Feederezés a „Mesterekkel”

Feederezés a „Mesterekkel”

Mindennapos teendőim közé tartozik, hogy elolvasom a friss írásokat a Haldorádó horgászportál oldalán. Így bukkantam rá egy felhívásra „Légy a teszthorgászunk” címen. „Ebből én sem maradhatok ki!”, gondoltam. Minden adott volt: a Haldorádó Centrum az én városomban, Kiskunhalason van, továbbá három remek „tesztvíz” szintén elérhető közelségben (a város határában) található. Már csak a barátokkal kellett leegyeztetni egy időpontot és bele is vágtam a tesztelésbe… Hogy miként? Tartsatok velem, és mindent megtudhattok!

A címben szereplő „mesterekkel” kifejezés nem rám vonatkozik, hanem a Haldorádó termékei között megtalálható Feeder Master családra. Először tavaly találkoztam a Ponty Piros és Pelletes Fekete fantázianevű etetőanyagokkal, és már akkor is meggyőzőek voltak számomra. Idén azonban a paletta kibővült, számos remek terméket hoztak forgalomba. A mostani horgászatra egy számomra új keveréket találtam ki.

Az általam használt keverék: 0,5 kg Haldorádó Feeder Master Nagy Ponty és 1 kg Haldorádó Feeder Master Pelletes Fekete
Az etetőanyagban rengeteg pelletet található, melyek csalizásra is alkalmasak
Bekeverve számomra is finom illata van

És hogy hol vetettem be a csalim? A városunk határában található Ezüst-tó Horgászcentrum ideális tesztpályának bizonyult az elmúlt évben is. Már tavaly is megdöbbentő volt, hogy a Pelletes Fekete etetőanyag milyen sikert aratott. Míg szomszédaim elvétve fogtak csak halat, nálam a halfogás üteme meglehetősen izzasztó volt. Na de a jó etető mellé jó csali is kell!

Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévér és némi VDE Master Pellet
A hatás nem maradt el

A pelletet még otthon, a horgászat előtt meglocsoltam az aromával, hogy jól magába tudja szívni. Hihetetlen csábító csali sült ki belőle, illata leginkább a kólára emlékeztetett. A csali annyira bevált, hogy barátaim is ezt kezdték használni, innentől nem volt megállás, kapás kapást ért. Egyértelműen ez volt a nap csalija. Meglepetésként egy lénai tokot is sikerült ezzel fognom.

A tó híres tokhal-állományáról

Idei évben a Haldorádó kirukkolt üveges kukoricáival is. Ezek közül most a Haldorádó Kukorica Tuning Mézes Pálinkásat teszteltem. Mondanom sem kell, hogy bevált.

Egy szürkeharcsa is elcsábult a kukoricára :-)
De inkább a pontyok díjazták

A Haldorádó termékpalettája nem ér véget az etetőanyagok, csalik és aromák kavalkádjával. Az idei szezont új damillal kezdtem. Bevallom, félve próbálok ki újat, de ez esetben nem csalódtam. Viszonylag friss terméknek számít a Haldorádó Pellet Line damilja, de nyugodtan állíthatom, hogy nem csak én vagyok elégedett vele. Nyúlása rendben, szakítószilárdsága rendben, süllyedése rendben, de a jó tulajdonságai itt még nem érnek véget. Ára igen kedvező, és 350 métert kapunk érte, amit én 2 orsóra bőven el tudok osztani. Ha így számolunk, nagyon olcsón megúsztuk a dolgot, ami jelen gazdasági helyzetben - úgy gondolom - sokaknak nem elhanyagolható.

Nekem bevált, próbáld ki te is!
Remekül állja a fárasztás gyötrelmeit
Akcióban a Beast Master feederrel
Jön már
Megvagy
Az elkövető

Ha néhány szóval kellene összefoglalni a mai horgászatot, akkor azt mondanám, hogy, remekül szórakoztam a Haldorádó termékeinek köszönhetően, az idén már sokadszorra! Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a Haldorádó etetőanyagoknak és csaliknak köszönhetően jelentősen eredményesebb lettem. A „nullázás” elképzelhetetlen és gyakorta lényegesen több kapást és fogást realizálhatok, mint szomszédjaim. Nekem MŰKÖDIK, ha nem hiszed, próbáld ki Te is!

Találkozzunk legközelebb is

Írta: Erdélyi Tamás (tomihorgasz)
Fotók: Abonyi Henrik

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: