A Kiskunság legkedveltebb nyári kiránduló- és üdülőhely célpontja a Szelidi-tó partja. A tó 5km hosszú, átlagosan 150-200 méter széles, mélysége 3-4 méter között mozog, vízfelülete megközelítőleg 80 hektár, így hazánk ötödik legnagyobb tavaként van számon tartva. A tó adottságai aktív és passzív pihenésre is lehetőséget ad.

A Szelidi-tó horgászat szempontjából sem az utolsó. Medrét meg évezredekkel ezelőtt a Duna mélyítette ki. Partja változatos; sok helyen nádas-sásos, mely kiváló haltartó. A hazai őshonos fajok közül a következők élnek a tóban: Ponty, amúr, keszegfélék, csuka, harcsa, süllő és fekete sügér.


A Tavirózsa Vendégház a környék egyik leg¬nívósabb szálláshelye 50 méterre a tótól.
A 11 szobából 4 db kétágyas és 7db három¬ágyas, az emeleten található 8 szobá¬nak tágas erkélye van. Minden szobához tartozik saját fürdőszoba, WC, hűtőszekrény, internet csatlakozási lehetőség. Kényelmes fotelekkel berendezett társalgó, valamint két teakonyha, benne mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére, és lehetőség van a kertben grill és bogrács ételek elkészítésére, aminek megszervezéséhez igény szerint segítséget nyújtunk


Térkép betöltése…
Tavirózsa Vendégház
Tavirózsa Vendégház 6328 Dunapataj, Szelidi-tó, X. utca 3.
GPS:
46.621105, 19.039016
Szálláshely típusa vendégház
Szobák száma 4 db kétágyas
7 db háromágyas
Szobák felszereltsége Minden szobához tartozik saját fürdőszoba, WC, hűtőszekrény, internet csatlakozási lehetőség.
Az emeleten található szobákhoz tágas erkély tartozik.
Szolgáltatások Kényelmes fotelekkel berendezett társalgó, valamint két teakonyha, benne mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére, és lehetőség van a kertben grill és bogrács ételek elkészítésére, aminek megszervezéséhez igény szerint segítséget nyújtunk.
A ház teljes területén elérhető a WiFi, egy kis mozgásról pedig a ping-pong asztal gondoskodik.
Ingyenes, zárt parkoló.
A fogott hal elkészíthető-e a háznál Igen.
Horgászat A Szelidi-tó horgászat szempontjából sem az utolsó. Medrét meg évezredekkel ezelőtt a Duna mélyítette ki. Partja változatos; sok helyen nádas-sásos, mely kiváló haltartó. A hazai őshonos fajok közül a következők élnek a tóban: Ponty, amúr, keszegfélék, csuka, harcsa, süllő és fekete sügér.
A tóról részletes információ itt olvasható:
Nyelvtudás német, angol
Parkolás Zárt kertben.
Üdülési csekk OTP Szépkártya elfogadóhely.
Háziállat Hozható, de előre be kell jelenteni.
Ár
kétágyas szobaár: 9000 Ft/éjszaka + idegenforgalmi adó (300Ft/fő/éjszaka)
háromágyas szobaár: 13000 Ft/éjszaka +i degenforgalmi adó (300Ft/fő/éjszaka)
Foglalás +3620 322 7880