Ajándékötletek horgászoknak 4. rész - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Ajándékötletek horgászoknak 4. rész - Azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket kívánunk bemutatni, melyeknek bárki örülne. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül!

HALDORÁDÓ Karácsonyi bojlis ajándékcsomag

Ezt a csomagot karácsony alkalmából állítottuk össze, amely jó választás lehet a kezdő és haladó bojlis horgászoknak egyaránt. Segítségével eredményes lehetsz a téli időszakban, de ha már idén nem horgászol, akkor a kora tavaszi kezdőcsomagot veheted meg kedvezményes áron! Ezzel a csomaggal esélyed nyílik igazán nagy pontyokat fogni a leghidegebb időszakokban is. A csomagot kemény dobozban, a képen látható díszcsomagolásban küldjük, így ezzel sincs teendő, elég csak a karácsonyfa alá betenni. Szép, és ami még fontosabb, valóban hasznos, praktikus ajándék, igazán kedvező áron!

A csomag tartalma:

 • 1 doboz Haldorádó Carp Boilie oldódó - Zöld Bors
 • 1 doboz Bevonatos főzött csalizó bojli - Zöld Bors
 • 1 csg Haldorádó Szuper Ponty Paszta - Zöld bors
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 literes
 • 1 db Haldorádó Pasta Lead Inline Tube 100 g
 • 1 csg Haldorádó Pellet Stopper készlet
 • 1 db Haldorádó Hímzett baseballsapka Haskó Tamás által dedikálva

Bojlis horgászoknak kiváló ajándék

Bővebb információ: a HALDORÁDÓ Karácsonyi bojlis ajándékcsomagról: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Karácsonyi feeder ajándékcsomag

Ezt a csomagot szintén Karácsony alkalmából állítottuk össze, mely feederhorgászoknak lehet jó ajándék. Ezt is díszcsomagolásban küldjük.

A csomag tartalma:

 • 1 doboz Haldorádó Pellet Pack Turbo - Fagyos Ponty
 • 1 kg Haldorádó Fagyos Ponty etetőanyag
 • 1 doboz Haldorádó TOP 10 Carp Pellet - Fagyos Ponty
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 literes
 • 1 db Haldorádó Hímzett baseballsapka Döme Gábor által dedikálva

Ennek a csomagnak a feederhorgászok igazán örülhetnek

Bővebb információ: a HALDORÁDÓ Karácsonyi feeder ajándékcsomagról: ugrás az áruházba

Rapala Karácsonyi filézőkés csomag

A Rapala karácsonyra egy filézőkés csomagot állított össze. A filézés, pikkelyezés, szeletelés vagy a szálkák átvágása egyaránt könnyűvé válik ezzel a késsel. A késpenge speciális felületkezelése, igényes feliratozása és kényelmes fogórésze mind-mind egyedi megjelenést biztosítanak ennek a nem hétköznapi filézőkésnek. A kés egy hozzá illő, nagyon szép bőr tokban kerül forgalomba, amit akár derékszíjunkra is rögzíthetünk. A penge hossza 15 cm. A szettben található olló sokáig kifogástalanul áll a horgászok rendelkezésére. Többszöri használat után is könnyedén vágja el a legpuhább, selymes tapintású fonott előkezsinórokat is, mintha éles pengével dolgoztunk volna. Ez az olló sok bosszúságtól kímélhet meg bennünket! Helyet kapott a szettben egy késélező is, mely rendkívül kis helyet foglal. Használata során a tompa és kicsorbult kés pengéjének vonalát követi és nagyon precízen borotvaélesre élezi azt. A sarkán található furatba fűzhetünk vékony zsinórdarabot és nyakunkba is akaszthatjuk, így biztos mindig kéznél lesz. További kiegészítő a szettben a kulcstartós lámpa. Kis helyen elfér, így bármikor nálunk lehet. Fényereje 12 lumen, egyszerre 9 órán át tud működni. Két gomb található rajta, a nyomógombot nyomva csak addig világít, amíg nyomjuk, a kétállású kapcsolóval pedig folyamatos világító üzemmódban működtethető. A szett a vízhatlan Rapala tokkal lesz teljes. Mérete 50 x 35 cm.

