HALDORÁDÓ TOP Method Soft Pellet - FermentX Protein

Akciós ár :
745 Ft
Egységár : (9.313 Ft / 1 kg )
Eredeti ár : 745 1490 1.490 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A Haldorádó termékpaletta „Best of”-ja, azaz legjobbja a Top Method Feeder család, amely jelenleg hat különböző etetőanyagból, ötfajta aromából, és ötfajta puha pontypelletből áll. Ez a termékcsalád az egyik legsikeresebb pontyfogó módszerre, az ún. method feederezésre alapul, aminél a csali a lehető legközelebb kerül az etetőkosárban felkínált etetőanyaghoz és kikerülhetetlen a halak számára.

Az etetőanyagok mellett a Top Method széria tartalmaz megfelelő csalit is, ez a Top Method Soft Pellet. Ebből ötféle ízű változat kerül forgalomba. Kapható Black Squid (fekete tintahal), Green Pepper (zöld bors), Choco & Orange (csokoládé és narancs), Carp Berry (fekete szeder) és a FermentX Protein ízesítésben. Ezek a pelletek meglehetősen puhák, mégis könnyedén feltűzhetők, lebegnek és sokáig a horgon is maradnak.

Termék adatok
Szemcsem. : 8 mm
Kiszerelés : 80 g
Íz / Szín : tejsavas / fehér-világosbarna
További választék
1.490 Ft 745 Ft
(8 mm 80 g tintahal / fekete)
1.490 Ft 745 Ft
(8 mm 80 g zöld bors / zöld)
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: