Nagy kiszerelésű zsinórok kedvező áron? Igen!!!A Haldorádó Record Carp zsinórok bemutatója

Nagy kiszerelésű zsinórok kedvező áron? Igen!!!A Haldorádó Record Carp zsinórok bemutatója

A horgászmódszerek fejlődésével egyre több speciális igényt kielégítő horgászeszköz lát napvilágot. A horgászbotok egyre könnyebbek és egyre rugalmasabbak lesznek. Az orsók egyre nagyobb zsinórkapacitásúak, amelyek egy megfelelő bottal soha nem látott távolságok elérését teszik lehetővé. De ha nem vagyunk gyakorlott távdobók, az sem probléma, hiszen a végszerelék behúzásával (ahol engedélyezett), akár több száz méterre is horgászhatunk a parttól. Érthető, hogy egyre többen választanak olyan nagytekercses zsinórokat, amellyel megszakítás nélkül tölthető fel a legnagyobb orsó is, vagy egyetlen tekerccsel akár az összes átlagos méretű orsónk feltölthető. Sok cég kínál a megváltozott igények kielégítésére nagy kiszerelésű zsinórt, de ritkán párosul a horgász jogos (!) minőségi elvárása egy barátságos árral.

A Haldorádó termékek fejlesztése és az új termékek forgalomba hozatala már nem csupán egyetlen (kora tavaszi) időponthoz köthető esemény. Új termék csak akkor kerülhet forgalomba, amikor egy tesztelési folyamat befejeződött, amikor egy termékcsalád a teszthorgászaink kíméletlen próbáit kiállta! A Haldorádó Ponty Programjába tartozó új, nagy kiszerelésű és kedvező árú RECORD CARP zsinórcsaládja most kapta meg a zöld jelzést, most kerülhetett forgalomba. E zsinórcsalád összesen 5 különböző típust és 18 méretet foglal magába. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál ezek között olyat, amelyet szívesen kipróbálna, amely tökéletesen passzol kedvenc pontyos módszeréhez. Íme, némi instrukció, hogy melyik zsinórt melyik horgászmódszerhez javasoljuk.

A Record Carp zsinórcsaládba 5 típus tartozik

Record Carp Fluo Yellow

Ezt a zsinórt kimondottan a modernkori pontyhorgászat által támasztott igényekhez igazítottuk. Az élénksárga színű zsinór nemcsak a jó láthatósága - amely létkérdés az éjszakai horgászatok során! - miatt kedvelt a pontyhorgászok körében, hanem a tűző napsugarak is kevésbé károsítják, mint a sötét színű zsinórokat. Természetesen nem csak fluo sárga színezést kapott a zsinór, de UV védelemmel is ellátták, mely még tartósabbá teszi. Felülete kellően sima, így könnyebben pereg le a dobról, ezáltal még távolabbra lehet vele dobni. Emellett az átlagosnál kisebb nyúlási paraméterekkel rendelkezik, ami a távoli horgászatok során is gyors kontaktusfelvételt és biztos bevágást eredményez. Az pedig csak hab a tortán, hogy remek szakítószilárdsággal rendelkeznek. Ez a zsinórcsalád ideális a mindennapos pontyhorgászatokhoz, akár dobással, akár behúzással juttatjuk be a végszereléket. A vékonyabb méreteket kifejezetten a finom módszereket kedvelő, főként feederbotos horgászok figyelmébe ajánljuk.

Kapható méretek:

0,20 mm / 5,0 kg - 900 m
0,22 mm / 5,8 kg - 900 m
0,25 mm / 6,9 kg - 900 m
0,30 mm / 9,9 kg - 800 m
0,35 mm / 12,75 kg - 750 m

A Fluo Yellow típus 5 méretben kerül forgalomba
Ha a zsinórra sötétben rávilágítunk, az a víz felszíne felett garantáltan látszódni fog, nem véletlenül a legkedveltebb szín az éjszakai horgászatok során!

Record Carp Fluo Orange

Hasonlóan az előző zsinórhoz, ez is élénk színezést kapott és sima felülettel, valamint UV álló bevonattal van ellátva. Kialakítása révén gyorsan süllyed, ezért a szél és a hullámzás nem kap bele. Széleskörűen alkalmazható zsinórtípus bojlis, fenekező és feederező horgászat során is. Természetesen az élénk színnek köszönhetően megkönnyíti az éjszakai horgászatot, hiszen sötétben is jól látható marad. Kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. Csomózott állapotban is csak keveset veszít szakítószilárdságából.

