Nevis teszthorgászokat keresünk! Kipróbálnád a Nevis új orsóit?

Nevis teszthorgászokat keresünk! Kipróbálnád a Nevis új orsóit?

Évek óta a legsikeresebb kezdeményezésünk a különböző horgászfelszerelés tesztekre való jelentkezési lehetőség biztosítása. A nyertes pályázók egy élménybeszámoló cikk elkészítése után megkapják „ajándékba” a kiválasztott horgászfelszerelést, botot vagy orsót. A Nevis magyarországi forgalmazója, a Top-Fish 2001 Kft. jóvoltából idén is meghirdetjük ezt az akciót! Első körben összesen 8 db új, 2013-as Nevis orsó vár a szerencsés, de sokkal inkább ügyes 8 pályázóra! Lássuk tehát a pályázati feltételeket!

Idén a feederbotos horgászok, a pergetők, valamint a pontyhorgászok számára kínálunk orsókat tesztelésre, kipróbálásra! Összesen 8 orsó vár arra a 8 horgászra, akik e 2013-as modellekkel horgászhatnak!

Mit adunk ennek a 8 embernek?

A beérkező pályázatok alapján kiválasztunk 8 horgászt, akik megkapják azt az orsót, amire pályáztak. Ha már kipróbálják, meg is tarthatják ezeket véglegesen!

Ráadásul a Top-Fish 2001 Kft. ad a tesztelőknek - méretegyeztetés után - egy hímzett Nevis pólót is.

8 darab 2013-as Nevis orsó várja, hogy a legjobb pályázók megnyerjék és a vízparton próbára tegyék őket!

Lássuk akkor a legfontosabbat, a listát, hogy mire is lehet jelentkezni!

5 olyan 2013-as modell került a listára, ami a feederbotos, illetve a pontyhorgászok figyelmére tarthat számot. Találunk közöttük nyeletőfékes, távdobó, első fékes, illetve hagyományos hátsó fékes kivitelt is. Érdemes tehát végignézni, miből lehet választani!

Nevis Cayman Feeder 60

Egy különleges orsó, melyet nagy távolságban való feederbotos horgászat kedvelőinek szánt a gyártó. Távdobó feederezéshez alkották meg a módszer sajátosságait maradéktalanul figyelembe véve. Egy extra nagy, 61 mm átmérőjű dobot kapott az orsó, azonban a dobbal együtt csak a rotor méretét növelték arányosan. Az orsótest közepes méretű maradt, ezáltal az egész orsó nem lett kezelhetetlenül nagy, ráadásul így arányaiban a tömege is kicsi maradt. Az orsóban 4 + 1 csapágy kapott helyet.

Nagy távolságú feederbotos horgászatra kifejlesztett orsó a Nevis Cayman Feeder 60

Nevis Snipe Feeder 40

Ez az orsó szokatlanul keskeny, ezért szinte hihetetlen, hogy hogyan tudták a meghajtó szerkezetet beletenni a penge vékonyságú orsótestbe. A hajtóművet hidegen sajtolt alumíniumötvözetből forgácsolják és precízen illesztik a gyártás során. Ha megtekerjük, azonnal érezzük, hogy milyen kategóriába szánták ezt a mesterművet. A számítógéppel tervezett, kiegyensúlyozott rotor rázkódásmentes futást eredményez. A hybrid technológiával készült ház kis mérete ellenére rendkívül masszív, miközben pillekönnyű. A feederbotos horgászok igényeinek figyelembevételével készült, ezért a fém dobon lekerekített zsinórklipsz található, így akár kiakasztott zsinórklipszes horgászathoz is használható. A kézre álló alumínium hajtókarra kényelmes gumi fogantyú került. Fékrendszere még a legvékonyabb zsinórokhoz is tökéletesen állítható. A fémből készült vízmentes fékgomb még extrém körülmények között is garantálja a maximális fékhatást. A tökéletes futásról 5 + 1 csapágy gondoskodik.

