Alias : tferi
Név : Tóth Ferenc
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1961-05-03
Lakhely : Gönyü
Kedvenc horgászmódszerei : a legyezésen kívül minden
Kedvenc vízterületei : Duna, Tisza, Balaton
Mióta horgászik : 1968 óta

Szerző írásai - 1.oldal

Klub Feeder Országos Bajnokság beszámoló - 2. forduló

Tóth Ferenc 2016-08-21 06:00:00
Nem tévedtünk, amikor azt jósoltuk tegnap, hogy és kiélezett küzdelem várható az első fordulóban. Fényesen be is igazolódott mindez. Igen kemény küzdelmet hozott a két szélső szektor. Az A szektor átlag fogása 20 kg közül volt, és azért keményen meg is kellett küzdeni. Elmaradt ettől a D szektor fogása, de azért ott jelentős mennyiségekkel mérlegeltek, akik a szektor elején végeztek. A két középső szektorban jobban szórtak az eredmények, ott minden egyes darabos hal sok pontot jelenthetett. Vajon a mai fordulóban sikerül-e tartani a vezető pozíciót?

Klub Feeder Országos Bajnokság beszámoló - 1. forduló

Tóth Ferenc 2016-08-20 06:00:00
Újabb versennyel bővült ebben az évben a magyar horgász versenysport. Első alkalommal kerül megrendezésre a Klubcsapatok Feeder Országos Bajnoksága. A helyszín Szeged, a maty-éri evezőspálya. A két fordulós bajnokság várhatóan igen izgalmas, sok, és nagyhalas versenyt ígér, ismerve a pálya adottságait a korábbi versenyekről.

I. Method Feeder OB beszámoló

Tóth Ferenc 2016-07-03 06:00:00
Alig telt el egy hét az I. Haldorádó Method Feeder Kupa óta, itt a következő, ugyanarra a technikára szervezett megmérettetés, ugyanazon a helyszínen, Maconkán. Kétfordulóban kerül megrendezésre ezen a hétvégén az I. Method Feeder Országos Bajnokság. A verseny első fordulóján túl vagyunk, ma felavathatjuk az első Method Feeder Bajnokot.

I. Haldorádó Method Feeder Kupa beszámoló 2. forduló

Tóth Ferenc 2016-06-26 06:00:00
Nagyon kemény küzdelmet hozott az első napi forduló. A nagyhalas versenyzők kerültek ki két szektorban is győztesen, de például a C szektorban tisztán keszegfogással nyert Németh Balázs. Az A szektorban is második helyre futott be Sipos Gábor, szintén keszeg zsákmánnyal. Nagyon nehéz döntés vár a versenyzőkre, vajon a második napon működni fog a nagyhalazás, vagy erőltetni kell a keszegfogást? Az biztos, hogy 1-2 termetes hal össze tudja kuszálni az addig beállt szektorbeli sorrendet.

I. Haldorádó Method Feeder Kupa beszámoló 1. forduló

Tóth Ferenc 2016-06-25 06:00:00
Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb módszere a method feeder technika. A töretlen, egyre növekvő népszerűségét a hatásossága, a viszonylag könnyű elsajátíthatósága adja. Ennek a népszerűségnek erősítésére portálunk megrendezi az I. Haldorádó Method Feeder Kupát az idei évben először, Maconkán. A tározó szerelmesei, az ennek a speciális feeder technika követői mérhetik össze tudásukat ezen a hétvégén, két verseny napon.

Sohasem késő

Tóth Ferenc 2015-11-15 06:00:00
Gyermekkori barátommal évtizedek óta a nyaralás egy hetét közösen szervezzük, hol külföldre, hol idehaza. Ebben az évben a feleségek elfogadták, hogy töltsük ezt az egy hetet horgászattal idehaza, így került szóba Makád és az RSD. Nem véletlen volt a választás persze, előző évben az itt nyaraló barátok igen szép halakat fogtak, bíztunk benne, nekünk is sikerülni fog.

VI. Haldorádó Feeder Kupa páros csapatverseny - 2. forduló online közvetítés

Tóth Ferenc 2015-09-06 06:00:00
Az első napi megmérettetés után nagyon szoros verseny alakult ki az élbolyban. Az első öt csapat közül az ötödik is 5 ponttal rendelkezik. Semmi nem dőlt el a tegnapi fordulóban, az élről bármelyik csapat nyerhet még. Az egyéniben azonban alaposan feladta a leckét a 80 kg-nál is több halat fogó Jankovich Krisztián a követőknek. Egy jó sorsolással ott sem reménytelen befogni az első helyen állót.

