Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész - Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 3. rész - Vízparton is kényelmesen, minden helyzetben!

A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket.

CARP ACADEMY Exclusive fotel

A Carp Academy Exclusive fotel tervezése során számos zseniális megoldást alkalmaztak a készítők, melyekkel egy hihetetlenül kényelmes, praktikus és rendkívül strapabíró fotelt alkottak. A kartámasz ennél a modellnél nem maradhatott el, így e fotelben karjainkat kényelmesen elhelyezve pihenhetünk. További különlegesség, hogy bordázott, puha szivaccsal bélelt mind az ülőrész, mind a háttámla, ami a fotel elnevezését tükrözve valóban „exkluzív” komfortérzetet biztosít gazdájának. Ez nemcsak kényelmesebb, mint a hagyományos felület, de a nyári meleg időszakokban sokkal előnyösebb is, mert a bordázott betét jobban lélegzik, így nem fülled be a hátunk. Ezenkívül a fejtámlában is szivacs található.

Bordázott ülőfelülete és háttámlája teszi igazán kényelmessé még a nyári forró napokon is

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Elit fotel

Ha elfárad a dereka a hagyományos székekben, vagy ha kényelmetlen és kemény a horgászszéke, ne kínozza tovább magát! Figyelmébe ajánljuk ezt a stabil, kényelmes és igazán nagy, új „pontyozó fotelt”, amelyben felüdülés és kikapcsolódás lesz a horgászat. Ráadásul ez a modell olyan igényes kivitelű karfával ellátott változat, amely tovább növeli a komfortérzetet. A lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge tetszés szerint szabályozható, hogy még kényelmesebb legyen. A nagy súlyú (100 kg feletti) horgászok sem tudnak kárt tenni benne. Zöld változatban kapható.

Az Elit fotel, az igazi igásló! Talán az egyik legrégebb óta piacon lévő típus, melyet horgászok százai használnak nagy megelégedéssel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Feeder fotel

Ez a fotel akár egy lejtős rézsűn is stabilan felállítható. A 44-58 cm között állítható első lábak, valamint a 30-45 cm között állítható, kihajtható hátsó lábak billenő talppal vannak ellátva, amelyek még jobban „kapaszkodnak” a talajhoz. Az igényes kivitelű fotel a többnapos horgászatok során is kényelmes marad. A komfortérzetet fokozza a párnázott ülőfelület, az állítható háttámla, valamint a feederes horgászatra alkalmas kiegészítők (nyéltartó, csalizó tálca, tripod bottartó, ernyőtartó stb.), amik mind-mind a fotel lábán, illetve a mögötte található rúdon rögzíthetők.

Egy kedvező árú feeder fotel, ami moduláris, tehát a különböző kiegészítőket is rászerelhetjük

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Promo Carp fotel

Ha elfárad a dereka a hagyományos székekben, próbálja ki a Promo Carp Fotelt! Masszív és kényelmes, ráadásul karfával is rendelkezik. A lábak magassága állítható, így egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge szintén állítható az oldalt található gombok meglazításával, illetve megszorításával. Teherbírása maximum 90 kg. Az ülőrész mérete 45 x 42 cm, a háttámla mérete: 45 x 48 cm.

Kis helyen szállítható, kompakt típus

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Komfortos Horgászfotel

Ülőrésze és háttámlája párnázott, minden lába fokozatmentes rendszerrel állítható. Ebben a székben ülve a horgászat igazi felüdülés lesz. Mivel lábai behajthatóak, kis helyen is elfér. Ülőfelülete 48 x 52 cm, háttámlája 48 x 55 cm.

A párnázott ülőfelület és háttámla kényelmessé teszi használatát

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Komfortos Horgászfotel karfával

Nincs többé fájó hát és sajgó derék! Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik a kényelmet a vízparton is szeretnék élvezni. Az ülőfelülete és a háttámlája párnásított, valamint minden lába fokozatmentesen állítható. Könnyedén összecsukható, ezért szállítása nem igényel nagy teret. Ülőfelülete 48 x 52 cm, háttámlája 48 x 53 cm.

A karfával ellátott Carp Zoom Komfortos Horgászfotel kis szállítási méretekkel rendelkezik

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Pontyozó karfás fotel extra

Prémium kivitelű, megerősített, magasított, komfortos horgászfotel. Vastagon párnázott plüss ülőrésszel, karfára csatolható plüss könyöktámasszal, a rossz talajviszonyokhoz önbeálló, szélesített sártalpakkal. A háttámla dőlésszöge gyorszárral állítható. A fotel extra erős kivitelű, a gyártó 150 kg-os teherbírást adott meg. Ülőfelülete 55 x 55 cm, háttámlája 55 x 60 cm.

Extra teherbírású típus

Bővebb információ: ugrás az áruházba

FOX R3 Series Camo fotel

A nagysikerű R Camo szériás ágyak után a Fox piacra dobta speciális terepmintával készült horgász foteljeit is. Az ágyakhoz hasonlóan az új székek is „R1”, „R2” illetve. „R3” típusszámot kaptak. A három különböző magasságú háttámlával készülő fotelek mindegyike az angol Fox cégre jellemzően kiváló minőséget biztosító darab. Kialakításuknak köszönhetően nagy teherbírással rendelkeznek, így akár egy termetesebb, súlyosabb horgásznak is maximális komfortérzettel társuló pihenést tesznek lehetővé.