3,6 méteres feederekre ideális választás a Nevis Snipe Feeder 40

Nevis Winner Freeway 50

A Nevis Freeway nyeletőfékes orsókat elsősorban a feederbotos, illetve a célzottan pontyhorgászok figyelmébe ajánljuk, de ezek a szerkezetek alkalmasak hagyományos rablóhalas horgászatra is. A szolid megjelenésű orsó grafit-hybrid házában egy igazán masszív belső szerkezet kapott helyet. A sima futásról a legfontosabb helyekre elhelyezett 4 + 1 csapágy gondoskodik. A precíz első fék, az 1/4 fordulatonként visszaváltó nyeletőfék és a tűgörgős visszaforgásgátló mind azért dolgozik ebben az orsóban, hogy a legjobb élményekkel térhessen haza valamennyi horgászatáról.

Különleges színvilágú nyeletőfékes orsó a Winner Freeway 50

Nevis Ryder 40

Ez a modell egy kedvező árkategóriájú univerzális nyeletőfékes orsócsalád tagja. Hihetetlenül sima futás és nagy teherbírás jellemzi. Letisztult formái alatt maximális toleranciájú hajtómű lapul. Az első fék és a nyeletőfék is egyenletes, akadálymentes zsinóradagolást tesz lehetővé a megnövelt vastagságú féklamelláknak köszönhetően. A házba a beépített 3 golyóscsapágy mellett természetesen tűgörgő csapágy is került. Ez azonkívül, hogy holtjátékmentes visszaforgásgátlást tesz lehetővé, rendkívüli stabilitást ad az orsótest és a ház kapcsolódásának. Az orsó fém dobbal kerül forgalomba.

Kisméretű nyeletőfékes orsó a Ryder 40, ideális feederbotos horgászatra

Nevis Impala 40

Az Impala sorozat tagjai a 30-as mérettől egészen az 50-es méretig terjednek, így mindenki megtalálhatja magának a legszimpatikusabbat, ráadásul verhetetlen ár/érték aránnyal rendelkezik. Az Impala grafit-hybrid testében egy megbízható, erős szerkezet lapul. A dobon az S-Stroke zsinórcsévélő rendszer gyönyörű zsinórprofilt hoz létre, melynek köszönhetően még távolabbra dobhatunk. Futása is bámulatos, köszönhetően a 4 + 1 rozsdamentes acélcsapágynak. További figyelmesség a gyártó részéről a fém dob és az egy mozdulattal lehajtható hajtókar. A tesztre a 40-es méretű változat van kijelölve!

40 es méretű hagyományos hátsó fékes orsót is kínálunk tesztelésre, ez a Nevis Impala 40

A pergetés szerelmeseinek is kínálunk tesztelésre orsókat! Ők idén három modell közül választhatnak!

Nevis Whisper 4000

Feltűnő jelenség a Whisper orsócsalád. Merész, modern formaterve, egyedi designja azonnal magára vonzza a tekintetet. Azonban nemcsak külsőleg tetszetős, mert bizony tartalommal is megtöltötték rendesen. Az új Nevis orsóknál bevezetett különleges csapágyakat kapta ez a széria is. E csapágyak különlegessége, hogy a saválló acélhoz szenet adagolnak, ezzel javítva az ötvözet tulajdonságait. Az így kapott anyag sokkal keményebb, kopásállóbb és jobban ellenáll a rozsdásodásnak, mint a szokványos acél. Ezekből a speciális csapágyakból került be 5 darab az orsó legfontosabb helyeire. Ha megtekerjük, szinte meg sem áll, olyan sima a futása. A speciális csapágyak nyújtotta előnyöket azok a horgászok élvezhetik elsősorban, akik sokat használják orsóikat, hiszen a tesztelések során semennyi kopást és lötyögést sem tudtak kimutatni a csapágyakon. A porvédővel ellátott, fémből készült fékcsillag megakadályozza a víz és a szennyeződések bejutását a fékrendszerbe, ezzel biztosítva a zavartalan működést. Elsősorban pergetéshez készült, de bármely horgászmódszerhez kiválóan használható. A fém dobra lekerekített a zsinórklipsz került.