Praktikus ajándék bárki számára

Bővebb információ: a Rapala Karácsonyi filézőkés csomagról: ugrás az áruházba

CASIO SGW-300HD-1AVER férfi karóra

Egyre több horgász követi nyomon a légnyomás változását a horgászatai során. Ha figyelemmel kísérjük ezt, szép lassan megfejthetjük kedvenc vízterületünk esetében, hogy milyen légnyomásváltozás hogyan hat a halakra. Talán ez is magyarázatot adhat arra, hogy mi történik, amikor varázsütésszerűen elkezdjük fogni a szebbnél szebb halakat, vagy amikor egyik pillanatról a másikra véget ér a haldömping, miközben semmin se változtattunk!

Manapság fontos elvárás egy óránál, hogy vízálló legyen, valamint nem hátrány a strapabíró kivitel sem. Szinte nincs olyan horgászati ág, ahol ne lenne valamilyen úton-módon - direkt vagy véletlenül - vizes az ember. A Casio SGW-300 HD óra vízállósága megfelel az ISO 2281 szabványban leírtaknak, de azt már kevesebben tudják, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban. Egy alapszintű órán is fellelhető Water Resistant felirat, ami „vízálló”-t jelent, viszont az ISO 2281-es szabvány szerint ennek a jelentése: minimális szintű víz elleni védelem, tehát a ráfröccsenő víz ellen védve van, de vízbe meríteni, zuhanyozni benne, de még esőben elázni sem tanácsos, mert nem bírja. Viccesen a „vízállás” = belemegy és megáll :) Viszont a CASIO SGW-300HD besorolása Water Resistant 10 bar. Az ebbe a kategóriába tartozó órákban már lehet úszni, fürdeni, strandoláshoz, csúszdázáshoz használható. De akár kevéssé extrém vízi sportokhoz is felvehető, mint például: szörfözés, vitorlázás, légzőpipás búvárkodás. Tehát nem azt jelenti, hogy 100 méter mélységig lehet vele merülni, így palackos búvárkodáshoz, vízisíhez, valamint jet-skihez nem használható. E vízállósági értéket úgy határozták meg, hogy lefedje a rendeltetésszerű használat során bekövetkező statikus, illetve a dinamikus nyomásváltozás összegét is. Ezért nem kell attól tartani egy strandi fejesugrás során, hogy túléli-e az óra, avagy sem, vagy ha beletesszük 10 percre a partszélbe, hogy megmérjük a vízhőmérsékletet. A vízállóság mellett a CASIO SGW-300HD legfontosabb extrája a beépített légnyomásmérő. A karórába szerelt precíz légnyomásmérő szenzor segítségével az óra képes meghatározni az aktuális légnyomást, valamint az érték felett látható a változás iránya is. Emellett még két mérőeszköz áll a rendelkezésünkre, melyből az egyik a hőmérő: a karóra beépített érzékelő segítségével képes meghatározni akár a levegő, akár a víz aktuális hőmérsékletét. Mérési tartomány: -10-től +60 Celsius-fokig. A másik a magasságmérés: a karóra a légnyomás változásából próbálja meghatározni az aktuális magasságot. Az óra a betáplált Standard International Atmosphere adatait használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthatunk a pontosabb mérés érdekében. Mérési tartomány: -700 m-től 10.000 m-ig. Természetesen emellett minden olyan „hagyományos” funkciója megvan az órának, ami elvárt egy modern digitális órától!

Tulajdonságok:

Szerkezet: analóg-digitális.

Energiaellátás: elem.

Elem élettartam: az órában olyan tartós elem van, melyre a gyártó 3 év élettartamot állapít meg.

Műanyag tok: A karóra tokja könnyű műanyagból készült.

Szíj anyaga: Fém. A karóra szíja tartós, rozsdamentes acélból készült.

Nyitáskönnyített békazáras csatközép: A karóra csatján, két oldalt található gomb együttes megnyomásával, a karóra szíja könnyedén és gyorsan nyitható.

Háttérvilágítás: Gombnyomásra a karóra számlapját beépített LED világítja meg, így sötétben is könnyen leolvasható a pontos idő.

Vízállóság: 100 m. A karóra 10 bar nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni minden további nélkül lehet az órában, de keményebb vízi sportokhoz és búvárkodáshoz nem ajánlott. Megfelel az ISO 2281 szabványban leírtaknak.

