Alias : haszillo.i
Név : Haszilló István
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1989-02-11
Lakhely : Kecel
Kedvenc horgászmódszerei : feeder, match, spicc, úszós rablóhalazás, pergetés
Kedvenc vízterületei : Akasztói Horgászpark, DVCS, Ferenc-csatorna, Bács-kiskun megyei tőzegtavak
Legnagyobb halai : amur 12.5 kg, csuka 2.47 kg, dévér 1.04 kg, ponty 10.1 kg
Mióta horgászik : 2001 óta

Szerző írásai

Videóval

Ismerd meg a DEEPER Chirp+ okos halradart!

Haszilló István 2020-06-29 06:00:00
Talán egyidejű a horgászattal az a dilemma, hogy hol is találjuk meg a halakat. Mára ez annyiban módosult, hogy melyik halradart használjuk a halak és haltartó helyek feltérképezéséhez, hiszen a XXI. századra már olyan technológiák váltak széles körben elérhetővé, melyek lehetővé teszik a partról történő halkeresést egy mandarin nagyságú eszközzel és okostelefonunkkal. Ebben a cikkben a DEEPER halradarok legújabb generációjának csúcsmodelljét, a Chirp+ típust próbáltam ki, és szeretném megmutatni tudását.

A szakértő válaszol! – 49. rész

Haszilló István 2019-10-15 06:00:00
A „szakértő válaszol” című cikksorozatunk azért készül, hogy a vásárlók igényeit, kérdéseit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Az itt megválaszolt kérdések más horgászok számára is tanító és építő jellegű megoldásokat és tapasztalatokat kínálnak. Ha úgy érzed, van olyan jellegű kérdésed, amit szívesen feltennél, a Haldorádó Carp Team oldalon bármikor megteheted!
Videóval

Dometic mobil hűtőbox

Haszilló István 2019-08-22 06:00:00
Nemrég egy olyan helyzetbe kerültünk, hogy szükségünk volt nagyobb méretű, de könnyen szállítható hűtőre olyan helyen, ahol nem áll rendelkezésre hálózati áram. Erre a problémára nemcsak gyors, de valóban működő megoldás kellett. Ekkor találtunk rá a Dometic hűtődobozra, ami messzemenőkig teljesítette a forgalmazó ígéretét. Ezzel a bemutató írással szeretnénk segítséget adni azoknak, akik hasonló problémával kerülnek szembe.

A szakértő válaszol! – 43. rész

Haszilló István 2019-08-08 06:00:00
A „szakértő válaszol” című cikksorozat keretein belül megpróbálok azokra a kérdésekre választ adni, amit a Haldorádó Centrumban vásárlóink feltesznek számomra. Úgy vélem, válaszom nem csak az adott kérdező informálását szolgálja, mert többek számára is hasznos lehet e kérdések és válaszok publikálása. Ha viszont nem tudsz ellátogatni Kiskunhalasra, akkor is van megoldás: a Haldorádó Centrum Facebook oldalán is várom kérdéseiteket!
Videóval

Ismerd meg a DEEPER Start okos halradart!

Haszilló István 2019-07-05 06:00:00
Talán egyidejű a horgászattal az a dilemma, hogy hol is találjuk meg a halakat. Mára ez annyiban módosult, hogy melyik halradart használjuk a halak és haltartó helyek feltérképezéséhez, hiszen a XXI. századra már olyan technológiák váltak széles körben elérhetővé, melyek lehetővé teszik a partról történő halkeresést egy mandarin nagyságú eszközzel és okostelefonunkkal. Ebben a cikkben a DEEPER halradarok legújabb generációjának belépő modelljét, a Start típust próbáltam ki, és szeretném nektek megmutatni tudását.
Videóval

Tiszakécskei feederezés hosszú előkével

Haszilló István 2019-06-21 06:00:00
Ha van olyan módszer, amely igazán egybeforrt a feederbotos horgászattal, akkor az a hosszú előkével kombinált hagyományos feederkosaras, viszont hétköznapi horgászataim során a népszerűbb és sokkal egyszerűbb módszerek szép lassan kiszorítják ezt a fajta feederezést. De nem ezen a napon! Újra előkerültek a kerek feederkosarak, a kisméretű lapkás horgok, a monofil előke és rengeteg csalogatóanyag is, amelyeket rég nem használtam. Tarts velem, és remélem te is kedvet kapsz hozzá!