Komoly belső szerkezet lapul a Nevis Whisper 4000-es háza alatt

Nevis Secure 30

Elegáns megjelenésű, igazi kuriózum a Nevis Secure orsócsalád. Valóban kuriózum, mert a kiváló műszaki tulajdonságok és a precíz kivitelezés rendkívül kedvező árral párosul. A dinamikus formának köszönhetően tökéletes egységet alkot az orsóház, a rotor és a dob együttese. Ezért igen könnyen kezelhető, jól kézre áll, harmonikus egységet alkot a horgászbottal. Stabil hajtóműve jól bírja a terhelést, hosszan tartó igénybevétel után sem mérhető rajta kopás. A finoman állítható első fék garantálja, hogy helyes beállítás mellett egyetlen hal sem menekülhet. Az orsó sima futásáért 4 + 1 rozsdamentes csapágy felel. Az orsó fém dobbal kerül forgalomba. Áttétele: 5,5:1.

Igazán szép megjelenésű a Nevis Secure 30

Nevis Snipe 40

Ez az orsó szokatlanul keskeny, ezért szinte hihetetlen, hogy hogyan tudták a szerkezetet beletenni a penge vékonyságú orsótestbe. A hajtóművet hidegen sajtolt alumínium ötvözetből forgácsolják és precízen illesztik a gyártás során. Ha megtekerjük, azonnal érezzük, hogy milyen kategóriába szánták ezt a mesterművet. A számítógéppel kiegyensúlyozott rotor rázkódásmentes futást eredményez. A hibrid technológiával készült ház kis mérete ellenére rendkívül masszív, mégis pillekönnyű, melybe 5 + 1 csapágy került! A Snipe a pergető horgászok igényeinek figyelembevételével készült. A kézre álló alumínium hajtókarra kényelmes gumi fogantyú került. A fékrendszere még a legvékonyabb zsinórokhoz is tökéletesen állítható. A fémből készült vízmentes fékgomb garantálja még extrém körülmények között is a maximális fékhatást. Valószínűleg nem csak a pergető horgászok között fog hamar népszerűvé válni, hiszen feeder változata is készült sekélyebb dobbal, optimális zsinórkapacitással. Precíz zsinórképének köszönhetően pontos, távoli dobások érhetőek el vele még vékony fonott zsinórokkal is.

A Nevis Snipe orsócsaládban pergető változatot is találunk!

Mit várunk el a teszthorgászoktól?

Cserébe azt várjuk, hogy kiválasztott teszthorgászaink a horgászat közben szerzett tapasztalatokat, élményeiket gyűjtsék össze és fejenként egy látványos fotókkal is illusztrált élménybeszámoló írást készítsenek a termékekről, az azokkal végzett horgászatukról.

A jelentkezés feltételei - FONTOS INFORMÁCIÓK

A Nevis teszthorgászokat keresünk pályázatra jelentkezni egy komplett írás elküldésével lehet, azaz egy képekkel illusztrált horgász élménybeszámolót várunk. FONTOS, hogy kizárólag olyan pályázati anyaggal lehet jelentkezni, ami még nem jelent meg nyomtatott sajtóban vagy bármelyik weboldalon. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.doc, továbbá vissza kell küldeni a jelentkezési lapot is.