1/100 Stopper: A karóra időmérési egysége 1/100 másodperc. A maximális mérési idő 24 óra.

Öt, egymástól független kombinált ébresztés: Megadhatja az ébresztési időpont mellett a hónapot és a napot is. Beállítható továbbá havi, havonként, napi, és dátumriasztás is. A karóra tehát a megadott időpontban hangjelzést ad.

Naptár: A beépített automata naptár, automatikusan váltja a dátumot, észleli a szökőéveket, valamint kijelzi a napokat is. MO=hétfő, TU=kedd, WE=szerda, TH=csütörtök, FR=péntek, SA=szombat, SU=vasárnap

Magasságmérés: A karóra a légnyomás változásából próbálja meghatározni az aktuális magasságot. Az óra a betáplált Standard International Atmosphere adatait használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthat a pontosabb mérés érdekében. Mérési tartomány: -700 m-től 10000 m-ig.

Hőmérő: A karóra beépített hő érzékelő segítségével képes meghatározni akár a levegő, akár a víz aktuális hőmérsékletét. Mérési tartomány: -10-től +60 Celsius-fokig.

Légnyomásmérő: A karórába szerelt precíz légnyomásmérő szenzor segítségével az óra képes meghatározni az aktuális légnyomást.

Világidő kijelzés: A karóra a betáplált városkód alapján képes meghatározni az adott zónaidőt.

Zónaidő: A karórában beállítható egy tetszőleges időzóna, mely párhuzamosan leolvasható az aktuális idő mellett.

12/24 időkijelzés: A pontos idő 12 illetve 24-es formátumban jeleníthető meg.

Ezt a modellt egyre több horgász használja

Bővebb információ: a CASIO SGW-300HD-1AVER férfi karóráról: ugrás az áruházba

CASIO AW-82-1AVES férfi karóra

Igényes kialakítású, modern óra a Casiótól, melyet horgászok is szívesen használnak. Nagyon sok horgász - főleg akik kedvelik az éjszakai horgászatokat - figyelemmel kíséri a holdfázisokat a horgászatok tervezése előtt. Ugye ismerős a kifejezés: szolunáris naptár? Nos, ezzel az órával a holdfázis jelző naptár szó szerint folyamatosan kéznél lesz, ugyanis az óra beépített holdfázis jelzővel rendelkezik. Ráadásul, ha előre tervezünk horgászatot, a megadott dátum alapján is meg tudjuk nézni a Hold akkor aktuális fázisát. Ez különösen fontos lehet a nyári harcsás éjszakákon, amikor nem mindegy, mennyire világít a Hold, vagy épp egy többnapos kempingezésen mennyire lesz sötét. Ráadásul egy horgász emblémával ajánlatot tesz az óra ideális „horgász” időpontra, melyet a holdfázis, valamint az apály-dagály adatokból számol ki. Ilyenkor egy FISH felirat villog a képen. Tehát a legjobb kifogás lesz otthon a párunk felé, hogy az óra noszogat minket, hogy: Menni kell horgászni, az óra mondja! Az óra természetesen valóban vízálló kivitelben készül, ISO 2281 szabvány szerinti jelölése: Water Resistant 5 bar. Ennek értelmében az óra használható zuhanyzáshoz, fürdéshez, alkalomszerű rövid ideig tartó úszáshoz, intenzív eső sem okoz neki problémát, valamint akár vízcsap alatt is tisztítható. Viszont a nagyobb sebességből adódó dinamikus nyomásnak már nem tud ellenállni, így vízi sportokhoz (jet-ski, vízisí, szörfözés, búvárkodás) már nem használható. Az óra további különlegessége, hogy számlapját egy LED világítja meg, így az elem várható élettartama 10 év, melyet a gyártó az óra előlapján is feltüntetett (10 year battery). Természetesen emellett minden olyan „hagyományos” funkciója megvan az órának, ami elvárt egy modern digitális órától!

Horgász, vadász üzemmód: Az óra ajánlatot tesz az ideális időpontra horgászáshoz és vadászáshoz.

5 bar alapszinten vízálló: Az óra 5 bar nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni lehet az órában, de vízi sportokhoz nem ajánlott.

