Pozsár Horgász és Vendégház II.

Vendégházunk közvetlenül a tó partján áll. A balaton-felvidéki stílusban épült házunkban, 1db franciaágyas és 1 db három ágyas szobában 5 fő részére tudunk szállást biztosítani.

A szobák és a közös helyiségek méretéből adódóan –szükség esetén - pótágyazásra is van lehetőség (max.2 db).

A nappali-konyha ebédlő egy légtérben helyezkedik el, ablakain keresztül a tó látványában gyönyörködhetünk.

A konyha és ebédlő teljesen felszerelt, jól használható. (sütő, vízforraló, hagyományos kávéfőző, pirítós sütő, stb…)

A házban beépített infraszauna , tusolós fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, okos tv-k, wi-fi lefedettség segíti az idő kellemes eltöltését.

A házban kialakításra kerül egy 4 személyes infraszauna, valamint a ház mellett egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!)


Térkép betöltése…
Pozsár Horgász és Vendégház II.

Általános információ a vízről

A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

Felelősségvállalás
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Szállásra érkezés/távozás
Az érkezés napján a házat Vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azt a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig!
 A vendégházban csak az oda bejelentett személyek tartózkodhatnak, érkezéskor minden vendég arcképes igazolványának szkennelése szükséges. Vendég fogadása nappali időszakra az üzemeltető beleegyezésével történhet, felár ellenében.
Vendégházunkban korai érkezés vagy késői szobaelhagyás lehetséges foglaltság függvényében, amiről érkezés napja előtt tudunk pontos információt adni.

Foglalás módja,szabályai:
telefonon,vagy emailben:
email cím:pozsarto@gmail.com
Telekné Kollár Erika 06 20 9470 931
Az email-ben név,éjszakák száma, létszám szerepeljen,valamint az érkezés ideje is! Ez a személyes foglalózás esetén is fontos a vendégházban más turnussal való egyeztetés, valamint, a vendégek előtt-utáni higiénia okok, hulladék eltávolítása, egyéb kis karbantartás,fertőtlenítés, esetleges póttakarítás miatt. Érkezéskor a teljes összeg kiegyenlítésre kerül.

Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! A kertben dohányzásra kijelölt helyek vannak. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni!

Tűzrakás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! A tűzrakáshoz szükséges fát a Gondnoknál lehet igényelni ,térítés ellenében! (Egy adag, kb. 20kg fa 1000 Ft. ) A tűz mellett oltóanyag elhelyezése ill. gyúlékony anyagok tűz mellőli eltávolítása minden esetben a Vendég feladata. Mielőtt otthagyják a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag,gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

Tárcsa és bogrács használata
Tárcsa és/vagy bogrács használata , gázpalackkal együtt 1000 Ft/alkalom. Kérjük Vendégeinket, hogy az eszközöket – minden esetben- eltakarítva, tisztán hagyják maguk után, illetve használat közben fokozottan ügyeljenek arra, hogy a kifröccsenő zsiradékkal kárt ne tegyenek se magukban se a környezetükben (pl.:fal, kövezet…).

Infra szauna használata
A szauna használata csak egészséges embernek javasolt! Amennyiben valamilyen komoly betegségben szenved, vagy akut szív-, és keringési problémái vannak szaunázás előtt feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát!
Lázasan, betegen, alkoholos állapotban a szauna használata TILOS!
A szaunák használata 14 éven aluli gyermekek részére nem megengedett!
A szaunákat mindenki saját felelősségére használhatja!
A higiénia szabályokat betartva minden szaunázás előtt kötelező letusolni!
Törülköző használata kötelező (mi biztosítjuk)! A szauna használata során kérjük vendégeinket, hogy helyezzenek maguk alá törülközőt.
Ügyeljünk arra, hogy a szauna ajtaját, mindig zárjuk be magunk mögött.
A papucsot hagyjuk a szaunán kívül. Soha ne üljünk papucsban a padokra.
A szaunát rendeltetésnek megfelelően használjuk, megengedett létszámmal.
A szaunában étkezni, szeszes italt fogyasztani tilos!

A Jakuzzi használata
A házban kialakításra kerül egy 4 személyes infraszauna, valamint a ház mellett egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!)

Az épület zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a szoba/ház bejáratait kulcsra zárni!.Kérjük a kulcsokra nagyon vigyázzanak, elvesztésük esetén a komplett zárcserét ki kell fizetni!

Háziállatok
Állatbarát hely vagyunk, házi kedvenc hozható 3000 Ft díj ellenében. Szeretjük, ha a házban szobakennelt használnak, illetve a tó körül felügyelik kedvencüket, esetleges „csomagjaikat” összeszednék utánuk.

Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű takaró. törölköző,, matrac, TV, stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!! A vendégházban kérjük Önöket, hogy a vizet, villanyt, elektromos eszközöket az ésszerűség és takarékosság elvei alapján használják!

Takarítás
Takarítási rend: a szobát/házat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van (felmosó szett, seprű, partvis)! Több napos tartózkodás esetén törölköző-csere háromnaponta, 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Fűtés
A szobák fűtése elektromos, a nappali-konyha fűtése elektromosan és fatüzelésű cserépkályhával is megoldható, melyhez a tűzifát biztosítjuk. A kályha használatakor fokozatosan ügyeljenek a biztonságra, különösen kisgyermekek esetében!

Klímaberendezés
A házban található klímaberendezéseket kérjük gazdaságosan használják (csukott ajtó, ablak mellett, a megfelelő hőmérséklet eléréséig)!

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával, ebédlővel rendelkezik. A szobákban kérjük ne étkezzenek és ne tároljanak élelmiszert!

A játszótér használata csak szülői felügyelet mellet történhet!

Kérjük ügyeljenek a növények épségére!

A kertben található eszközöket a Vendégek saját felelősségükre használhatják!.

A vendégház lakó csak az ehhez a vendégházhoz kialakított, homokos partot ill stéget használhatják.

A vendégházhoz tartozó homokos vízparton csak napozni, játszani, homokozni lehet!

A tó egész területén a fürdés szigorúan TILOS és ÉLETVESZÉLYES!

Télen a jégre menni szigorúan tilos és életveszélyes!

14 éven aluli gyermek felügyelet nélkül a tó partján nem tartózkodhat!!!

A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan
magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles! Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a Gondnoknak haladéktalanul jelezni!

Megközelítés

Napijegy árak

A Vendégház II. az alábbi feltételekkel foglalható:

Január-február:

A ház foglalása 5 főig: 60.000,-Ft/éj
Pótágy: 3.500.-Ft/fő/éjszaka
Egyéjszakás felár: 30.000 Ft

Márciustól decemberig:

A ház foglalása 5 főig:  70.000,-Ft/éj , ( Kivéve a kiemelt ünnepi időszakok.)
Pótágy: 3.500,-Ft/fő/éjszaka
Egyéjszakás felár: 30.000 Ft

6 éjszaka foglalás felett 10% kedvezményt biztosítunk a szálláshely árából!

Kiemelt időszak

Minden állami és egyházi ünnepnap (pl. Március 15, Húsvét, Pünkösd, Május 1. stb., akkor is, ha éppen hétvégére esik) és minden államilag elismert hosszú hétvége.

 A ház foglalása 5 főig: 95.000,-Ft/éj/
Pótágy: 4.500,-Ft/fő/éjszaka
Egy éjszakás foglalásra nincs lehetőség, kedvezmény nem vehető igénybe.

Pótágy díját abban az esetben is meg kell fizetni, ha az ágyat ugyan nem kérik, de a (3 év feletti) vendégek száma több, mint 5 fő!

6 éjszaka foglalás felett 10% kedvezményt biztosítunk a szálláshely árából!

Korai érkezés:14 óra előtt, 08:00-tól : 20.000,-Ft

Késői távozás :
10:00 óra után, 14:00 óráig: 20.000 Ft
14:00 óra után, 20:00 óráig: 20.000 Ft

Vendég fogadása: nappali érkezés-távozás esetén 2.500 Ft/fő

Háziállat: 
3.000 Ft /alakalom

3 éves kor alatt a szállás ingyenes!

Gyerekágyat, etetőszéket- igény szerint- biztosítunk!

Tűzifa bográcsozáshoz, tűzrakáshoz 2.000 Ft/kb. 20kg

Grillsütő használata (saját gázpalackkal): 2.000 Ft/alkalom

Gázpalack használata (max. 3 óra időtartamra): 2.000 Ft


Az itt megszálló Vendégeink részére kedvezményes horgászhelyet biztosítunk (6.000,-Ft / 24 óra / 2 bot) a ház előtti stégen (17-es hely), ahol 4 bottal kényelmesen elférnek.

Faház bérlése a stégen (klímával felszerelt, 2 ágyas faház, ágynemű nélkül): 4.000 Ft/24 óra

Áramfogyasztás a stégen és/vagy faházban : 1kw felett 150 Ft/kvw/nap

A házban kialakításra kerül egy 4 személyes infraszauna, valamint a ház mellett egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!)

A II. háznál a szauna és jakuzzi használata korlátlan, de csak az itt megszálló vendégek vehetik igénybe.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó 400Ft/fő/nap minden 18 év feletti vendégnek.

A Házirendet ide kattintva olvashatja! A tavon érvényben lévő horgászrendről ide kattintva tájékozódhat!