Valószínűleg sokan fognak élni ezzel a lehetőséggel és elküldik bemutatkozó írásukat, azonban „csak” 8 horgász lesz, aki végül megkaphatja az értékes orsókat, majd a tesztelés és újabb írás elkészítésének lehetőségét. Biztosra vesszük, hogy nyolcnál lényegesen több megjelenésre alkalmas bemutatkozó írást kapunk. Ezeket sem hagyjuk veszni, még akkor sem, ha nem ők lesznek a nyertesek! Ha bemutatkozó írásod megjelenésre alkalmas, leközöljük azt a Haldorádó Horgászportálon. Minden ilyen írás szerzőjét egy minimum 5.000, maximum 10.000 Ft értékű, Haldorádó termékekből álló csomaggal jutalmazzuk. Az ajándékcsomag összegéről a pályázat értékelése után e-mail-ben értesítjük a pályázót. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ, egy kritérium van csupán: kizárólag Haldorádó márkajelzésű terméket választhat.

Termetes halakkal szeretnénk teszteltetni a felszereléseket

A bemutatkozó íráshoz (és a későbbi pályázathoz) külön jpg fájlként csatolni kell minimum 10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. A képek maximális mérete:1024 x 768 pixel. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!

A bemutatkozó írást és a kitöltött pályázati adatlapot, valamint a fényképeket a palyazat@haldorado.hu e-mail címre várjuk! Az e-mail tárgya: „Kipróbálnád a Nevis új orsóit? - pályázat” legyen!

Fontos megemlíteni, hogy itt szó nincs sorsolásról! A tesztelők kiválasztása a beérkezett bemutatkozó írások formai és tartalmi értékelése alapján történik. A pályázatra való jelentkezés alsó korhatára a 14. betöltött életév, felső korhatár nincs.

A Haldorádó Team az alkalmasnak vélt horgászokat e-mailben értesíti a pályázatuk sikerességéről.

A jó fogalmazás mellett elengedhetetlenek a szép fotók, különleges perspektívák!

Néhány szó a határidőkről…

  • A jelentkezés (pályázat beérkezés) határideje: 2013. július 21. 16:00 óra
  • A döntési értesítés 2013. július 28-ig megtörténik az ezen íráshoz tartozó topikban, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük (legyen akár az adott orsó nyertese, akár „csak” ajándékcsomag nyertese). Az orsók átadása 2013. augusztus 10-ig megtörténik, melynek módjáról e-mailben értesítjük a pályázót.
  • A tesztírások leadásának határideje: 2013. szeptember 30.

Korábbi tapasztalatok!

Néhány olyan tapasztalatot is megosztunk a pályázni szándékozókkal, amit a korábbi teszthorgász pályázatokkal kapcsolatban gyűjtöttünk össze. A cél ezzel is az, hogy minél több érdekes, látványos írás közül választhassuk ki a legjobbakat vagy díjazhassuk a megjelenésre alkalmas írásokat! A tét nem kicsi, tehát arra kérünk mindenkit, hogy törekedjen a tökéletes pályázati anyag elküldésére!

Homályos, életlen, nem megfelelő tartalmú képekkel nincs esély nyerni!
Pláne ilyen tartalommal

A legfontosabb: OLVASNI! Tehát a pályázni szándékozó olvassa el és értelmezze a pályázati kiírást! Számos olyan e-mail érkezett, amit a kiírás megjelenését követő órában küldtek el részünkre. A levélben egy darab csatolt jelentkezési lap volt (jobb esetben), írásnak, fényképeknek híre-hamva sem volt! Az ilyen hibás pályázati anyagot beküldőket NEM figyelmeztetjük a hibára, hanem majd a beküldési határidő lejárta után automatikusan formai hiba miatt kizárjuk. De, hogy mennyire nem olvasnak sokan, a mai napig érkeznek be több éve lejárt pályázatokra való jelentkezések!

Még egy szimpla mobillal is lehet készíteni olyan képet, ami tükrözi a halakkal való kíméletes bánásmódot

Fontos a megfelelő formátum beküldése! Ezt részletesen tartalmazza a Haldorádó cikkminta nevű letölthető file. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.doc.

Akkor pályázatra fel!

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

(X)
Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.