ENERGOTEAM Karácsonyi Halfüstölő szett + Ajándék pikkelyes ponty baby párna

Bónuszpont jóváírás 150 pont
Akciós ár :
14.990 Ft
Eredeti ár : 14990 18980 18.980 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. Az asztali halfüstölős szett, egy igazán egyedi ajándékot képvisel, melynek minden halételt kedvelő személy igazán tud örülni, különlegessége miatt.
A szett tartalma egy kiváló minőségű, rozsdamentes halfüstölő és hozzá kellő mennyiségű fűrészpor. Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása szabályozható.
A füstölő használatakor be kell tartani a balesetvédelmi szabályokat, tilos újratölteni a füstölőt miközben égnek az égőfejek, ugyanis a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.
Kiváló minőségű osztályozott bükkfából előállított forgáccsal kerül forgalomba, mely mindenféle vegyi anyagtól mentes, bevizsgált termék. Egyaránt használható hideg és meleg füstölőkben.
A szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy a gasztronómiát igazán kedvelő embereknek ajánlott termék, a benne készült ételek igazi különlegességnek számítanak.

A szett tartalma:
- EnergoTeam asztali halfüstölő + 2 csomag fűrészpor
- Ajándék 33 cm-es pikkelyes ponty baby párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: