Ajándékötletek horgászoknak - azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

Ajándékötletek horgászoknak - azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást

A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását. Ebben az írásban olyan ajándékötleteket mutatunk be, melyeknek mindenki örülne, aki már fogott életében egyszer horgászbotot. Így aki abszolút tanácstalan, hogy mit adjon szeretteinek, az válasszon az írásban szereplő termékek közül! Ha legkésőbb 2016. december 22-én, csütörtökön 14:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat (a DPD futárszolgálatnak köszönhetően) még megkapják karácsony előtt!

HALDORÁDÓ Bojlis ajándékcsomag

Ezt a csomagot a közelgő ünnepek alkalmából állítottuk össze, mely remek ajándék lehet bárkinek karácsonyra is. Egy olyan csomag, amelynek mindenki örülni fog, mert csupa hasznos dolgot tartalmaz! A csomagot kemény dobozban, a képen látható díszcsomagolásban küldjük, így ezzel sincs teendő, elég csak a karácsonyfa alá betenni. Szép, és ami még fontosabb, valóban hasznos, praktikus ajándék igazán kedvező áron!

A csomag tartalma:

 • 1 doboz Haldorádó Carp Boilie oldódó - Vad Tigris
 • 1 doboz Haldorádó Balanszírozott főzött csalizó bojli-Zöld Bors
 • 1 doboz Haldorádó Pop Up főzött csalizó bojli - Édes Ananász
 • 1 tekercs Haldorádó Record CarpFluo Green 0,30 mm / 800 m
 • 1 db Haldorádó Carp Team baseballsapka

Bojlis horgászoknak kiváló ajándék

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Bojlis ajándékcsomag ról:

ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Feeder ajándékcsomag - hideg vízi

Ezt a csomagot szintén karácsony alkalmából állítottuk össze, és feederhorgászoknak lehet jó ajándék akár téli, akár szezonkezdő horgászatokhoz. Ezt is díszcsomagolásban küldjük.

A csomag tartalma:

 • 1 kg Haldorádó Fagyos Ponty
 • 1 doboz Haldorádó TOP 10 Carp Pellet - Fagyos Ponty
 • 1 flakon Haldorádó CSL Tuning Fagyos Ponty
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 liter
 • 1 db Haldorádó Safe Feeder blue
 • 1 csg Haldorádó Feeder gyorskapocs gyöngy
 • 1 csg Haldorádó Tufty Large Feeder 45 g 2 db
 • 1 db Haldorádó Hímzett baseballsapka

Remek ajándék a téli vagy éppen a kora tavaszi horgászatokhoz

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Feeder hideg vízi ajándékcsomagról:

ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomag

Ez a csomag gyermekeknek, illetve kezdő horgászoknak lehet jó ajándék.

A csomag tartalma:

 • 1 kg Haldorádó Junior Carp - Mézes Cseresznye
 • 1 flakon Haldorádó JuniorCarp Flavor - Mézes cseresznye
 • 1 csg Haldorádó Pellet Feeder 15 g - 2 db
 • 1 csg HaldorádóFeeder gyorskapocs gyöngy
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 liter
 • 1 db Haldorádó Hímzett baseballsapka

Ezt a csomagot gyermekek, illetve kezdő horgászok megajándékozásához állítottuk össze

Bővebb információ HALDORÁDÓ Gyermekhorgász ajándékcsomagról:

ugrás az áruházba

CASIO SGW-400HD-1BVER férfi karóra

Egyre több horgász követi nyomon a légnyomás változását a horgászatai során. Ha figyelemmel kísérjük ezt, szép lassan megfejthetjük kedvenc vízterületünk esetében, hogy milyen légnyomásváltozás hogyan hat a halakra. Talán ez is magyarázatot adhat arra, hogy mi történik, amikor varázsütésszerűen elkezdjük fogni a szebbnél szebb halakat, vagy amikor egyik pillanatról a másikra véget ér a haldömping, miközben semmin se változtattunk!

Természetesen az óra vízálló! Minden olyat tud, amelyet a hétköznapi viseletre készült órák, de ebbe a szerkezetbe számos olyan „képesség” került még bele, amely megkönnyíti a horgászok életét. Ilyenek a légnyomásmérő, hőmérő, magasságmérő, stopper. (Ezeken kívül sok más olyan tulajdonsága van az órának, amelyet érdemes tudni, így további információhoz kattintson a lentebb található linkre!)