Stopper funkció (1/100 mp 24 óra időtartamig): Egy gombnyomásra pontosan mérhető az eltelt idő. A szimbólumban látható tört a mérés egységét jelzi, a szimbólum alatt látható szám pedig a legnagyobb mérhető időtartamot.

3 egymástól független kombinált ébresztés: A hónap és a nap is beállítható. Így napi, havi, egy bizonyos hónap minden napjának azonos órájában megszólaló vagy dátumriasztás is beállítható. 3-féle, egymástól független riasztás állítható be.

10 év várható elem elemélettartam

LED háttérvilágítás: Az óra számlapját egy fénykibocsátó dióda (LED) világítja meg.

Foszforeszkálás: A számlapra felvitt foszforeszkáló rétegnek köszönhetően sötétben még hosszabb ideig látható az idő akkor is, ha csak rövid ideig érte fény az órát.

Holdfázis adatok: Tetszőlegesen megadott időpontra az óra kiszámolja a holdfázis korát, grafikusan megjeleníti a holdfázist.

Zónaidő funkció (Dual Time): Egy, a helyi pontos időtől független időzóna ideje is leolvasható az óráról.

12/24 órás időkijelzés: Az idő 12 és 24 órás formátumban is megjeleníthető.

Ismétlő ébresztés: Az ébresztési időpontban, valamint utána 5 percenként maximum hétszer jelez.

3 multifunkciós riasztás: Ez a modell 3 független multifunkciós riasztással rendelkezik, mely emlékeztetni fogja bármely fontos eseményre. A riasztások négyféle módon használhatóak: 1. a napi riasztás minden nap ugyanabban az időpontban jelez (pl. ébresztés), 2. dátum riasztás például a születésnapok jelzésére, 3. a hónaponkénti riasztás havonta ugyanazon a napon, ugyanabban az időpontban jelez, 4. riasztás egy adott hónap minden napján.

Teljesen automatikus naptár: Az óra teljesen automatikusan lépteti a naptárt a hónapoknak, az éveknek és a szökőéveknek megfelelően.

Domború csiszolás: Az óra üvege domborított, így nagyobbnak látja a számlapot, vagy a kijelzőt, ráadásul nagyobb nyomásállóságot is biztosít.

Műanyag óraszíj: A műanyag ideális szíjnak, köszönhetően rendkívül tartós és rugalmas tulajdonságainak.

Ezt az órát a Casio kimondottan a horgászoknak tervezte

Bővebb információ: a CASIO AW-82-1AVES férfi karóráról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölő ajándék fűrészporral

A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő, akár fél óra alatt is alatt rendkívül el lehet készíteni egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készült, praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi- vagy sertés-) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek (fűrészpor, füstölőpor és pác só) használatával nem hétköznapi csemegét készíthetünk. A halfüstölő mellé most ajándékba adunk 2 csomag fűrészport.

A halfüstölő mellé most ajándékba adunk 2 csomag fűrészport

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölőről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Halpucoló deszka összecsukható

Egy láthatóan egyszerűnek tűnő feladat is okozhat sok-sok bosszúságot. Ha elege van már a műanyag vagy a fa vágódeszkák nyálkától csúszóssá vált felülete okozta gyötrelmes halpucolásából, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja ezt a halpucolót. A csíptetővel és speciális csúszásgátló felülettel ellátott eszköz egyszerűen és biztonságosan használható. A tisztításra váró halat a farokrésznél beszorítjuk, így a nagy felületnél fogva stabilizálni tudjuk az egész törzset a pucolás teljes művelete alatt. Ha végeztünk, nem maradt más hátra, csak a meleg vizes mosogatás, de ha úgy kívánjuk, mosogatógépben is tisztíthatjuk praktikus eszközünket.

Praktikus, ráadásul az ára is kedvező

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Halpucoló deszkáról: ugrás az áruházba

BALZER Fém pálinkás pohárkészlet flaskával

Ez a készlet kiváló ajándék lehet mindenki számára! Ráadásul egy horgásztúra alkalmával ki ne szeretne felmelegedni a flaskába töltött italtól? Az italtartó mellé még 4 pohár (ezekhez tartó) és 1 mini tölcsér is jár. A flaska 210 ml-es. A készlet minden eleme rozsdamenetes acélból készült. A flaskán egy igényes dombornyomás is látható, amely csukát ábrázol.