VI. Haldorádó Feeder Kupa páros csapatverseny - 1. forduló online közvetítés

Tóth Ferenc 2015-09-05 06:00:00
Szeptember első hétvégéje is horgászversenyre hív bennünket! Immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a sokak által kedvelt Préri Feederkupa. Aki már ismeri, tudja, nem egy szokványos horgászverseny ez, inkább baráti, mint vérre menő a küzdelem. Reméljük a jó szórakozáshoz a tó halai is hozzájárulnak. A versenyzők és a rendezők részéről nem lesz probléma.

V. Országos Feeder Horgász Bajnokság 2015

Tóth Ferenc 2015-08-30 06:00:00
Nem csak kánikulával, de izgalmas horgászversennyel is búcsúzik a nyár tőlünk. Augusztus utolsó hétvégéjén Szegeden, a Maty-éri evezőspályán kerül megrendezésre immár ötödik alkalommal, az Országos Feederbajnokság. A háromnapos verseny utolsó napjához érkeztünk, amikor is eldől, ki lesz a 2015. év feeder bajnoka. De nem csak a bajnoki cím a tét, a következő évi válogatott keret összeállításánál is latba esik a mostani verseny.

IV. Haldorádó - Duna Feeder Kupa 2. nap - online beszámoló

Tóth Ferenc 2015-08-09 06:00:00
A nagyon kemény küzdelmet hozó első forduló után máris indul a végeredményt hozó második verseny nap. Kemény küzdelem volt igaz, bár nem a hatalmas halmennyiséggel, hanem a folyamatos agyalás miatt, miképpen lehetne kapásra bírni azt a halat ami a pályán tartózkodik. Mert azért tartózkodik, meg is lehet fogni, és ha már kapás van esélyes, hogy nagy testű hal lesz a horgon. Úgy fest a mai napi verseny után, hogy mindezt a délelőtti órákban kell véghez vinni, vannak olyan szektorok, ahol a történések az első két és fél órában lezajlanak. De vajon így lesz ez a mai napon is?

IV. Haldorádó - Duna Feeder Kupa 1. nap - online beszámoló

Tóth Ferenc 2015-08-08 06:00:00
Az ordasi Duna szakasz ad otthont ezen a hétvégén a IV. Haldorádó Duna Feeder Kupának. Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, itt lesz a magyar feeder versenysport krémje, nem csak azért mert ez a verseny is része a feeder ranglistának, hanem mert az eddigi évek tapasztalatai alapján igencsak szép zsákmányra lehet számítani. Ki ne szeretne 2-3 kg-os halakkal megküzdeni igazi természetközeli helyen, pláne versenykörülmények között? Remélem nagyon sokaknak megadatik ez az élmény ezen a két napon.

III. Haldorádó-Duna Feeder Kupa II. forduló

Tóth Ferenc 2014-10-12 07:00:00
Annak ellenére, hogy a tegnapi versenynapon a folyó kevesebb halat adott az itt megszokott fogásoknál, izgalmas versenyben lehetett részünk. Komoly feladat elé állította a versenyzőket a pálya. Egyrészt, hogy miképpen lehet a fenékre törő márnákkal megküzdeni, ha már egyszer sikerült kapásra bírni, másrészt, ha nem is mindig márna, de egyáltalán sikerüljön kapásig eljutni.

III. Haldorádó-Duna Feeder Kupa I. forduló

Tóth Ferenc 2014-10-11 07:00:00
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Haldorádó Duna Feeder Kupa. Ebben az évben nem kényeztette el a nagy folyó a parti horgászokat, gyakorlatilag a kéthetente levonuló árhullám meghorgászhatatlanná tette a kövezéseket, vagy akár a partokat. A mostani verseny is korábbi időpontra terveződött, de a magas vízállás bizonytalanná tette az akkori megrendezést. Október közepéhez közeledve talán összeáll minden, a megfelelő vízállás és időjárás, a már bandázó termetes halak sem hagynak cserben bennünket.

XIV. Haldorádó Netbarát Vándorkupa

Tóth Ferenc 2014-09-06 07:00:00
Szeptember első hétvégéje ismét Haldorádós rendezvényt talál a Préri-tavon. Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Netbarát Vándorkupa, ez a meglehetősen népszerű horgászverseny. Remélhetőleg minden adott lesz ahhoz, hogy egy jó hangulatú, sokhalas versenyen mérjék össze tudásukat a pontyhorgászat szerelmesei.

IV. Országos Feeder Horgász Bajnokság 2014

Tóth Ferenc 2014-08-31 07:00:00
A finomszerelékes bajnokságok talán legfiatalabb ága immár a negyedik születésnapját ünnepli ezen a hétvégén. Az Országos Feeder Bajnokságnak Szolnok, pontosabban az Alcsi-szigeti Holt-Tisza ad otthont ebben az évben. Itt van mindenki, aki ebben a sportágban egy kicsit is számít, hogy megküzdjenek az Országos Bajnoki címért.

