Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony '23!

Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony '23!

Karácsony közeledtével próbálunk olyan csomagokat összeállítani, amelyeknek minden horgász örülne, hisz tudjuk, milyen nehéz a pecásoknak megfelelő ajándékot választani. Így aztán e cikk a továbbolvasását főleg a horgász hozzátartozóknak javasoljuk! A felsorolásban szettek, kiegészítőkből álló összeállítások és egyéb olyan hasznos termékek találhatók, melyek garantáltan örömet okoznak, ha a karácsonyfa alá kerülnek!

HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag
Bemutatjuk a Haldorádó Hidegvízi method csomagot, amely a nevéhez hűen olyan termékekből áll, amik a hideg vízi, elsősorban finom method pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne két fajta csábító etetőanyag, csali, aroma, illetve feederkosár is. A szettben található egy 10 liter űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödör, így erre is kínálunk megoldást!

A komplett felszerelés tartalma:


- 1 csg Haldorádó Ready Method - Spring
- 1 csg Haldorádó Haldorádó Fagyos Ponty
- 1 csg Haldorádó CSL Tuning Fagyos Ponty
- 1 doboz Haldorádó BlendeX Pop Up Method - Eper + Méz
- 1 db Haldorádó Dart Pro XL 45 g
- 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Hidegvízi method csomag

HALDORÁDÓ Fűszeres Vörös Máj Nagyponty csomag

Ahogy a nevében is benne van, a csomag Fűszeres Vörös Májas ízvilágú termékekből áll. Található benne etető- és csalizó bojli, hozzájuk passzoló aroma, valamint egy 5 liter űrtartalmú vödör is!

A komplett felszerelés tartalma:

- 1 doboz Haldorádó Carp Boilie főzött - Fűszeres Vörös Máj 24 mm
- 1 doboz Haldorádó Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj 18 mm
- 1 tégely Haldorádó Carp Syrup - Fűszeres Vörös Máj
- 1 db Haldorádó Carp Team szögletes vödör 5 L

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Fűszeres Vörös Máj Nagyponty csomag

By Döme Big River orsó szett

A szett alapját képezi a By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500 orsó.
Az új By Döme TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát, a megfelelő helyeken elhelyezett 7+1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is!

Fontos szempont volt, hogy a vastagabb 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurga ponttyal, vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó főfékrendszere elől kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfékerő is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így az csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.

A szett pontos tartalma:

- 1 db By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Orsótartó táska L
- 1 tekercs Haldorádó Big River Main Line 300 m - 0,25 mm

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Big River orsó szett

By Döme Pontymatrac szett

Bemutatjuk most a By Döme Pontymatrac szettet, ami kiváló minőségű, hasznos halkímélő eszközöket tartalmaz. A legfontosabb elem a By Döme TEAM FEEDER Peremes pontymatrac, amihez remek kiegészítő a Haldorádó Digitális mérleg, illetve nem hiányozhat az összeállításból a (Doctor Blue) sebfertőtlenítő folyadék, melynek megléte sok horgásztavon alapvető elvárás. E szettet minden természetet és halakat óvni akaró sporthorgász társunknak szívesen ajánljuk!

A szett pontos tartalma:

- By Döme TEAM FEEDER Peremes pontymatrac
- Haldorádó Digitális mérleg 45 kg
- Haldorádó Doctor Blue

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Pontymatrac szett

By Döme Feeder kapásjelző szett
A feederezés nem minden esetben jelent néhány órás horgászatot csupán, sokan szeretnek akár több napot is a vízparton tölteni, illetve gyakorta az egy napos kalandok is belecsúsznak az éjszakába, vagy éppenséggel akkor kezdődnek. Ekkor jó szolgálatot tehet egy kifejezetten a feederhorgászat igényeihez hangolt segédeszköz, amely egyértelmű jelzést ad kapáskor, így biztos, hogy nem fogunk lemaradni róla. Bár elektromos jelzőről beszélünk, ezt sem kell mindenáron hangjelzéssel használni! Például hogyha nappal a horgászik valaki és a botok mögött van, akkor kikapcsolt állapotában is tehető a bottartóra, ekkor pedig nem több az egész, mint egy fekete színű, esztétikus megbízható stabilitást adó feeder fej, aminek ráadásul megvan az az előnye, hogy a görgője mindenféle surlódástól mentesen, szabadon adagolja a zsinórt kapáskor. Ha pedig eljön az éjszaka és a horgász megfárad, egyetlen gombnyomással bekapcsolható, s máris kényelmeseb, nyugodtabb pecát tesz lehetővé.

Az összeállítás tartalma:

- 2 db By Döme TEAM FEEDER Kapásjelző
- 2 db Haldorádó RHS feeder blue

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Feeder kapásjelző szett

By Döme Carp Fighter pontyos feeder szett

Ebben a szettben egy bothoz és orsóhoz, valamint egy feederkosárhoz lehet hozzájutni kedvező áron.
A Carp Fighter Feeder egy rendkívül kedvező árszabású új feederbot család, amely főként a kezdő, illetve alacsonyabb költségvetéssel bíró ponty- és amurhorgászok számára kínál tökéletes alternatívát, miközben nem kell lemondani a By Döme TEAM FEEDER termékek kapcsán megszokott és elvárt minőségről. A 360H tulajdonképpen az egyik leguniverzálisabb, leggyakrabban használt méret. Ezzel a bottal egy termetesebb hal irányítása és hatékony fárasztása sem lehet már probléma! Dobósúlya 40-100 g.
Tökéletes párosítás hozzá a By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000 orsó.
Egy univerzális, nyeletőfékes, pontyos feederorsó. A grafit-hybrid ház szolid, de elegáns megjelenést biztosít, mely masszív szerkezetet eredményez és kategóriájához képest magas műszaki tartalmat rejt. 3 + 1 csapágya könnyed futást produkál, az S-Curve zsinórfektető rendszer pedig tökéletes zsinórprofilt alkot, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. Az L.C.S. nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombot kapott, ami még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást enged. A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. Az orsóra alumíniumból készült sekély dob került, melynek pereme döntött - ez megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ami nagyobb dobótávolságot eredményez. A dobon 2 db lekerekített zsinórklipsz található.

A csomag tartalma:

- 1 db By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter Feeder 360H
- 1 db By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000
- 1 db Haldorádó Dart Pro L 50 g

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Carp Fighter pontyos feeder szett

By Döme Tornado Nagypontyos feeder szett
Ebben a szettben egy bothoz és orsóhoz, valamint egy zsinórhoz lehet hozzájutni kedvező áron.
A TORNADO Feeder botcsalád a legszélesebb körű felhasználhatóságot és kínálatot biztosítja a By Döme TEAM FEEDER botok között. Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi, elegáns fekete dizájnnal.
A Tornado Feeder 390H az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb méret. Ez a bothossz akkor jöhet számításba, amikor az eredményes horgászat érdekében már növekszik a dobástáv és minimum 70 métert, vagy akár ettől nagyobbat is kell dobni. Dobósúly: 40-120 g.
Tökéletes párosítás hozzá a By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro 6000 orsó. Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi, elegáns fekete dizájnnal. Kiváló választás a mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr és haladó horgászoknak egyaránt! A mindennapok kőkemény harcosa.

A szett pontos tartalma:

- By Döme TEAM FEEDER Tornado Power Carp 390H
- By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro 6000
- Haldorádó Purple Feeder 0,25 mm

 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Tornado Nagypontyos feeder szett