Kiváló ajándék lehet mindenki számára

Bővebb információ: a BALZER Fém pálinkás pohárkészletről: ugrás az áruházba

VEXILAR Sonar Phone 100 T-Pod WiFi halradar + ajándék vízhatlan tok

A mobiltechnika fejlődésével együtt a horgászcikk gyártók is igyekeznek kapcsolódni a friss trendekhez. Már csak idő kérdése volt, hogy a vízparti elektronikai eszközök kapcsolódjanak a mobiljainkhoz. Az idei évben debütált a Vexilar gyártó által készített Sonar Phone 100 T-Pod WiFi halradar. Ahogy a neve is mutatja, a Sonar Phone teljes értékű érintőképernyős halradarrá változtatja okostelefonját vagy tabletjét. Így töredék áron juthat hozzá egy profi halradar nyújtotta szolgáltatáshoz. Ráadásul használatához nincs szükség sem mobilhálózatra, sem internet kapcsolatra! A Sonar Phone bárhol működik; a jeladó (T-Pod) létrehoz egy WiFi hálózatot, melyhez korlátlan számú felhasználó kapcsolódhat. A jeladót jelszóval is védheti, így azt csak Ön és azok használhatják, akikkel a jelszavát megosztotta. Hogy a T-Pod által küldött jelet a készülékünk fogadni is tudja, a gyártó biztosít egy ingyenes alkalmazást, ami Android vagy iOS operációs rendszereken fut. A WiFi sokkal hatékonyabb a Bluetooth-nál, nagyobb a hatótávolsága is, és az adatátvitel gyorsabb. A radar applikáció fejlesztésekor egyaránt figyelembe vették az amatőr és profi horgászok igényeit. A nagy teljesítményű T-Pod jeladó és a hozzá fejlesztett alkalmazás a professzionális halradarok méltó riválisa. A szonár technológia a vízbe bocsátott hanghullámok alapján működik, láthatjuk vele a jeladó alatt lévő vízmélységet, a vízben lévő tárgyakat, halakat, vagy éppen a meder struktúráját. A készülék azt az időt méri, amennyi idő alatt visszaverődik valamely felületről a hanghullám, továbbá a jel gyengülése meghatározza a felület struktúráját is. Most ajándékba adunk hozzá egy vízhatlan tokot is!

SonarPhone jellemzők:

 • Kijelző típusa saját mobil, vagy tablet
 • Digitális mélységmérés
 • Vízhőmérséklet mérés
 • Automatikus zoom
 • Hal szimbólum
 • Mélység és hal riasztás
 • Mederfenék nagyítás
 • Felső vízréteg kizárásának mértéke
 • Zajszűrés
 • Vízfelszín tisztaság
 • Akkumulátor töltöttség kijelzés
 • WiFi jel

T-POD leírása:

 • Mélység tartomány 0,6-40 méter
 • Radar frekvenciája: 125 kHz egy sugár
 • Látószög: 30 fok
 • Akkumulátor: 3,7 V, újratölthető (egy töltéssel kb. 4 órát üzemel)
 • Hangos riasztás: hal, sekély víz, akkumulátor töltöttség
 • Működési hőmérséklet: -20 - +80 Celsius-fok
 • WiFi hatótáv: 90 méter
 • Súlya: 120 g

Ezt a radart az okostelefonokkal együtt lehet használni

Bővebb információ: a VEXILAR Sonar Phone 100 T-Pod WiFi halradarról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradar

Az Energoteam Vezeték nélküli halradar egy zsebméretű halkereső, melynek működtetése pofonegyszerű és rendkívül gazdaságos. Kiváló alternatíva azoknak, akik a partról szeretnék felderíteni a medret, mert nincsen lehetőségük csónakkal a kinézett terület fölé menni, de nem akarnak lemondani a halradar adta előnyökről. Ehhez nem kell mást tenni, mint a jeladót (sárga színű „kacsát”) felkötni egy horgászbot szabad zsinórvégére és a kiszemelt helyre (mint egy műcsalit) bedobni. Vízbe éréskor (rádióhullámok segítségével) kommunikál a vevő egységgel és kirajzolódik előttünk az eddig elérhetetlen víz alatti világ, valamint (ha nem ijedtek el a becsapódás hangjától) megtudjuk, hogy vannak-e ott halak. A radarfej 90 fokos szögben végzi 0,7-40 méter között a mélységmérést és a halkeresést. Hatótávolsága 30 méter (ami a használt elem minőségétől függően változhat). A képernyő felbontása 64 x 64 pixel. Ez a halradar széles körben alkalmazható, tavakon, folyókon, tengeren, mély és sekély vízben egyaránt. A radar kijelzőjén a szonár alatt található halak, azok helyzete (mélység és a fenék típusa növény, kő stb.) is nyomon követhető. A fej CR2032-es gombelemmel (tartozék), a radar 4 db AAA-s elemmel működik (nem tartozék). Vízálló kivitelben készül. Működési hőmérséklet tartomány: -20 - +70 Celsius-fok között

Kedvező árú, mégis remekül használható ez a halradar

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Vezeték nélküli halradarról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vezetékes halradar

Az Energoteam Vezetékes halradar egy zsebméretű halkereső, melynek működtetése pofonegyszerű és rendkívül gazdaságos. Univerzális, használható partról és csónakból, megkönnyítve a horgászok dolgát. Energiafogyasztása alacsony, viszont több alkalmazási funkcióval rendelkezik. A radarfej 45 fokos szögben végzi a mélységmérést és a halkeresést, 0,7-100 méter vagy 2-328 láb között. Ez a halradar széles körben alkalmazható, tavakon, folyókon, tengeren, mély és sekély vízben egyaránt. A képernyő felbontása 64 x 64 pixel. A radar kijelzőjén a szonár alatt található halak, azok helyzete (mélység és a fenék típusa növény, kő stb.) is nyomon követhető. A radar két részből áll, egy érzékelő fejből és egy olvasó egységből. Ezeket egy 7 méteres kábel köti össze. Az érzékelő fejet egyszerűen a vízbe lógatva - ilyenkor a vezetéken elhelyezett habszivacsból készült korong tartja a víz felszíne alatt a fejet - vagy pedig fix állványra szerelve tudjuk használni.

A legkedvezőbb árú halradarok egyike

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Vezetékes halradarról: ugrás az áruházba

WATER WOLF UW 1.0 Víz alatti kamera

A Water Wolf kamera forradalmian új lehetőségeket kínál a víz alatti világ történéseinek rögzítésére, a halak viselkedésének megfigyelésére és cselekedeteik megértésére. A teljesen újszerű felvételek elkészítését a kamera kompakt mérete és a kapcsolódó adapterek teszik lehetővé. De hogy miért is jó, ha közelről vehetjük szemügyre kedvenceinket? Nemcsak azért, mert nagyobb élmény visszanézni a fárasztás pillanatait, hanem azért is, mert segítségével figyelemmel kísérhetjük a halakat, ezáltal tanulhatunk az elkészített videókból, s így akár még eredményesebbé is válhatunk.

A tervezés során a teljes vízállóság, a hosszú élettartamú akkumulátor, a könnyű kezelhetőség, a jó fényérzékenység és a vízben való diszkrét megjelenés voltak a legfontosabb kritériumok. Természetesen a kamera nemcsak ezeknek a feltételeknek felel meg, de talán a leendő felhasználók is ezeket a szempontokat nézik igazán.

Főbb tulajdonságok:

 • Teljes vízállóság akár 100 méteres vízmélységig
 • Az akkumulátor kb. 4 órán át képes felvételt készíteni.
 • Könnyű kezelhetőség, egygombos kivitel.
 • Jó fényérzékenyég
 • 1280 x 720 pixel felbontás
 • Diszkrét megjelenés
 • 118 x 34 x 31 mm
 • Súlya 66 gramm

A Water Wolf segítségével remek víz alatti felvételeket készíthetsz

Bővebb információ: a WATER WOLF UW 1.0 Víz alatti kameráról: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Halas párna

Élethű, hal alakú párnáink bármelyike tökéletes ajándék lehet horgászó gyermekeknek, de akár felnőtteknek is. Az igényes grafikával készült, a halak valós méretéhez igazodó párnák a horgásztanyák és vízparti nyaralók vicces kiegészítőjeként szolgálhatnak. Ha nem sikerült halat fogni, akkor a párnákkal pózolva is vidám képek készíthetőek. Ajándékozza meg horgász ismerősét a népszerű párnák valamelyikével! Ponty, csuka és süllő változatban kapható.