Szállásfoglalás : Telekné Kollár Erika 06 20 9470 931

Gondnok Balogh János : 06 70 198 2798

Email: pozsarto@gmail.com

 

Helyi kiemelt horgászati szabályok

Kezelő

Lajosmizse, Pozsár horgásztó
Felvilágosítás, foglalás:
Telekné Kollár Erika
06 20 9470931

Nagysága

Általános információ a vízről

A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

Felelősségvállalás
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Szállásra érkezés/távozás
Az érkezés napján a házat Vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azt a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig!
 A vendégházban csak az oda bejelentett személyek tartózkodhatnak, érkezéskor minden vendég arcképes igazolványának szkennelése szükséges. Vendég fogadása nappali időszakra az üzemeltető beleegyezésével történhet, felár ellenében.
Vendégházunkban korai érkezés vagy késői szobaelhagyás lehetséges foglaltság függvényében, amiről érkezés napja előtt tudunk pontos információt adni.

Foglalás módja,szabályai:
telefonon,vagy emailben:
email cím:pozsarto@gmail.com
Telekné Kollár Erika 06 20 9470 931
Az email-ben név,éjszakák száma, létszám szerepeljen,valamint az érkezés ideje is! Ez a személyes foglalózás esetén is fontos a vendégházban más turnussal való egyeztetés, valamint, a vendégek előtt-utáni higiénia okok, hulladék eltávolítása, egyéb kis karbantartás,fertőtlenítés, esetleges póttakarítás miatt. Érkezéskor a teljes összeg kiegyenlítésre kerül.

Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! A kertben dohányzásra kijelölt helyek vannak. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni!

Tűzrakás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! A tűzrakáshoz szükséges fát a Gondnoknál lehet igényelni ,térítés ellenében! (Egy adag, kb. 20kg fa 1000 Ft. ) A tűz mellett oltóanyag elhelyezése ill. gyúlékony anyagok tűz mellőli eltávolítása minden esetben a Vendég feladata. Mielőtt otthagyják a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag,gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

Tárcsa és bogrács használata
Tárcsa és/vagy bogrács használata , gázpalackkal együtt 1000 Ft/alkalom. Kérjük Vendégeinket, hogy az eszközöket – minden esetben- eltakarítva, tisztán hagyják maguk után, illetve használat közben fokozottan ügyeljenek arra, hogy a kifröccsenő zsiradékkal kárt ne tegyenek se magukban se a környezetükben (pl.:fal, kövezet…).

Infra szauna használata
A szauna használata csak egészséges embernek javasolt! Amennyiben valamilyen komoly betegségben szenved, vagy akut szív-, és keringési problémái vannak szaunázás előtt feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát!
Lázasan, betegen, alkoholos állapotban a szauna használata TILOS!
A szaunák használata 14 éven aluli gyermekek részére nem megengedett!
A szaunákat mindenki saját felelősségére használhatja!
A higiénia szabályokat betartva minden szaunázás előtt kötelező letusolni!
Törülköző használata kötelező (mi biztosítjuk)! A szauna használata során kérjük vendégeinket, hogy helyezzenek maguk alá törülközőt.
Ügyeljünk arra, hogy a szauna ajtaját, mindig zárjuk be magunk mögött.
A papucsot hagyjuk a szaunán kívül. Soha ne üljünk papucsban a padokra.
A szaunát rendeltetésnek megfelelően használjuk, megengedett létszámmal.
A szaunában étkezni, szeszes italt fogyasztani tilos!

A Jakuzzi használata
A házban kialakításra kerül egy 4 személyes infraszauna, valamint a ház mellett egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!)

Az épület zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a szoba/ház bejáratait kulcsra zárni!.Kérjük a kulcsokra nagyon vigyázzanak, elvesztésük esetén a komplett zárcserét ki kell fizetni!

Háziállatok
Állatbarát hely vagyunk, házi kedvenc hozható 3000 Ft díj ellenében. Szeretjük, ha a házban szobakennelt használnak, illetve a tó körül felügyelik kedvencüket, esetleges „csomagjaikat” összeszednék utánuk.

Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű takaró. törölköző,, matrac, TV, stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!! A vendégházban kérjük Önöket, hogy a vizet, villanyt, elektromos eszközöket az ésszerűség és takarékosság elvei alapján használják!

Takarítás
Takarítási rend: a szobát/házat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van (felmosó szett, seprű, partvis)! Több napos tartózkodás esetén törölköző-csere háromnaponta, 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Fűtés
A szobák fűtése elektromos, a nappali-konyha fűtése elektromosan és fatüzelésű cserépkályhával is megoldható, melyhez a tűzifát biztosítjuk. A kályha használatakor fokozatosan ügyeljenek a biztonságra, különösen kisgyermekek esetében!

Klímaberendezés
A házban található klímaberendezéseket kérjük gazdaságosan használják (csukott ajtó, ablak mellett, a megfelelő hőmérséklet eléréséig)!

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával, ebédlővel rendelkezik. A szobákban kérjük ne étkezzenek és ne tároljanak élelmiszert!

A játszótér használata csak szülői felügyelet mellet történhet!

Kérjük ügyeljenek a növények épségére!

A kertben található eszközöket a Vendégek saját felelősségükre használhatják!.

A vendégház lakó csak az ehhez a vendégházhoz kialakított, homokos partot ill stéget használhatják.

A vendégházhoz tartozó homokos vízparton csak napozni, játszani, homokozni lehet!

A tó egész területén a fürdés szigorúan TILOS és ÉLETVESZÉLYES!

Télen a jégre menni szigorúan tilos és életveszélyes!

14 éven aluli gyermek felügyelet nélkül a tó partján nem tartózkodhat!!!

A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan
magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles! Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a Gondnoknak haladéktalanul jelezni!

Megközelítés

Parkolási lehetőség

Halállomány

Telepítések

Fajlagos tilalom

Napijegy árak

A Vendégház II. az alábbi feltételekkel foglalható:

Január-február:

A ház foglalása 5 főig: 60.000,-Ft/éj
Pótágy: 3.500.-Ft/fő/éjszaka
Egyéjszakás felár: 30.000 Ft

Márciustól decemberig:

A ház foglalása 5 főig:  70.000,-Ft/éj , ( Kivéve a kiemelt ünnepi időszakok.)
Pótágy: 3.500,-Ft/fő/éjszaka
Egyéjszakás felár: 30.000 Ft

6 éjszaka foglalás felett 10% kedvezményt biztosítunk a szálláshely árából!

Kiemelt időszak

Minden állami és egyházi ünnepnap (pl. Március 15, Húsvét, Pünkösd, Május 1. stb., akkor is, ha éppen hétvégére esik) és minden államilag elismert hosszú hétvége.

 A ház foglalása 5 főig: 95.000,-Ft/éj/
Pótágy: 4.500,-Ft/fő/éjszaka
Egy éjszakás foglalásra nincs lehetőség, kedvezmény nem vehető igénybe.

Pótágy díját abban az esetben is meg kell fizetni, ha az ágyat ugyan nem kérik, de a (3 év feletti) vendégek száma több, mint 5 fő!

6 éjszaka foglalás felett 10% kedvezményt biztosítunk a szálláshely árából!

Korai érkezés:14 óra előtt, 08:00-tól : 20.000,-Ft

Késői távozás :
10:00 óra után, 14:00 óráig: 20.000 Ft
14:00 óra után, 20:00 óráig: 20.000 Ft

Vendég fogadása: nappali érkezés-távozás esetén 2.500 Ft/fő

Háziállat: 
3.000 Ft /alakalom

3 éves kor alatt a szállás ingyenes!

Gyerekágyat, etetőszéket- igény szerint- biztosítunk!

Tűzifa bográcsozáshoz, tűzrakáshoz 2.000 Ft/kb. 20kg

Grillsütő használata (saját gázpalackkal): 2.000 Ft/alkalom

Gázpalack használata (max. 3 óra időtartamra): 2.000 Ft


Az itt megszálló Vendégeink részére kedvezményes horgászhelyet biztosítunk (6.000,-Ft / 24 óra / 2 bot) a ház előtti stégen (17-es hely), ahol 4 bottal kényelmesen elférnek.

Faház bérlése a stégen (klímával felszerelt, 2 ágyas faház, ágynemű nélkül): 4.000 Ft/24 óra

Áramfogyasztás a stégen és/vagy faházban : 1kw felett 150 Ft/kvw/nap

A házban kialakításra kerül egy 4 személyes infraszauna, valamint a ház mellett egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!)

A II. háznál a szauna és jakuzzi használata korlátlan, de csak az itt megszálló vendégek vehetik igénybe.

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó 400Ft/fő/nap minden 18 év feletti vendégnek.

A Házirendet ide kattintva olvashatja! A tavon érvényben lévő horgászrendről ide kattintva tájékozódhat!

Szállásfoglalás : Telekné Kollár Erika 06 20 9470 931

Gondnok Balogh János : 06 70 198 2798

Email: pozsarto@gmail.com

 

Éjszakai horgászat

Napijegy váltási helyek

Helyi kiemelt horgászati szabályok

Bojlis horgászat

Etetési korlátozások

Csónak használat

Lékhorgászat

Pergetés

Sátorozási lehetőség

Szállás

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.