Kapható méretek:

0,20 mm / 5,0 kg - 900 m
0,22 mm / 5,8 kg - 900 m
0,25 mm / 6,9 kg - 900 m
0,30 mm / 9,9 kg - 800 m
0,35 mm / 12,75 kg - 750 m

Széles méretválasztékának köszönhetően nemcsak bojlisok, hanem fenekező és feeder horgászoknak is jó választás lehet
A Record Carp zsinóroknál a méretpontosság garantált
A fluo narancs szín nagyon jól látható, az egyik legkedveltebb a modern pontyhorgászok körében

Record Carp Fluo Green

Ez a zsinór elsősorban az akadós, akár a vízi növényzettel sűrűn benőtt vízterületekhez készült, ezért vastagabb méretekben és erősebb kivitelben kerül forgalomba. Felülete nagyon ellenálló és meghökkentően kis nyúlással rendelkezik, így bátran ajánljuk tökleveles, hínáros területekre is. Ennél a zsinórnál is fontosnak tartottuk, hogy védve legyen az UV sugárzástól, ezért kapott egy plusz bevonatot. Ez megvédi a zsinórunkat a gyors elöregedéstől. A fluo zöld szín rendkívüli módon megkönnyíti a végszerelék helyzetének, irányának, valamint a menekülő, megakasztott hal helyének meghatározását sötétben - de még nappal is! -, ugyanakkor mégsem idegen egy zöld környezetben.

Kapható méretek:

0,30 mm / 10,85 kg - 800 m
0,35 mm / 13,95 kg - 750 m
0,40 mm / 17,55 kg - 700 m

Ezt a zsinórt a kemény terepen horgászó nagyhal-specialisták fogják igazán nagyra értékelni
Színe bármilyen körülmény között jól látható, mégsem idegen egy zöld környezetben
Ezt a zsinórt bátran ajánljuk a tökleveles vizeken

Record Carp Real Black

Nem hiányozhatott a kínálatból egy jó távdobó zsinór sem, ezért készítettük el a Real Black-et. Speciális felületkezelésének köszönhetően különösen sima, amely átlagon felüli kopásállóságot és élettartamot biztosít neki, ez természetesen hozzájárul ahhoz is, hogy könnyebben peregjen le a dobról a zsinór, ezzel növelve a dobástávolságot. További fontos tulajdonság, hogy az UV sugárzásnak is ellenáll, emellett gyorsan süllyed. A nagy kiszerelésnek köszönhetően akár 2 óriási orsódobot is feltölthetünk vele.

Kapható méretek:

0,24 mm / 7,65 kg - 900 m
0,27 mm / 9,75 kg - 800 m
0,32 mm / 12,85 kg - 750 m

A Real Black zsinórt távdobáshoz fejlesztettük ki
Felülete rendkívül sima, ezért könnyen pereg le a dobról, miközben a vízben gyorsan süllyed

Record Carp Strong Leader

Az akadóban való horgászat ma már szinte elképzelhetetlen jó minőségű monofil előtétzsinór nélkül! A zsinór keménységének és speciális felületének köszönhetően jól viseli a kagylók, kövek és egyéb akadók okozta felületi sérüléseket, emellett szinte teljesen áttetsző, így a halak számára láthatatlan marad. Mivel csak egészen minimális nyúlással rendelkezik, fárasztás közben kevesebb halvesztésünk lesz, mintha fonott előtétzsinórt alkalmaznánk. Ha ilyen helyen készülünk horgászni, nincs más teendőnk, mint hogy felkötünk a főzsinórunk végére 25-30 méter Strong Leader előtét zsinórt, és máris sokkal nagyobb biztonsággal fáraszthatjuk akár álmaink halát is!

Kapható méretek:

0,45 mm / 16,9 kg - 200 m
0,55 mm / 21,3 kg - 200 m

A Strong Leader két méretben kerül forgalomba
A vízben szinte láthatatlan előtétzsinórból 25-30 métert célszerű a főzsinórunk végére kötni
Az ilyen kemény, nehéz terepen nélkülözhetetlen ez a zsinór, amely ellenáll a kagylók és számunkra láthatatlan tereptárgyak durva, dörzsölő hatásának is

Az eddig forgalomba került összes Haldorádó termék már bizonyított. A sor most a Record Carp zsinórokon van, hogy megmutassák, lehet kedvező áron is remek minőségű monofil zsinórt gyártani!

Kívánjuk, hogy az új zsinórok segítségével Önök is mielőbb megfogják egyéni rekordjukat!
* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.