Kapható ponty…
… csuka…
… és süllő formájú is

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Halas párna - pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Halas párna - csukáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Halas párna - süllőről: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Halas párna baby - pontyról: ugrás az áruházba

Bővebb információ: a ENERGOTEAM Halas párna baby - csukáról: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Ajándékutalvány

Ajándékozni szeretne, de nem tudja, hogy mi lenne a legjobb? Nem elég jártas a horgászatban, nem tudja, minek örülne a kedvese vagy barátja, családtagja? Ha így van, akkor nem kell mást tennie, mint megrendelni az Önnek megfelelő összegű ajándékutalványt vagy utalványokat.

Ha igazán tanácstalan, akkor ajándékozzon utalványt!

Bővebb információ: a HALDORÁDÓ Ajándékutalványról: ugrás az áruházba

TOP MIX Kulcstartó orsóval

Praktikus és szemrevaló ajándéktárgy horgászoknak. Két különböző változatban kapható. A tiszta fémből készült kulcstartók nemcsak szépek, de időt állók is.

Apró, de ötletes ajándék

Bővebb információ: a TOP MIX Kulcstartóról: ugrás az áruházba

PIEDZO Bögre

Horgásznak keres ajándékot? Egy olyan bögre, ami minden pillanatban, amikor használják, eszébe juttatja az élményt, bizonyára jó ajándék vagy ajándék-kiegészítő! Kínálatunkba most 8 féle bögre került fel, melyek tökéletesek ajándéknak horgászismerősünknek vagy akár magunknak is. Anyaga fehér kerámia, űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépben is mosható! Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Bővebb információ: a PIEDZO Bögréről: ugrás az áruházba

Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészéséhez és horogra kerítéséhez nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalót. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széleskörű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

Ez a könyv a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget

Bővebb információ: a Bujáki Géza - Nagypontyhorgászatom című könyvről: ugrás az áruházba

Florian Läufer - Nagy horgászkönyv

A kezdő horgászok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan is viselkedjenek a vízparton. Hová dobjam a csalimat? Melyik technikával és melyik szerelékkel tudok legközelebb jutni a kifogni kívánt halhoz? Olyan kérdések ezek, amelyekre a Nagy horgászkönyv könnyen érhető válaszokat ad. Ez a könyv minden horgásznak segít, hogy sikert érjen el a kedvenc időtöltése során.

Kezdő és haladó horgászoknak ajánlott kötelező olvasmány

Bővebb információ: a Florian Läufer - Nagy horgászkönyvről: ugrás az áruházba

Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat

Ez az alapmű valóban több mint egy tanácsadó könyv, mivel a szerző utánozhatatlan módon vezet végig bennünket a kapásjelzők, rod-podok és „hóemberek” világán. Néhányszor ugyan majd magunkon is jót mulatunk, mégis jó néhány feledhetetlen tanáccsal gazdagodunk.

A modern pontyhorgász módszerek igazi enciklopédiája

Bővebb információ: a Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat című könyvről: ugrás az áruházba

Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás

Az életük végéig növekvő halak között a harcsa az a faj, aminél ez gigantikus méreteket eredményezhet: egyre gyakrabban akadnak horogra 250 centiméteres és 100 kg-os példányok. Még szép, hogy Ön is szeretne egyet! Ehhez ad tippeket és tanácsokat a harcsahorgászat specialistája, Stefan Seuß.

A modern harcsahorgászat legjobb módszereit tartalmazza ez könyv

Bővebb információ: a Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás című könyvről: ugrás az áruházba

Varga Ervin - Kezdő fogások

Manapság is a nagyon kedvelt hobbik közé tartozik a pecázás. A sorozat - Menjünk pecázni! - első kötete elsősorban a kezdő horgászoknak szól, akiknek hasznos segítséget nyújt ahhoz, hogy milyen felszereléssel induljanak, milyen horgászmódszereket ajánlatos kipróbálni, valamint milyen szerelék szükséges a békés és a ragadozó halak horgászatához.