V. Haldorádó Feeder Kupa páros csapatverseny - 2. forduló online közvetítés

Tóth Ferenc 2014-04-27 07:00:00
Nehéz első napi fordulón vagyunk túl. Sajnos nehézzé nem az tette, hogy belefáradtak volna a versenyzők a rengeteg hal kifogásába, inkább a pszichikai fáradtság tette nehézzé, a folyamatos koncentrálás, a lehetséges megoldás keresése. Sajnos az időjárási front megtette negatív hatását. Nem kesergünk, a mai nap sok minden változhat.

V. Haldorádó Feeder Kupa páros csapatverseny - 1. forduló online közvetítés

Tóth Ferenc 2014-04-26 07:00:00
A mostani hétvégén kerül megrendezésre a Haldorádó horgászportál egyik legnépszerűbb feederbotos horgászversenye, immár az ötödik alkalommal. 80 versenyző méri össze ismét tudását két fordulóban, összesen csapatonként 32 órát horgászva. A helyszín a jól ismert Préri-tó, melynek neve garanciát ad a halbőségre.

XIII. Haldorádó Netbarát Vándorkupa - egyéni horgászverseny Frissítve: 17:00 óra

Tóth Ferenc 2013-10-12 07:00:00
Október második hétvégéje ismét Haldorádós rendezvényről szól. Újra a Préri-tó ad otthont immáron a XIII. Haldorádó Netbarát Vándorkupának. Ebben az évben az utolsó olyan rendezvényünk, ahol a békéshalak fogják a főszerepet játszani, reményeink szerint igen nagy számban. Erre ad némi biztosítékot a helyszín, ami igen gazdag pontyállománnyal bír, a jó hangulatra pedig garancia a nem először együtt versenyző társaság. A verseny népszerűségét mutatja, hogy a kiírás megjelenése után két és fél nap alatt betelt a létszám, ami pedig nem kicsi, ismét 80 fő fog versenyezni ezen a szombati napon. A népszerűségnek több oka van, sokat jelent a jól halasított víz, a nevezés elérhető ára, a díjazás, de talán a legfontosabb az a hangulat, ami szinte barátivá teszi ezt a versenyt.

Klubcsapatok Országos Bajnoksága 2013

Tóth Ferenc 2013-09-29 07:00:00
Az elmúlt évi Feeder Országos Horgászbajnokság után ebben az évben hazánk legrangosabb csapatversenyének, a Klubcsapatok Országos Bajnokságának ad otthont Szeged és a Maty-éri versenypálya. Ebben az évben 18 csapat készül a megmérettetésre, elnyerni a bajnoki címet vagy legalábbis megszerezni az első 3 hely valamelyikét. A tét nem más, mint győzelem esetén nemzetközi porondra lépni, azaz hazánkat képviselni a 2014. évi Klubcsapatok Világbajnokságán.

III. Országos Feeder Horgász Bajnokság 2013

Tóth Ferenc 2013-09-01 07:00:00
Ezen a hétvégén újra a finomszerelékes versenyzőké a sukorói versenypálya, azzal a különbséggel, hogy az úszóantennák helyett most a finoman rezdülő spicceké a főszerep. Harmadik napja zajlik az Országos Feeder Horgász Bajnokság. Az elmúlt két évhez hasonlóan, nem csak a dobogós helyek és a bajnoki cím megszerzése a tét, de a következő évi válogatott keret kialakításában is meghatározó szerepet tölt be ez a 3 napos küzdelem.

Országos Egyéni Horgász Bajnokság döntő 2013

Tóth Ferenc 2013-08-18 07:00:00
Ezen a hétvégén a sukorói versenypálya ad otthont a finomszerelékes versenyek egyik legfontosabb eseményének, az Országos Egyéni Horgász Bajnokság döntőjének. Az elődöntőből bejutott 36 versenyző négy fordulóban fogja újra összemérni tudását, hogy megszerezze a Magyar Bajnoki címet, de nem utolsó sorban itt dől el a válogatottba kerülés sorsa is.

II. Haldorádó - Duna Feederkupa 2. forduló beszámoló

Tóth Ferenc 2013-07-28 07:00:00
Amint vártuk, igen nagy csatát hozott az első forduló. Az átlagos fogások mellett születtek kiemelkedő eredmények, azt mutatva, hogy van megfelelő mennyiségű hal a pályán, csupán a feladat nem kicsi, ki kell találni, hogyan lehet őket horogra csábítani. Ha ez sikerül, a jó eredmény sem marad el!

