HALDORÁDÓ Amur Lamour

Ár: 990 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt, az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlott a hagyományos fenekező és modern feeder technikához egyaránt!

A HALDORÁDÓ etetőanyag család olyan tagja, amely célzatosan az amur horgászatára lett kifejlesztve. Az AMUR L\'AMOUR összetételét nézve annyiban tér el a hagyományos pontyos keverékektől, hogy nagy mennyiségű, az amurok számára rendkívül vonzó, zöld lucernalisztet, és préselt főtt kukoricát tartalmaz. Emellett egy olyan speciális aromakeverékkel tettük ellenállhatatlanná, amely a legóvatosabb amurt is az etetésünk közelébe csalja! A keverék további 7 precízen adagolt alkotóelemmel válik nem hétköznapi eledellé! Melyek ezek? Pirított kukoricadara, extra kukoricadara, sós keksz őrlemény, CSL pellet őrlemény, napraforgó, kender, tigrismogyoró + még néhány apró dolog, ami gyártási titok! A vízbejuttatás után gyorsan elkezd oldódni, miközben ellenállhatatlan zöld felhőt képez. Egyes etetőanyag szemcsék a keverékből kiválva lifteznek, felemelkednek, majd visszasüllyednek. Rendkívül fontos, ez a többnyire vízközt mozgó termetes növényevők figyelmének felkeltése érdekében. Keverésénél feltétlen ügyeljünk arra, hogy a kimért, maximum 5 dl vizet (1 kg keverékhez) szakaszosan, folyamatos keverés mellett öntsük hozzá. A felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning - Nagy Amur hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása.

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 1 kg
Íz / Szín : lucerna / zöld
Kapcsolódó írások
A horgászat mint hivatás…
Kocsis Adorján 2017-03-09
Nyári etetőanyag receptek
Sipos Gábor 2013-07-19
Rezgőspiccel Nagycsepelyen
Szabó József 2013-01-08
Rástartoltunk az amurokra!
Haskó Tamás 2012-08-01
Fogós feeder receptjeim
Döme Gábor 2012-05-04
Amurok a Duna árteréről
Rózsa Arnold 2011-08-19
Mindenki vár valamit!
Hajdu Tamás 2010-09-26
Hőségriadó!
Sipos Gábor 2010-08-11
Amurok rakóssal
Polyák Csaba 2010-08-07
Fogós amurcsalik
Döme Gábor 2009-09-12
Az amurozás „királyai”
Fenyvesi Attila 2008-08-19
Ha nyár, akkor amur…
Takács Péter 2008-07-14
Egy kosárnyi etetőanyag…
Döme Gábor 2008-04-18
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: