Új By Döme TEAM FEEDER bottartó fejek érkeztek

Új By Döme TEAM FEEDER bottartó fejek érkeztek

A folyamatos fejlesztő munka és a modern, dinamikusan fejlődő gyártástechnológia újabb és újabb határokat nyit, mi pedig igyekszünk a lehető legjobban kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket, természetesen szem előtt tartva a vásárlói igényeket, illetve a korszerű trendeket. A folyamat eredményeként büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER paletta legújabb bottartó fej kollekcióját!

Ezek a bottartó fejek strapabíró, törésálló műanyagból készültek és csúszásmentes, gumírozott bevonatot kaptak. Puha a felületük, így óvják a feederbot finom karbon testét. Ezek a praktikus kiegészítők garantáltan stabilan tartják a botot, kapáskor nem mozdul az be, nem csúszik el rajtuk. A TEAM FEEDER termékektől megszokott modern és sportos kék dizájnt kaptak. Szabvány menettel rendelkeznek, ennek köszönhetően szinte minden bottartó alkalmatossággal kompatibilisek. Bármilyen leszúró karóhoz, láda adapterhez vagy székre szerelhető feederkarhoz is használhatók. A menetes részen egy alátét is található, amellyel a fejek jól fixálhatóvá válnak, így használat közben nem tudnak olyan könnyen elforogni. 

A legnépszerűbb, legpraktikusabb formákat válogattuk össze a By Döme TEAM FEEDER bottartó kollekcióba
Első és hátsó bottartó fejek is elérhetők a kínálatban a már megszokott TEAM FEEDER minőségben és designban
Minden fej szabvány menettel ellátott rögzítési lehetőséggel készült
Tripodokhoz is könnyedén csatlakoztatható bármelyik változat
Láda-kiegészítőkhöz, feederkarokhoz is kompatibilis mindegyik fej
Kereszttartókba is egyszerűen belecsavarható az összes változat
Kétbotos peca esetén érdemes mind a hátsó, mind az első bottartó fejeket párosával beszerezni

Baitrunner bottartó fej
Ez a típus aszimmetrikus formájának köszönhetően method feederes vagy akár folyóvízi feeder horgászathoz is kiváló választás. A magasított oldal garantáltan megfogja botunkat egy erőteljes, vehemens kapás során is.
Mérete: 5,5 x 8 cm

Aszimmetrikus formája miatt method feederes horgászoknak ajánljuk
Zsinórvezető vájattal van ellátva, így biztos nem vágja be zsinór a bottartó fejet

Fast Action bottartó fej
Ezt a fejet elsősorban folyóvízi horgászathoz fejlesztettük az agresszíven, gyorsan kapó, a botot a tartóból kitépni próbáló halakhoz. A magasított, kissé visszahajlott rész meggátolja, hogy a hal kirántsa, kifordítsa belőle a botot, ugyanakkor nem hátráltat a bevágásnál, így különösen gyorsan és biztonságosan lehet a kapásra reagálni.
Mérete: 9,5 x 7 cm

Ez a fej elsősorban folyóvízi horgászathoz készült
A magasított, kissé visszahajlott rész meggátolja, hogy a hal kifordítsa belőle a botot

Flexi bottartó fej
Ez a típus szó szerint kiemelkedik a kínálatból egyedi, különleges konstrukciójának köszönhetően. Elsődleges ismérve, hogy gombnyomással 180 fokban kihajtható mechanizmussal rendelkezik, ezáltal bármilyen meredek partoldalon beállítható az optimális pozíció. Szögletes kialakítású, így még biztonságosabban tart, garantáltan megakadályozza a bot kirántását. Ideális az intenzíven telepített tavakon történő horgászatokhoz. Alapvetően nyéltartónak ajánljuk, de első villaként is tökéletesen használható.
Mérete: 7 x 12 cm

Különleges konstrukciójának köszönhetően egyetlen gombnyomással 180 fokban kihajtható mechanizmussal rendelkezik
Első és hátsó bottartónak is ideális választás lehet

Tornado bottartó fej
Akkor célszerű ezt a fejet választani, ha olyan vízen horgászunk, ahol az átlagos feederes bottartó fejről bizony egy hevesebb kapás esetén a hal akár „elkérheti” a botot, ami a sérüléséhez, rosszabb esetben a felszerelés – szó szerint – elúszásához vezethet. A fejen található egy határozott csatorna a zsinórnak, ami nyeletőfékes orsó használata során hasznos igazán. Teljesen mindegy, hogy monofil vagy fonott zsinórt használunk, a zsinór nem fog ebbe „beleragadni”, ezáltal megsérülni sem.
Mérete: 8,5 x 8 cm

Akkor célszerű ezt a fejet választani, ha olyan vízen horgászunk, ahol az átlagos feederes bottartó fejről bizony egy hevesebb kapás esetén a hal akár „elkérheti” a botot
A fejen található egy határozott csatorna a zsinórnak, ami nyeletőfékes orsó használata során hasznos igazán
A Tornado bottartó fejhez passzol a Tornado nyéltartó