II. Haldorádó - Duna Feederkupa 1. forduló beszámoló

Tóth Ferenc 2013-07-27 07:00:00
A mostani hétvégén kerül megrendezésre a II. Haldorádó Feeder Kupa Ordason. A feeder ranglista pontszerző versenyei között szerepel, ezért aztán a hazai finomszerelékes fenekező horgászok krémje rajthoz fog állni. A másik fontos körülmény, hogy a verseny helyszínét a Duna adja, természetes körülmények között, a legnagyobb folyónk őshonos hallállományával kell megküzdeni, pontosabban túljárni az eszükön, ami valljuk be, nem mindig egyszerű feladat. Az elmúlt évek horgászversenyei alapján nagy küzdelemre, sok nagytestű halra számíthatunk, egyszóval izgalmas versenynek nézünk elébe. A versenyről on-line módon láthatnak közvetítést a Haldorádó Horgászportálon a kedves Olvasók, igyekszem minden fontos eseményről a lehető legsűrűbben tudósítani.
Videóval

XII. Haldorádó - Sikeres Sporthorgász Nemzetközi Feederbotos Kupa 2.nap

Tóth Ferenc 2013-06-16 07:00:00
Nagyon nehéz, kemény versenynap volt a tegnapi. Óriási küzdelmet hozott úgy a sekély vizi, mint a gáti versenypályán. Borítékolható, hogy ez ma sem lesz másképp, ezért aztán az utolsó percig nyitott lesz a küzdelem. Sikerül-e az élen állóknak megőrizni vezetésüket? A nap végére kiderül.
Videóval

XII. Haldorádó - Sikeres Sporthorgász Nemzetközi Feederbotos Kupa 1.nap

Tóth Ferenc 2013-06-15 07:00:00
Június közepét írunk, hagyományosan Maconkára figyel a feederbotos versenyeket kedvelő horgászok jó része. Tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Haldorádó - Sikeres Sporthorgász Nemzetközi Federbotos Kupa. Két nap, két különböző stílus, két különböző versenypálya felváltva a kétfős csapat tagjai között.
Videóval

IV. Haldorádó - Préri Feeder Kupa - páros csapatverseny 2.nap

Tóth Ferenc 2013-04-14 07:00:00
A tegnapi napon 25 mázsa halat sikerült szákba terelni, azért ez ugye nem semmi, finoman szólva. Mindehhez hozzá tartozik, hogy a tegnapi eredménnyel igazán nem dőlt el semmi. Annyira kicsik a különbségek, hogy a mai napon bármi megtörténhet. Egy biztos, ha semmi nem jön közbe, igazán élvezetes, fordulatos versenyben lehet részünk.
Videóval

IV. Haldorádó - Préri Feeder Kupa - páros csapatverseny 1.nap

Tóth Ferenc 2013-04-13 07:00:00
Végre elérkezett, amire a hosszú tél alatt, a hidegben, hóban, fagyban esőben vártunk. Elérkezett az első horgászverseny, a remélhetőleg első igazán kellemes meleg tavaszi hétvégén. Igaz verseny, mert versenyezni fog 80 horgász, de sokkal inkább nevezhetnénk baráti horgásztalálkozónak.
Videóval

XII. Haldorádó Netbarát Vándorkupa egyéni horgászverseny

Tóth Ferenc 2012-10-06 07:00:00
Október első hétvégéje ismét Haldorádós rendezvényről szól. Újra a Préri-tó ad otthont immáron a XII. Haldorádó Netbarát Vándorkupának. A verseny népszerűségét mutatja, hogy a kiírás megjelenése után szinte napok alatt betelt a létszám, ami pedig nem kicsi, 80 fő fog versenyezni ezen a szombati napon. A népszerűségnek több oka van, sokat jelent a jól halasított víz, az elérhető árú nevezés, a díjazás, de talán a legfontosabb az a hangulat, ami szinte barátivá teszi ezt a versenyt.
Videóval

VII. HALDORÁDÓ-DAIWA Nemzetközi Feeder Szuperkupa 2. forduló

Tóth Ferenc 2012-09-09 07:00:00
A tegnapi napon a keszegezők mutathatták meg mit tudnak, azt hiszem elmondhatjuk, ez meglehetősen jól sikerült, hiszen nagyon sok tíz kilogramm feletti fogás történt. Ma egy egészen más technikát kell bemutatni, úgy horgászatban, mint etetésben. Ma a ponty és az amur a célhal. Ma aki, igazán érti a pontyozást, megszerezheti a Pontyfogó Bajnok címet, és esetleg, ha előző nap is jól szerepelt, övé lehet az összetett verseny valamelyik értékes jutalma.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.