Ezt a könyvet kezdőknek ajánljuk

Bővebb információ: a Varga Ervin - Kezdő fogások című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések

A Menjünk pecázni! sorozat második kötete a csomózási technikák világába kalauzol el bennünket. Tízféle csomózással, kötéssel ismerkedhetünk meg, hogy még sikeresebb lehessen a horgászat. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnek pecázni és az eredményes horgászat érdekében több technikát is szívesen elsajátítanának.

Praktikus csomók és kötések találhatók a könyvben, amelyek nélkülözhetetlenek a horgászat alapjainak elsajátításához

Bővebb információ: a Darabos Tamás Zoltán - Csomók és kötések című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - Műcsalival ragadozó halra

A Menjünk pecázni! sorozat harmadik kötete a ragadozó halakról ad hasznos információkat a horgászok számára. Számos műcsalit mutat be, amelyek segítségével könnyebben kifoghatjuk a ragadozó halakat. Megismerkedhetünk néhány Magyarországon legtöbbet előforduló ragadozó hallal is, amelyeknek felismerését képek és részletes rajzok segítik.

Számos műcsalit mutat be részletesen a könyv

Bővebb információ: a Darabos Tamás Zoltán - Műcsalival ragadozó halra című könyvről: ugrás az áruházba

Darabos Tamás Zoltán - A csuka horgászata

Ebben a könyvben a csuka horgászatáról olvashatunk fontos információkat. Megtudhatjuk, hogy milyen felszerelések kellenek a csuka kifogásához, hogyan kell fárasztani és kiemelni, valamint néhány profi praktikára is szert tehetünk.

Célkeresztben a csuka

Bővebb információ: a Darabos Tamás Zoltán - A csuka horgászata című könyvről: ugrás az áruházba

Pocsai Krisztián - Őszi pecázás

Ebből a könyvből az őszi pecázás rejtelmeivel és helyes módszereivel ismerkedhetünk meg. Megtudhatjuk, hogy mikor köszönt be az őszi horgászat időszaka, hogyan viselkednek ebben az évszakban a halak, hogyan érdemes ilyenkor folyó-, illetve állóvízen horgászni, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Számos praktikus tanáccsal szolgál a lehűlő vizekben való horgászatokhoz

Bővebb információ: a Pocsai Krisztián - Őszi pecázás című könyvről: ugrás az áruházba

Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak

Ebből a könyvből a műcsalis horgászat különböző módszereit ismerhetjük meg. Megtudhatjuk, hogy mi a pergetés előnye, milyen szerelékeket érdemes használni a ragadozó halak horgászatára, hogyan kell használni a villantókat, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

Kezdő pergető horgászok számára kötelező olvasmány

Bővebb információ: a Pocsai István - Pergetés, körforgók és kanalak című könyvről: ugrás az áruházba

Nagy Róbert - Feederbotos horgászat

Ebből a könyvből megismerhetjük a feederbotok tulajdonságait. Megtudhatjuk, hogy mire jó ez a bot, hogyan szereljük fel a különböző halak horgászatára, valamint profi praktikákra is szert tehetünk.

A feederbotos horgászat praktikáiba tekinthetünk be e könyv segítségével

Bővebb információ: a Nagy Róbert - Feederbotos horgászat című könyvről: ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Horgász témájú táblák közül most négyet vettünk fel kínálatunkba. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet.

A felirat utal rá, hogy kiknek ajánljuk

Bővebb információ: a ENERGOTEAM - Nyugdíjas vagyok fatábláról: ugrás az áruházba

Kalandvágyó horgászok kedvenc szlogenje

Bővebb információ: a ENERGOTEAM - A horgászás varázslatos fatábláról: ugrás az áruházba

A törvénytisztelő horgászoknak ajánljuk :)

Bővebb információ: a ENERGOTEAM - Horgásztörvény fatábláról: ugrás az áruházba

Ezt minden boldog horgásznak ki kell tennie a falára!

Bővebb információ: a ENERGOTEAM - Ha boldog akarsz lenni fatábláról: ugrás az áruházba

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.