Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Egy olyan titkos adalékanyagról lebbentjük fel a fátylat, amely - bármilyen hihetetlenül is hangzik - bizony már jó néhány éve forgalomban volt, különböző változatokban. Azok a szerencsés bojlis horgászok, akik már használták, gyorsan rádöbbentek rendkívüli hatására. Nem csoda, hogy úgy kezelték, mintha kincsre leltek volna, és titkolták a puszta létét is! Kevés olyan anyag van, amely forradalmi változásokat idézhet elő egy-egy technikában. Az SBS Gold Treasure (arany kincs) ezen ritka adalékanyagok egyike. A nagy TITOK mostantól azonban minden horgász számára elérhető! Ennek a különleges aranyszínű folyadéknak köszönhetően, bárki elkészítheti a saját, igazán fogós OLDÓDÓ bojliját. Tehát ez az alkotóelem a kulcsa (nélkülözhetetlen adalékanyaga!!!) az oldódó bojli elkészítésének. Ez az anyag katalizátorként működve, felerősíti az összetevők hatását, és segít fokozatosan kiáramoltatni azokat. Erőteljes kukoricaillattal rendelkezik, mely mindenki számára egyértelmű, hogy milyen fontos szerepet tölt be a pontyok életében. Ráadásul hihetetlenül édes, finom íze is van.

Nyerő tippek
1. A 225 ml-es folyadékot, azonos arányban, (szénsavmentes) ásványvízzel keverve 1 kg Base Mixhez (bojli mixhez) kell hozzáönteni. Ekkor nem szabad tojást adagolni a mixhez! Ebbe a folyadékba kell a szokott módon az attractánsokat (étvágyfokozókat), flavourokat (aromák), Betaint, stb. hozzákeverni. A majd a masszát így összegyúrva, készítsük el a kívánt méretű bojligolyókat, de ezt nem szabad kifőzni!!! 7-12 napig (szobahőmérsékleten) azonban szárítani kell. Az így elkészített bojli garantáltan oldódni fog! Hogy milyen gyorsan, az nagyban függ a felhasznált alapmixtől. De néhány próba után könnyen ki lehet kísérletezni, hogy a végtermék a kívánt módon oldódjon. Normál esetben ez 3-4 óra.
2. Ha növelni szeretnénk az oldódási időt, 150 ml Gold Treasure-t és 150 ml vizet használjunk! Majd ehhez 6 tojást keverjünk, amely 1 kg Base Mix-hez szükséges. Itt is keverjük össze a folyékony összetevőket, és ehhez adagoljuk a további alkotóelemeket. Bojliroller segítségével készítsük el a kívánt méretű golyókat, amelyeket (a tojás miatt) ki kell főzni! Ezzel az eljárással már jelentősen növelhető az oldódási idő, miközben a szemek mégis szépen lassan egyre kisebbek lesznek!!!
3. A Gold Treasure drasztikus módon növeli a method mix-ek (etetőkosaras keverék) és groundbait-ek (etetőanyagok) hatékonyságát is. Ha etetőanyaghoz keverjük, nemcsak kellemes édes íze lesz, hanem javítja annak tapadó képességét is, miközben egyenletesebben oldódik, mint eddig bármikor. A Gold Treasure az aromakiáramlást is szabályozza! Mindezt úgy, hogy a folyamatot némiképp lelassítja, de mégis egyenletesebbé és tartósabbá teszi.
4. Magvak és pelletek ízesítésére is kiváló. A sűrű folyadék gyorsan körbe öleli a szemeket, amely lassan oldódik le róluk. A puha (pl.: húsos) csaliknál is kiváló, mert nincs maró hatása. Különösen hatásos, ha a bevált arománkkal keverjük össze és így öntjük rá kedvenc pelletünkre. Így még tartósabb és egyenletesebb lesz a csalogatóhatás!

Olyan adalékanyag, amely minden keveréket jobbá tehet! Ráadásul nemcsak a megrögzött bojlis horgászok, hanem a kísérletező kedvű finomszerelékes horgászok is eredményesen használhatják! A Gold Treasure 2 különböző kivitelben Corn és Spicy kerül forgalomba. A Corn változat aranysárga színű és erőteljes kukorica illatú. A Spicy változat fűszeres attractáns hozzáadagolásával, ellenállhatatlan kevert fűszeres-kukoricás illatot áraszat. Színe vöröses-aranysárga.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.