By Döme Black Edition behúzós nagypontyos szett

Ebbe a bojlis szettbe népszerű eszközöket válogattunk össze.
A Black Edition 3,6 méteres bot egy rendkívül kecses és rugalmas bot, amelyet egy vékony nyéllel zárunk le, de oly módon, hogy annak a végén van egy fogást segítő, megvastagított rész. A nyél végig, mindenhol egy vékony EVA réteggel van beborítva, ez biztosítja azt, hogyha feljebb is fogjuk, vagy máshol markoljuk meg, akkor akár nedves kézzel fogva sem csúszik meg a kezünkben, illetve sokkal kellemesebb fogást és tapintást ad így a botnak, mint amikor egy csupasz bottestet kell markolni. A nyelet egy stabil, a legnagyobb orsók befogadására is alkalmas, csavaros orsótartó egészít ki. A bojlis botokon fontos és elfogadott trend, hogy nagyon minimálisnak kell, hogy legyen a design-ja. A harsány, nagy feliratok, azok gagyivá tesznek egy ilyen szép botot. Itt természetesen mi is törekedtünk a harmóniára, mindösszesen a bot elnevezésének felirata árulkodik arról, hogy mit is tartunk a kezünkben. Az orsótartó feletti díszkötéstől már csak a csupasz bottest látható, mely átforgatva egy nagyon érdekes mintázatot rajzol ki. Mi ezt magunk között csak "gyűrt karbonnak" nevezzük. A botok alapanyaga egyébként 40 tonnás High Modulus Toray Carbon, és mindhárom boton 6 db SeaGuide Titánium, dupla talpas távdobást segítő gyűrű található.
Tökéletes párosítás a bothoz a Carp Academy Endless 8000 orsó, mely minden szempontból megfelel a pontyhorgászok legkritikusabb követelményeinek. Hatalmas átmérőjű dobja és csekély súlya remek távdobó orsót biztosít használójának, főleg ha még hozzávesszük a lassított dobemelő rendszert, amely nagyon impozáns zsinórprofilt eredményez. Emellett akkor sem kell másik orsóért nyúlnunk, ha behúzós horgászatra készülünk, ugyanis az orsó dobjára még vastagabb zsinórból is kellő mennyiség fér akár egy balatoni horgászathoz is. Az orsót egy extra gyorsfék-rendszerrel látták el, ami még kényelmesebbé teszi használatát. A megfelelő futásról 6 + 1 csapágy gondoskodik, az orsóház anyaga grafit, amelyet egy nagy átmérőjű fém dobbal egészített ki a gyártó. A dob kapacitása tökéletesen megfelel az extrém távolságok meghorgászására is, még a 0,35 mm-es főzsinórból is 550 métert tekerhetünk a dobjára.
A szett a zsinórral és egy csomag bojlival lesz teljes.

A szett pontos tartalma:

- By Döme Black Edition BC 360 3 Lbs
- Carp Academy Endless 8000
- Record Carp Fluo Orange 0,30 mm / 800 m
- Haldorádó Big Feed - C21 Boilie - Fűszeres Kolbász 800 g

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Black Edition behúzós nagypontyos szett

By Döme Black Edition távdobó nagypontyos szett
Ebbe a bojlis szettbe 2 db bot és 1 csomag csali került.
A Black Edition 3,9 méteres bot a botcsalád leghosszabb és legerősebb tagja, amely egyértelműen a távoli horgászatokat szolgálja. Ez 3,5 libra tesztgörbéjű, és az ideális ólomnehezék, amellyel a legnagyobb dobótávolságot tudjuk a segítségével elérni, az 125 gramm. Itt a főzsinór vastagságtól függően 100-160 méterig is dobhatunk vele. Nagyon fontos és hangsúlyos, hogy nem csak nagyot lehet ezzel a bottal dobni, hanem mindezt rendkívüli pontossággal lehet tenni!
A nyél végig, mindenhol egy vékony EVA réteggel van beborítva, ez biztosítja azt, hogyha feljebb is fogjuk, vagy máshol markoljuk meg, akkor akár nedves kézzel fogva sem csúszik meg a kezünkben, illetve sokkal kellemesebb fogást és tapintást ad így a botnak, mint amikor egy csupasz bottestet kell markolni. A nyelet egy stabil, a legnagyobb orsók befogadására is alkalmas, csavaros orsótartó egészít ki. Az orsótartó feletti díszkötéstől már csak a csupasz bottest látható, mely átforgatva egy nagyon érdekes mintázatot rajzol ki. Mi ezt magunk között csak "gyűrt karbonnak" nevezzük. A botok alapanyaga egyébként 40 tonnás High Modulus Toray Carbon, és mindhárom boton 6 db SeaGuide Titánium, dupla talpas távdobást segítő gyűrű található.

