Hasznos ajándék horgászoknak: horgászkönyvek és vicces táblák kibővített választéka

Hasznos ajándék horgászoknak: horgászkönyvek és vicces táblák kibővített választéka

A hosszú téli estéken jól jön egy kis olvasnivaló. Felejtse el a bulvárlapokat és a bestsellereket, hiszen van értelmesebb olvasnivaló is azoknál! A kínálatunkban található számtalan érdekes horgászkönyv annyi olvasnivalót kínál, amennyivel át lehet vészelni a telet, és tavasszal a sok, elméletben elsajátított trükkel, praktikával felvértezve lehet vízpartra indulni. Ezek a könyvek ajándéknak sem utolsók, de bővített kínálatunkban most új vicces táblákat is lehet találni, amelyekkel garantáltan mosoly csalható a legmarconább horgász arcára is.

Bujáki Géza Nagypontyhorgászatom

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalóját. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széles körű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

Ez a könyv a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget

További infó: ugrás az áruházba.

Florian Läufer - Nagy horgászkönyv

A kezdő horgászok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan is viselkedjenek a vízparton. Hová dobjam a csalimat? Melyik technikával és melyik szerelékkel tudok legközelebb jutni a kifogni kívánt halhoz? Olyan kérdések ezek, amelyekre a Nagy horgászkönyv könnyen érhető válaszokat ad. Ez a könyv minden horgásznak segít, hogy sikert érjen el a kedvenc időtöltése során.

Kezdő és haladó horgászoknak ajánlott kötelező olvasmány!

További infó: ugrás az áruházba.

Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat

Ez az alapmű valóban több mint egy tanácsadó könyv, mivel a szerző utánozhatatlan módon vezet végig bennünket a kapásjelzők, rod-podok és „hóemberek” világán. Néhányszor ugyan majd magunkon is jót mulatunk, mégis jó néhány feledhetetlen tanáccsal gazdagodunk.

A modern pontyhorgász módszerek igazi enciklopédiája

További infó: ugrás az áruházba.

Stefan Seuß - Harcsa, az édesvízi óriás

Az életük végéig növekvő halak között a harcsa az a faj, aminél ez gigantikus méreteket eredményezhet: egyre gyakrabban akadnak horogra 250 centiméteres és 100 kg-os példányok. Még szép, hogy Ön is szeretne egyet! Ehhez ad tippeket és tanácsokat a harcsahorgászat specialistája, Stefan Seuß.

A modern harcsahorgászat legjobb módszereit tartalmazza ez könyv

További infó: ugrás az áruházba.

Varga Ervin - Kezdő fogások

Manapság is a nagyon kedvelt hobbik közé tartozik a pecázás. A sorozat - Menjünk pecázni! - első kötete elsősorban a kezdő horgászoknak szól, akiknek hasznos segítséget nyújt az, hogy milyen felszereléssel induljanak, milyen horgászmódszereket ajánlatos kipróbálni, valamint milyen szerelék szükséges a békés és a ragadozó halak horgászatához.

Ezt a könyvet kezdőknek ajánljuk

További infó: ugrás az áruházba.

Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések

A Menjünk pecázni! második kötete a csomózási technikák világába kalauzol el bennünket. Tízféle csomózással, kötéssel ismerkedhetünk meg, hogy még sikeresebb lehessen a horgászat. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnek pecázni és az eredményes horgászat érdekében több technikát is szívesen elsajátítanának.

Praktikus csomók és kötések találhatók a könyvben, amelyek nélkülözhetetlenek a horgászat alapjainak elsajátításához

További infó: ugrás az áruházba.

Darabos Tamás Zoltán - Műcsalival ragadozó halra

A Menjünk pecázni! harmadik kötete a ragadozó halakról ad hasznos információkat a horgászok számára. Számos műcsalit mutat be, amelyek segítségével könnyebben kifoghatjuk a ragadozó halakat. Megismerkedhetünk néhány Magyarországon gyakori ragadozó hallal is, amelyeknek felismerését képek és részletes rajzok segítik.

Számos műcsalit mutat be részletesen a könyv

További infó: ugrás az áruházba.

Darabos Tamás Zoltán - A csuka horgászata

Ebben a könyvben a csuka horgászatáról olvashatunk fontos információkat. Megtudhatjuk, hogy milyen felszerelések kellenek a csuka kifogásához, hogyan kell fárasztani és kiemelni, valamint néhány profi praktikára is szert tehetünk.

Célkeresztben a csuka

További infó: ugrás az áruházba.

Pocsai Krisztián - Őszi pecázás

Ebből a könyvből az őszi pecázás rejtelmeivel és helyes módszereivel ismerkedhetünk meg. Megtudhatjuk, hogy mikor köszönt be az őszi horgászat időszaka, hogyan viselkednek ebben az évszakban a halak, hogyan érdemes folyó-, illetve állóvízen horgászni ebben az időszakban, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Számos praktikus tanáccsal szolgál a lehűlő vizekben való horgászatokhoz

További infó: ugrás az áruházba.

Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak

Ebből a könyvből a műcsalis horgászat különböző módszereit ismerhetjük meg. Megtudhatjuk, hogy mi a pergetés előnye, milyen szerelékeket érdemes használni a ragadozó halak horgászatára, hogyan kell használni a villantókat, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Kezdő pergető horgászok számára kötelező olvasmány

További infó: ugrás az áruházba.

Nagy Róbert - Feederbotos horgászat

Ebből a könyvből megismerhetjük a feederbotok tulajdonságait. Megtudhatjuk, hogy mire jó ez a bot, hogyan szereljük fel a különböző halak horgászatára, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

A feederbotos horgászat praktikáiba tekinthetünk be e könyv segítségével

További infó: ugrás az áruházba.

Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Horgász témájú táblák közül most öt található kínálatunkban. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet.

A kukac mozgásán sok múlik :)

További infó: ugrás az áruházba.

A felirat utal rá, hogy kiknek ajánljuk

További infó: ugrás az áruházba.

Kalandvágyó horgászok kedvenc szlogenje

További infó: ugrás az áruházba.

A törvénytisztelő horgászoknak ajánljuk :)

További infó: ugrás az áruházba.

Ezt minden boldog horgásznak ki kell tennie a falára!

További infó: ugrás az áruházba.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.