Ahogy teltek a hetek, egyre szebb fogásoknak örülhettem. Az időjárással is szerencsém volt, hisz a nagy viharok, jégesők elkerültek… idáig. Lelkesedésem ez sem szegte, a legkeményebb viharokban is a csatorna partján voltam, hisz egy cél lebegett a szemem előtt. Megfogni a „Big”-et.
A tavaly nyári szezon végén úgy köszöntem el, hogy jövőre visszatérek. Volt közel 1 évem átgondolni azt, hogy mit kellene másképp csinálnom annak érdekében, hogy sikeresebb szezont zárhassak e kis csatornán. Félreértés ne essék, nem vagyok telhetetlen. Örültem annak is, amit tavaly tudtam fogni, de úgy gondolom, a horgász természetes vágya, hogy évről évre jobb legyen…
Kétség sem fér hozzá, hogy a csatornán a halfogás évről évre egyre nehezebb, ennek okát úgy gondolom, mindenki sejti. Engem valahogy mégis vonz ez a fajta kihívás, szeretek kilépni a komfortzónámból. Számomra egy itt fogott halnak sokkal nagyobb értéke van, mintha azt bármely telepített tavon fognám. Rengeteget kell dolgozni egy-egy kapásért itt, ezért biztosra veszem, hogy a sok nehezítő körülmény a horgászok nagy részét eltántorítja ezektől a pecáktól, de most igyekszem nekik is kedvet csinálni hozzá…
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Sajtos Bajszos aranysárga színű, sűrű, tömény sajtszagú aroma. Sokan tudják, hogy a legfogósabb márnacsalik a sajtos ízvilágúak. Legyen szó bármilyen rafinált, kitanult márnáról, ennek nem tud ellenállni. Ezzel az aromával nagyságrendileg megnövelhetjük az etetőanyagunk csalogató hatását, hiszen a folyóvíz sodrását kihasználva iránymutatásul szolgál a vad harcos halnak egyenesen a csalinkig. Leghatékonyabb alkalmazási módja, ha közvetlenül az etetőanyaghoz adagoljuk, de a teszthorgászataink során kiváló eredményeket adott akkor is, amikor hagyományos csemegekukoricát áztattunk bele a horgászatot megelőző napon. Ilyenkor a puha csemegekukorica magába szívta az értékes aromát és sokáig áradozott az emberi orr számára kellemesnek épp nem mindig nevezhető sajtos aromától. Kiváló csalizási mód, ha az előre beáztatott csemegekukorica mellé a horogra tűzünk pár szem csontkukacot, amit szintén a bemártunk a horoggal az aromába. Ilyenkor egy olyan csábító falat jön létre, ami árasztja magából a sajt aromát, ugyanakkor a csontiknak köszönhetően mozgolódik a fenéken. Ha a márna megtalálja, olyan erővel ragadja majd meg a csalinkat, hogy győzzük tartani a botot!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Sajtos Bajszos aranysárga színű, sűrű, tömény sajtszagú aroma. Sokan tudják, hogy a legfogósabb márnacsalik a sajtos ízvilágúak. Legyen szó bármilyen rafinált, kitanult márnáról, ennek nem tud ellenállni. Ezzel az aromával nagyságrendileg megnövelhetjük az etetőanyagunk csalogató hatását, hiszen a folyóvíz sodrását kihasználva iránymutatásul szolgál a vad harcos halnak egyenesen a csalinkig. Leghatékonyabb alkalmazási módja, ha közvetlenül az etetőanyaghoz adagoljuk, de a teszthorgászataink során kiváló eredményeket adott akkor is, amikor hagyományos csemegekukoricát áztattunk bele a horgászatot megelőző napon. Ilyenkor a puha csemegekukorica magába szívta az értékes aromát és sokáig áradozott az emberi orr számára kellemesnek épp nem mindig nevezhető sajtos aromától. Kiváló csalizási mód, ha az előre beáztatott csemegekukorica mellé a horogra tűzünk pár szem csontkukacot, amit szintén a bemártunk a horoggal az aromába. Ilyenkor egy olyan csábító falat jön létre, ami árasztja magából a sajt aromát, ugyanakkor a csontiknak köszönhetően mozgolódik a fenéken. Ha a márna megtalálja, olyan erővel ragadja majd meg a csalinkat, hogy győzzük tartani a botot!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.