Tornado nyéltartó
A feeder bottartó fejek mellé készítettünk egy nyéltartó fejet is, és ahogy a többi fejnél is, itt is a fő szempont a botok védelme volt. Azonban a terméken jól látható, hogy erre is került egy bemetszés a zsinórnak, nem véletlenül. Tehát nemcsak nyéltartóként, hanem hagyományos első villaként is használható, aki a hagyományos formákhoz ragaszkodik.
Mérete: 5,5 x 8,5 cm

A Tornado feeder bottartó fej mellé készítettünk egy nyéltartó fejet is
Nemcsak nyéltartóként, hanem hagyományos első villaként is használhatja, aki a hagyományos formákhoz ragaszkodik

Competition bottartó fej
Ez az újdonság különleges formával rendelkezik, amely száz százalékban eleget tesz a finomszerelékes feeder horgászok igényeinek. A fejen több osztás is van, ami praktikus, ha folyamatosan kell ráfeszíteni a zsinórra. E művelet előnye, hogy a fokozatos zsinór-befeszítés garantáltan nem mozdítja el a method kosarunkat a fenékre érés helyétől, ami kulcsfontosságú ennél a technikánál. A bottartó hosszanti végén helyet kapott egy kiálló rész, amely meggátolja, hogy a heves kapások esetén a bot lerepüljön az ágasról. Ha nagyobb stabilitásra vágyunk, akkor lehet használni a bottartó rövidebbik szárán lévő tartót, amely fixen tarja a botot. Ezt a megoldást a pörgős, aktív horgászatokhoz ajánljuk.
Mérete: 27 x 6,5 cm

A fejen több osztás is van, ami praktikus, ha folyamatosan kell ráfeszíteni a zsinórra
Ezt a megoldást a pörgős, aktív horgászatokhoz ajánljuk

Reaper bottartó fej
Profi bottartó fej, mely elsősorban az egy bottal horgászóknak, versenyhorgászoknak lehet jó választás. A 20 cm hosszú felületen 11 db csatorna van, amelybe a botunkat tehetjük. amennyiben kicsit rá kell feszíteni a spiccre, 2-3 vájattal hátrébb tesszük, ha lazítani kell, akkor előrébb. Minden csatorna aljában van egy zsinórvezető vágat annak érdekében, hogy az erőteljes kapásoknál a zsinór szabadon futása is biztosítva legyen. Mindkét oldalon magasított pereme van, így a bot nem tud kirepülni a tartóból egy vehemens kapás esetén sem.
Mérete: 20 x 6 cm

Profi bottartó fej, mely elsősorban az egy bottal horgászóknak, versenyhorgászoknak lehet jó választás
Minden csatorna aljában van egy zsinórvezető vágat annak érdekében, hogy az erőteljes kapásoknál a zsinór szabadon futása is biztosítva legyen

Reaper nyéltartó
A feeder bottartó fejek mellé készítettünk egy különleges nyéltartó fejet is, és ahogy a többi fejnél, itt is a fő szempont a botok védelme volt. Ez a típus rendkívül sokoldalú és széles tartományban, szinte minden bottípushoz használható. A speciális, magasított, illetve belül lefelé szűkülő formatervezése segít extra biztonságosan megfogni a bot nyelét, így óvja felszerelésünket kapáskor, a hirtelen meglóduló hal erejétől és a lerántástól. Nem túlzás úgy fogalmazni, hogy a nyél valósággal „beleragad” ebbe a tartóba, bevágáskor mégis kifejezetten könnyű eltávolítani belőle, hiszen felfelé húzva csak tágasabbra nyílik benne a hely. Ideális az intenzíven telepített tavakon történő horgászatokhoz.
Mérete: 4,5 x 11 cm

A speciális, magasított, illetve belül lefelé szűkülő formatervezése segít extra biztonságosan megfogni a bot nyelét, így óvja felszerelésünket vehemens kapás esetén

Fésűs nyéltartó
A feeder bottartó fejek mellé készítettünk egy különleges nyéltartó fejet is, és ahogy a többi fejnél, itt is a fő szempont a botok védelme volt. Ez a típus rendkívül sokoldalú és széles tartományban, szinte minden bottípushoz használható. A speciális, puha TPE bordák segítenek extra biztonságosan megfogni a bot nyelét, óvják botunkat kapáskor a hirtelen meglóduló hal erejétől, a hirtelen lerántástól, bevágáskor mégis könnyű eltávolítani belőle a bot nyelét.
Mérete: 6,5 x 10,5 cm

A feeder bottartó fejek mellé készítettünk egy különleges nyéltartó fejet is
A speciális, puha TPE bordák segítenek extra biztonságosan megfogni a bot nyelét

„U” alakú nyéltartó
A feeder bottartó fejek mellé készítettünk egy klasszikus, univerzális U alakú nyéltartó fejet is, és ahogy a többi fejnél, itt is a fő szempont a botok védelme volt.
Mérete: 5,5 x 8,5 cm

Klasszikus, univerzális U alakú nyéltartó fej
A kínálat nagyon széles, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának, illetve igényeinek megfelelő bottartó fejet

Írta: Sipos Gábor
Fotó, videó: Bank Bálint

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.