A szakértő válaszol! – 37. rész

Haszilló István 2019-05-26 06:00:00
A „szakértő válaszol” című cikksorozat keretein belül megpróbálok azokra a kérdésekre választ adni, amit a Haldorádó Centrumban vásárlóink feltesznek számomra, és úgy vélem, válaszom nemcsak az adott kérdező, hanem többek számára is hasznos és informatív lehet. Ha nem tudsz ellátogatni Kiskunhalasra, akkor is van megoldás: a Facebookon, a Haldorádó Centrum oldalon is szívesen várom kérdéseiteket!

A szakértő válaszol! – 29. rész

Haszilló István 2018-12-08 06:00:00
„Jó napot kívánok! Segíthetek valamiben?” Ez a két egyszerű mondat az, amit minden a Haldorádó Centrumba belépő vásárló hall tőlem. Ebben a cikksorozatban az általam írt epizódok kérdéseit mind e vásárlók tették fel, de mivel a tudás kollektív, szeretném megosztani másokkal is az ezekre adott válaszaimat.
Videóval

By Döme Team Feeder Rotary Box és hasznos kiegészítői

Haszilló István 2018-12-05 06:00:00
A finomszerelékes horgászok egyik legnagyobb kényelmet biztosító eszköze egy jó ülőalkalmatosság. A By Döme Team Feeder Rotary Box egy versenyláda praktikusságát és egy fotel kényelmét ötvözve vált sokak kedvencévé. De a jót is lehet még jobbá tenni, így ebben a cikkben szeretnék pár ötletet adni azoknak, akik „felextráznák” már meglévő Rotary Boxukat. Akik pedig most gondolkodnak ennek beszerzésén, azoknak abban segítenék, hogy mennyi mindent lehet kihozni ebből az eszközből. Szóval…
Videóval

A pontyok is szeretik a csípőset?

Haszilló István 2015-08-24 06:00:00
„Pista, gyere csak velem! Tudom, hogy szereted a kihívásokat. Most adok egyet!” Megmondom őszintén, nem voltam épp biztos abban, hogy ezek után valami pozitív dolog fog rám várni. Még egy félbevágott zabszem se fért volna el azon a bizonyos helyen, amikor ezek a szavak elhangoztak. Főleg úgy, hogy ezeket főnököm intézte felém. Végeláthatatlan gályamunka lebegett a szemem előtt, amíg követtem őt. De amikor megláttam egy kék vödröt, és rajta pár ismerős színű, de furcsa feliratú zacskót és dobozt, egy kicsit fellélegeztem. „Na, most jól figyelj! Csíp, mar, éget, szóval vigyázz, hova nyúlsz a bekeverés után! Menni akartál hétvégén horgászni, ugye? Na, akkor ezzel próbálj halat fogni!” Ezek szerint mégsem kellemetlen dolgokról van szó, és amikor megláttam a feliratot - CHILIS TINTAHAL - már tudtam, hogy miről is lehet szó. Kipróbálhatok valami újat! Azt hiszem, amikor ezt felfogtam, már fülig ért a szám! :)

Villanások a forróságban - UL pergetés nyáron

Haszilló István 2015-07-13 06:00:00
Egy hozzám hasonló megrögzött finomszerelékes horgász a nyári horgászatok alkalmával zsákmányként csakis a siserahadként a csalira rontó keszegnépséget tudja elképzelni. Persze a hajnali harmatos fűben állva amurokat és pontyokat fárasztani sem egy utolsó élmény, de ezen a nyáron néha-néha hűtlen lettem a spicc- vagy épp a feederbotjaimhoz, és egyre többször csak az UL pergető felszerelésem és a két kis csalisdobozom viszem magammal egy röpke csatornahorgászatra, hogy minél több ragadozót csíphessek nyakon.