Ezt a modellt egyre több horgász használja

Bővebb információ CASIO SGW-400HD-1BVER férfi karóráról:

ugrás az áruházba

CASIO AW-82-1AVES férfi karóra

Igényes kialakítású, modern óra a Casiótól, melyet horgászok is szívesen használnak. Nagyon sok horgász - főleg akik kedvelik az éjszakai horgászatokat - figyelemmel kíséri a holdfázisokat a horgászatok tervezése előtt. Ugye ismerős a kifejezés: szolunáris naptár? Nos, ezzel az órával a holdfázis jelző naptár szó szerint folyamatosan kéznél lesz, ugyanis az óra beépített holdfázis jelzővel rendelkezik. Ráadásul, ha előre tervezünk horgászatot, a megadott dátum alapján is meg tudjuk nézni a Hold akkor aktuális fázisát. Ez különösen fontos lehet a nyári harcsás éjszakákon, amikor nem mindegy, mennyire világít a Hold, vagy épp egy többnapos kempingezésen mennyire lesz sötét. Ráadásul egy horgász emblémával ajánlatot tesz az óra ideális „horgász” időpontra, melyet a holdfázis, valamint az apály-dagály adatokból számol ki. Ilyenkor egy FISH felirat villog a képen. Tehát a legjobb kifogás lesz otthon a párunk felé, hogy az óra noszogat minket, hogy: Menni kell horgászni, az óra mondja! (Ezeken kívül sok más olyan tulajdonsága van az órának, amelyet érdemes tudni, így további információhoz kattintson a lentebb található linkre!)

Ezt az órát a Casio kimondottan a horgászoknak tervezte

Bővebb információ CASIO AW-82-1AVES férfi karóráról:

ugrás az áruházba

CASIO PRG-270-1ER férfi karóra

A CASIO PRG-270-1ER besorolása Water Resistant 10 bar. Az ebbe a kategóriába tartozó órákban már lehet úszni, fürdeni, strandoláshoz, csúszdázáshoz használható. De akár lightosabb vízi sportokhoz is felvehető, mint például: szörfözés, vitorlázás, légzőpipás búvárkodás. Tehát nem azt jelenti, hogy 100 méter mélységig lehet vele merülni, így palackos búvárkodáshoz, vízisíhez, valamint jet-skihez nem használható. E vízállósági értéket úgy határozták meg, hogy lefedje a rendeltetésszerű használat során bekövetkező statikus, illetve a dinamikus nyomásváltozás összegét is. Ezért nem kell attól tartani egy strandi fejesugrás során, hogy túléli-e az óra, avagy sem, vagy ha beletesszük 10 percre a partszélbe, hogy megmérjük a vízhőmérsékletet.

A vízállóság mellett az egyik legfontosabb extrája a beépített légnyomásmérő. A karórába szerelt precíz légnyomásmérő szenzor segítségével az óra képes meghatározni az aktuális légnyomást, valamint az érték felett látható a változás iránya is. Emellett még több mérőeszköz áll a rendelkezésünkre, melyből az egyik a hőmérő: a karóra beépített érzékelő segítségével képes meghatározni akár a levegő, akár a víz aktuális hőmérsékletét. Mérési egység: -10-től +60 Celsius-fokig. A másik a magasságmérés: a karóra a légnyomás változásából próbálja meghatározni az aktuális magasságot. Az óra a betáplált Standard International Atmosphere adatait használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthatunk a pontosabb mérés érdekében. Mérési tartomány: -700 m-től 10.000 m-ig. A harmadik a digitális hőmérő: megjelenik egy szimulált iránytű, melyről leolvasható az északi irány valamint a további főégtájak. Természetesen emellett minden olyan „hagyományos” funkciója megvan az órának, ami elvárt egy modern digitális órától! Ez az óra nem csak a horgászoknak kitűnő ajándék, hanem mindazoknak ajánljuk, akik szeretik aktívan élni az életüket, és az átlagosnál többet töltenek a szabadban! (Ezeken kívül sok más olyan tulajdonsága van az órának, amelyet érdemes tudni, így további információhoz kattintson a lentebb található linkre!)

Ez az óra azoknak való, aki szeretik aktívan élni az életüket, lehetőleg az ajtón kívül!

Bővebb információ a CASIO PRG-270-1ER férfi karóráról:

ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölő szett

A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészíteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül, praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl. baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek (fűrészpor, füstölőpor és pác só) használatával nem hétköznapi csemegét készíthetünk. A halfüstölő mellé most ajándékba adunk 2 csomag fűrészport.

Ez a halfüstölő most nemcsak annak ajándék, aki kapja, hanem annak is, aki adja, ugyanis most különösen kedvező áron vásárolhatja meg ezt a kitűnő ajándékot!

