Vadvízi kalandok 56. rész – 12 hónap a Dunán 3. rész – szeptembertől decemberig

Vadvízi kalandok 56. rész – 12 hónap a Dunán 3. rész – szeptembertől decemberig

Nagy „szerelmem” a Duna. Régi vágyam volt, hogy egy profi horgász szemével mutathassam be a rendkívül szeszélyes folyó életét, végigkísérve annak életét, változását az ÉV MINDEN HÓNAPJÁBAN. 2021-ben (is) nagyon sok időt töltöttem az öreg folyón, így született meg a 12 hónap a Dunán c. új filmsorozatom.

A film tematikája az eddigi filmekétől jelentős mértékben eltér, elsősorban a természet és a halak szépségére, valamint a vadvízi horgászat nehézségeire fókuszál. Az új sorozat 3. részében szeptembertől decemberig kísérhetitek figyelemmel, amint megpróbálom a szeszélyes dunai halakat becserkészni és megfogni.
Az ŐSZ talán a legjobb időszak, és ekkor nagyon adakozó a Duna. 5 különböző helyszínen az alábbi halakat sikerült megfogni és bemutatni: márna, dévérkeszeg, paduc, domolykó, leánykoncér, jászkeszeg, balin, kecsege, magyar bucó, géb, harcsa, tükörponty, vad dunai ponty, menyhal.
Nem kérdés, hogy aki szereti a munkásságomat, a vadvízi horgászatokat, annak most is olyan élményekben lehet része, amelyeket sokáig fog emlegetni!

Döme Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.