Kis vizek varázsa 3. rész - Munka után - Natura Horgászpark, Kecel

Haszilló István 2015-06-05 07:00:00
Munka után édes a pihenés - na de még milyen, ha ez a pihenést tóparton ejthetem meg és aktívan tölthetem a szombat délutánom! Nagyon vártam már, hogy vége legyen a műszaknak, és minél előbb tóparton lehessek. A rendelkezésemre álló idő alig több mint öt óra, ami nem sok mindenre elég, de ha ennyi szabadidő áll az ember rendelkezésére, akkor azt is ki kell használni! Ez nem lett volna elég arra, hogy az egyesületem tavára kijussak, így nem volt mit tenni, keresnem kellett egy tavat, ami útba esik, autóval is megközelíthető emberi módon, és még halat is lehet benne fogni. Van is ilyen a közelemben…

Kis vizek varázsa 2. rész - Tőzegtavi próba

Haszilló István 2014-09-04 07:00:00
Az élet a legjobb tervező, tartja a nem is olyan ritkán emlegetett közmondás. E pár szó igazi jelentésére nekem is rá kellett jönnöm az elmúlt időkben. Sajnos az előre eltervezett horgásztúráim meghiúsultak. Nagyon kevés időt tudtam a vízpartokon tölteni, és rendszerint a szerencsém is elhagyott. Ellenben amikor már teljesen elveszettnek éreztem ezt a horgászidényt, egy régi barátom invitált, hogy tartsak vele egy eldugott kis tóra. Eleinte nem igazán lelkesedtem, mivel úgy éreztem, hogy ott is csak felsülök. Szerencsére meg tudott győzni, és vele tartottam egy gyönyörű kis tőzegtóra.

Kis vizek varázsa 1. rész - Warali-tó, Baja

Haszilló István 2014-01-16 07:00:00
Hazánkban rengeteg olyan kis álló- vagy folyóvíz található, amelyekről alig szól horgászbeszámoló. E vizek csendesen meghúzódnak hatalmas vizeink árnyékában, pedig ezek igazi „gyöngyszemek”. Ha kevés idő áll rendelkezésünkre, hogy szenvedélyünknek hódolhassunk, vagy ha családunkkal horgásznánk, akkor ezek a parányi tavak és csatornák némi helyben szerzett tapasztalat után feltárják igazi arcukat és megmutatják a felszínük alatt rejtőzködő kincseiket.

A legkisebb csapattag - Spro Team Feeder 270M és Nevis Snipe Feeder 40 próbája

Haszilló István 2013-10-30 07:00:00
Akik figyelemmel kísérik a Haldorádó háza táján történő eseményeket, azoknak nem újdonság a Team Feeder bot- és orsócsalád, hiszen már több kisfilmben is láthatták a nagyobb botokat, hogy miként is képesek felőrölni a nagytestű pontyok és amurok erejét. De mi a helyzet a széria kisebb tagjaival? Vajon azokat csak a finom keszeg- és pontyhorgászathoz fejlesztették? Vagy képesek ennél többre is? Ennek próbáltam meg utánajárni.

Életem majdnem legjobb horgászata

Haszilló István 2012-06-16 07:00:00
Már az elején elárulom, csaltam a címmel. Valójában ez volt eddigi rövid, de tartalmas horgászmúltam legeredményesebb horgászata. Működött a csalogatóanyag, hamar megtaláltam a halak kedvelt helyét, szebbnél szebb pontyokat fogtam. De egy gikszert csak kiosztott nekem az élet, csak hogy ne unatkozzak :)
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.