Nagy teherbírású, könnyű kivitel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

FOX FX Super Deluxe Fotel

Ezt a fotelt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik nem elégednek meg egy hagyományos székkel és a vízparton töltött időt kényelmesen fotelben szeretnék végigülni. A Fox FX Super Deluxe Fotel kartámasza és állítható háttámlája még kényelmesebbé teszi a pihenést. További különlegessége, hogy bordázott, puha szivaccsal bélelt mind az ülőrész, mind a háttámla. Ezenkívül a fejtámla külön párnázatot kapott. Ülőfelülete és háttámlájának mérete kellően nagy ahhoz, hogy a nagyobb testalkatú emberek is kényelmesen ülhessenek benne.

Az egyik legkényelmesebb típus a piacon
A precíz kidolgozásra utal a fejtámla kiképzése is
Erős vázszerkezet biztosítja a fotel stabilitását

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Holiday ágy

A hosszú nagyhalas túrák során a kapásszünetekben muszáj pihenni, különben pont a legjobb időszakot fogjuk átaludni. De nem mindegy, hogy milyen körülmények között! A földön vagy egy matracon kuporogva 2-3 nap elteltével már nincs a világon akkora ponty, aminek a kedvéért maradna az elgyötört és fáradt horgász. Ekkor döbben rá, hogy mégsem luxus egy horgászágy. A kényelmesség érdekében az ágybetét párnázott.

A Holiday ágy kedvező árával hívja fel magára a figyelmet

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Exclusive Pontyozó ágy matraccal

Garantáltan kifogástalan ülő- és fekvőkomfortot biztosít minden horgász számára. Elég csupán rátekinteni, és máris látszik, hogy ez az ágy nem egy a sok közül. Kifejezetten kényelmes fekvést biztosít a beépített neoprén fejpárna. Az ágy mellé jár egy sűrűn bordázott matrac, mely tépőzár segítségével rögzíthető. Ezt használva garantáltan kényelmesen pihenhet rajta.

Az Exlusive ágy extra kényelmes, bordázott matraccal kerül forgalomba

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Relax ágy + hálózsák

Az idei évben megjelenő új modellek egyike a Relax nevet viselő pontyozó ágy + hálózsák együttes. Ezzel a termékkel egy abszolút prémiumkategóriás, garantáltan kifogástalan ülő- és fekvőkomfortot biztosító ágyat sikerült megalkotniuk a tervezőknek. Minden olyan kiemelkedő paraméterrel rendelkezik, melyet jogosan várhat el gazdája egy ilyen minőségi szintet képviselő felszereléstől.

A Carp Academy csúcsmodellje a Relax ágy + hálózsák
Ágy és hálózsák egyben a maximális kényelemért
A betét egyik oldala a kényelmünket szolgálja, míg a másik oldalán található a beépített hálózsák

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Pontyozó ágy Robust

Prémium kivitelű bojlis ágy nyolc lábbal, a rossz talajviszonyokhoz önbeálló, szélesített sártalpakkal. Könnyen tisztítható anyagból készült. A matrac polár borítású és vastagon párnázott.

A megnövelt tappancs-méretnek köszönhetően ingoványos talajon is felállítható

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ZOOM Pontyozó ágy extra

Megerősített, prémium kivitelű bojlis ágy. Rendkívül kényelmes, nyolc lábon tökéletesen vízszintbe állítható. Extra erős (150 kg feletti súlyra tervezve!).

A betétnek köszönhetően extra kényelmet biztosít használójának

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Commander VX2 Flat 6 + 1 lábas ágy

Hasonló kényelmet és bőséges párnázást kínál, mint a széles változat, kompaktabb és könnyebb kivitelben. A 6 + 1 lábas rendszer garantálja a stabilitást, minden egyes láb sártalpakkal van ellátva. A háttámla szöge a lábak hosszának változtatásával állítható - ez az ágy nem rendelkezik külön állítószerkezettel az összsúly és a szállítási méret minimalizálása érdekében.

A Prologic termékei között is megtalálható a masszív, megbízható típus

Bővebb információ: ugrás az áruházba

FOX FX Flatliner Kingsize ágy

A FOX legújabb ágya, az FX Flatliner Kingsize ágy, ahogy a nevében is benne van, „királyi méretű”. A kapható horgászágyak között ez a legnagyobb, így nem véletlenül kapta ezt a nevet. De mit sem érne a nagyság, ha nem lenne kényelmes. Elég csupán rátekinteni és máris látszik, hogy ez az ágy nem egy a sok közül. Első ránézésre egy „tóparti franciaágy” elnevezés jut róla eszükbe.

A horgászágyak királya!
Megbízható csavar gondoskodik a beállított szög megtartásáért
A név kötelez!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.