóvá válnak.

A cégünk, rendkívül nagy hangsúlyt fektet az anyagok kiválasztásához, ennek köszönhetően a termékeink garantáltan nem áznak be, ami ön magában sem egy elhanyagolható tényező. A test anyaga a már folyóvízi úszóinknál remekül bevált és bizonyított poliuretánhab, mely sérülés esetén sem ázik be, fajsúlya pedig megegyezik a balsafáéval.

A waggler úszóinknál alkalmazott műanyag szárak magas hőmérsékleten sem görbülnek el, és új utat nyitnak a műanyag úszók irányában, ezzel több ezer páva madarat megtartva eredeti szépségében.