Praktikus megoldás a dupla feederbot használata során

Praktikus megoldás a dupla feederbot használata során

Hazánkban nagyon gyakori, hogy a feederezők kedvelik az azonos hosszúságú botokkal való horgászatot. Akár a 360-360 cm-es hosszról, akár a másik végletről, a 420-420 cm-esről van szó, ilyenkor örök dilemma, hogy miként is helyezzük el ezeket kényelmesen, hogy egyik bot se akadályozza a másikat, például bevágáskor? Erre kínál tökéletes megoldást az új Haldorádó kereszttartó!

Így néz ki a Haldorádó Feeder Buzz Bar döntött 2X - 350 nevű termék. Hogy mire való? Hamarosan kiderül!

A Haldorádó termékeket kedvelők már megszokhatták, hogy legyen szó csaliról vagy más fontos és hasznos kiegészítőről, mi mindig a maximumot hozzuk ki termékeinkből. Így van ez a most forgalomba kerülő Feeder kereszttartóval is, amely tervezése során nem ittunk többet a kelleténél és nem ezért lett ilyen „csálé”… :) A vásárlók már korábban is találkozhattak a kereszttartóinkkal, így nem okozunk nagy meglepetést azzal, hogy a kifejezetten feederbotos horgászoknak szánt döntött kereszttartó alapanyaga is alumínium, melyet porfestékkel vontak be, a végeredmény pedig egy strapabíró felület lett. Ez a kereszttartó sokkal tartósabb, mint a kereskedelemben kapható legtöbb változat, pláne a műanyagokhoz képest. Ez nem törik, nem hajlik, az időjárási viszontagságoknak is ellenáll, tehát a már megszokott kiváló minőség köszön vissza ebben a termékben is. Ha pedig vigyázunk rá, akkor soha többé nem kell újat venni helyette.

Ez az egyszerű eszköz megoldja a kettő feederbottal való horgászat problémáját!

Ahogy a címben is olvasható, ez a kereszttartó akkor jön igazán jól, ha 2 feederbottal horgászunk. Ez fokozottan igaz akkor, ha két azonos hosszúságú botot szeretnénk egymás mellé tenni. A „hagyományos” kereszttartókkal az a gond, hogy bevágásnál viszonylag könnyen meglökhetjük az orsóval a másik botot, netán az azon található orsót, de a spiccek is „összeakadhatnak”, amely akár a főzsinór szakadásával is végződhet. Éppen ezért a legtöbben eddig ezt úgy oldották meg, hogy a botokat egymáshoz képest előrébb-hátrébb helyezték el, vagy különböző hosszúságú botokat használtak. De ez sem mindig jól kivitelezhető, épp ezért ez csak félmegoldás volt eddig. A tökéletes és praktikus megoldást az új, döntött Haldorádó Feeder Buzz Bar jelenti.

Jól látható…
… a botok közti szintkülönbség

A kb. 17 fokban döntött kereszttartónak köszönhetően a botjaink síkban eltávolodnak, egymás fölé, ill. alá kerülnek, így nem kell a már említett bottologatásos megoldást alkalmazni. Nincs más teendő, mint kiválasztani a megfelelő bottartó fejet, beletekerni a 35 cm széles kereszttartóba, és már be is vethetjük a végszerelékünket. Nem kell többet csak azért kompromisszumot kötnünk a bothosszak tekintetében - pl. ha nagy távolságba kell horgászni és szükséges lenne a 2 darab 4,2 méteres bot -, hogy a spiccek egymástól kellően távol legyenek. Ugyanakkor, ha továbbra is eltérő bothosszal szeretnénk horgászni, ezzel a kereszttartóval így a spiccek még jobban látható módon eltérő síkban lesznek, így is eltávolodnak egymástól. Nem utolsósorban egy rézsűs parton - ahol szinte merőlegesen állítjuk a botokat a vízre - még inkább hasznos lehet a botok szinteltolása.

A döntött kereszttartót célszerű elöl…
… és hátul is használni
Az új feeder kereszttartók használatával nincs többé kompromisszum

Fontos még megemlíteni, hogy a menetes részek mindegyike acél, mely különösen tartós, tehát nem fog néhány használat után a menet elkopni (mint ahogy egy gyengébb minőségű kereszttartónál ez előfordul). Továbbá erre a kereszttartóra került egy alátét lemez, melynek segítségével jól fixálható, nem fog használat közben elforogni.

A kereszttartóra került egy alátét lemez, melynek segítségével jól fixálható, nem fog használat közben elforogni
A menetes részek mindegyike acél, mely különösen tartós, nem fog néhány használat után a menet elkopni

Ehhez a kereszttartóhoz mindenféleképpen a Haldorádó Feeder fejeket és a Feeder tripodot javasoljuk használni, hiszen utóbbi kellően stabil és az egyenetlen, sziklás terepen is jól beállítható, ráadásul az ára is kedvező. Válassza a Haldorádó termékeket, mert ezekben garantáltan nem fog csalódni!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.