A szett pontos tartalma:

- 2 db By Döme Black Edition BC 390 3,5 Lbs
- 1 db Haldorádó Big Feed - C21 Boilie - Fűszeres Kolbász 2,5 kg

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Black Edition távdobó nagypontyos szett

By Döme Halvédelmi szett

Ez az összeállítás azoknak lehet hasznos, akik szeretnének a kifogott halakkal kíméletesen bánni, és eleget tenni a legtöbb horgásztó elvárásainak. A csomagban megtalálható merítőfejjel tudjuk megszákolni a halat, melyet a kifogást követően a mérőszalaggal ellátott Kék pontymatracra tehetünk. Ez kicsire összehajtható, így könnyen szállítható, és míg lefertőtlenítésre kerül a horog ütötte seb a Doctor Blue-val, addig biztonságos helyet biztosít a hal számára.

 

A csomag tartalma:

- 1 db By Döme TEAM FEEDER Kék pontymatrac mérőszalaggal
- 1 db By Döme CARP-5 Nagyponty merítőfej
- 1 db Haldorádó Doctor Blue

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Halvédelmi szett

Döme Gábor Dedikált egyedi TÉLI ajándékcsomagja
Lepje meg családtagjait, barátait, ismerőseit születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen jeles eseményre ezzel az egyedi, limitált kiadású, Döme Gábor által dedikált ajándékcsomaggal! A csomagot kemény dobozban, díszcsomagolásban küldjük!

A csomag tartalma:

 • 1 doboz Haldorádó Pellet Pack By Döme Gábor - Fagyos Ponty
 • 1 db Haldorádó 5P Fehér baseball sapka Döme Gábor által dedikálva
 • 1 db Döme Gábor pontyos fénykép, Döme Gábor által dedikálva
 

Bővebb információ a szettről:ugrás az áruházba

Döme Gábor Dedikált egyedi TÉLI ajándékcsomagja

Haldorádó Fishing Care higiéniai és ápoló csomag
Igényes horgásznak keresel ajándékot? Olyat szeretnél adni, amelyet más biztosan nem? Különleges, de mégis hasznos csomaggal lepnéd meg szeretted? Nos, azt hiszem ebben is tudunk segíteni. 2023-as újdonságaink a Fishing Care kozmetikumok, melyek igazi kuriózumnak számítanak a horgászat világában! Ezek mind olyan termékek, amelyeket a pecások aktívan használnak, még sincs belőle „készletük”. Ezen most segítünk.
Ez az összeállítás olyan kozmetikumokat tartalmaz, amelyek bárhol, bármikor hasznosak lehetnek, akár vízparton, kirándulás közben vagy utazások során! A rendszerető horgászok kedvéért a csomagot egy ajándék neszesszer táskában szállítjuk!

A csomag tartalma:

 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Sebdoktor
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Ajakdoktor
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Szagsemlegesítő kéztörlő szett
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Szagsemlegesítő testápoló szett
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Borotválkozás utáni balzsam
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Kézkrém
 • 1 db Ajándék neszesszer táska
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

Haldorádó Fishing Care higiéniai és ápoló csomag

Haldorádó Fishing Care autóillatosító csomag
Ki ne ült volna már olyan autóban, amelyet előzőleg horgásztúrán használtak? Nos, egy biztos, nyom nélkül egyik kirándulás sem múlik el! Elég csak a halnyálkás, nedves szákokra, haltartókra, törölközőkre gondolni. Ezeket a szagokat bizonyos mértékig a megfelelő táskákkal féken lehet tartani, de teljesen sosem tudjuk kizárni őket az autóból, ám el tudjuk őket fedni. Például a Fishing Care autó illatósítóival! Ebbe az összeállításba mind a négyféle illatosító bekerült, így hosszú időre megoldódik az autó illatának kérdése. Az összeállítást egy ajándék neszesszer táskában szállítjuk!

A csomag tartalma:

 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Mangó
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Narancshéj
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Trópusi
 • 1 db Haldorádó Fishing Care – Autó illatosító – Kókusz
 • 1 db Ajándék neszesszer táska
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

Haldorádó Fishing Care autóillatosító csomag

 

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.