Bővebb információ az ENERGOTEAM Outdoor Halfüstölő szettről:

ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Filéző szett

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra? Legyen szó harcsapörköltről Bikini-módra vagy éppen rácpontyról, az első lépés minden esetben a hal előkészítése. Sok esetben problémát okoz a vágódeszkán vagy asztalon a nyálkás hal rögzítése, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben, sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat, a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetője és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során. A pucolás talán legfontosabb eleme egy jó minőségű filéző kés, mely nemcsak éles, de megfelelő rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk mindig éles legyen, a szettben helyet kapott egy élező is, mellyel pillanatok alatt, könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezenfelül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is. És hogy adjunk a kinézetre a konyhában is, egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás. Így már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nemcsak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!

Annak, aki kedveli a halételeket, egy ilyen összeállítás a legjobb ajándék!

Bővebb információ az ENERGOTEAM Filéző szettről:

ugrás az áruházba

PROLOGIC Camping Cook Set

Tökéletes minőségű edénykészlet a Prologictól. Könnyű anyaga miatt könnyen szállítható és tisztítható. Különleges bevonatának köszönhetően egyenletesen veszi fel a hőt és teljes mértékben ellenáll a korróziónak. A nyolc darabos főző szett tartalmaz egy 1,7 literes főzőedényt, egy serpenyőt, egy univerzális fogót és fedőt, két darab hőálló tányért, két darab csészét. Mindehhez egy hálós táska is tartozik, amiben a szettet szállíthatjuk. Most különösen kedvező áron lehet ezt a remek ajándékot megvásárolni azok számára, akik a vízparton is szeretnek sütni-főzni!

Különösen kedvező áron lehet ezt a remek ajándékot megvásárolni azok számára, akik a vízparton is szeretnek sütni-főzni!

Bővebb információ az PROLOGIC Camping Cook Setről:

ugrás az áruházba

ADVENTURE Tűzgyújtó szerszám

Nem nagy ajándékban gondolkodsz, csak valami aprósággal szeretnél kedveskedni? Ez a tűzgyújtó remek meglepetés lehet annak, aki sokat van a szabadban és szeret táborozni! A kis fogantyúval ellátott magnéziumrúd 4000-6000 gyújtásra elegendő mennyiségű fémet tartalmaz. A magnéziumrúdhoz zsinórral rögzített kaparólap oldalával tudunk magas (3000 °C) hőmérsékleten szikraként izzó fémforgácsokat képezni, melyekkel - és kellő gyakorlattal - minden időjárásban és magasságban képesek lehetünk tüzet gyújtani.

Remek ajándékötlet azok számára, akik szeretnek a szabadban lenni, táborozni

Bővebb információ az ADVENTURE Tűzgyújtó szerszámról:

ugrás az áruházba

EIGER Fém pálinkás pohárkészlet flaskával

Ez a készlet kiváló ajándék lehet mindenki számára! Ráadásul egy horgásztúra alkalmával ki ne szeretne felmelegedni a flaskába töltött italtól? Az italtartó mellé még 4 pohár (ezekhez tartó) és 1 mini tölcsér is jár. A flaska 180 ml-es. A készlet minden eleme rozsdamenetes acélból készült. A készletet egy igényes díszdobozban szállítjuk.

Egy kis lélekmelegítő bármikor jól jöhet a vízparton!

Bővebb információ az EIGER Fém pálinkás pohárkészlet flaskával termékről:

ugrás az áruházba

DEEPER Pro Wifi halradar

A korábban megjelent és méltán közkedveltté vált klasszikus Deeper modell 2016-ra megújult, ráadásul két változatban is kapható. Egyik a Pro, másik a Pro+ változat, melyeket a legújabb frissítésekkel és még stabilabb, még erősebb működéssel ruháztak fel. A már megszokott zseniális tulajdonságok mellett megújult a kommunikációs technológia módjai is: a kisebb hatótávra korlátozott Bluetooth helyett Wifi hálózaton keresztül küld jeleket a jeladó, aminek köszönhetően a maximális hatótávolság 100 méterre nőtt. A Pro és a Pro+ közti különbség, hogy utóbbiba GPS antenna is került. (Ezeken kívül sok más olyan tulajdonsága van ennek a halradarnak, amelyet érdemes tudni, így további információhoz kattintson a lentebb található linkre!)

Egyszerűen használható radar, amely nagy segítségére lehet a hosszabb túrákat kedvelő horgászoknak!

Bővebb információ az DEEPER Pro Wifi halradarról:

ugrás az áruházba

WATER WOLF UW 1.0 Víz alatti kamera

A Water Wolf egy hobbiprojektként indult egy elhivatott horgász csoportban, akik szerették volna alaposabban felfedezni és megismerni, hogyan viselkednek és reagálnak a halak. Több mint egy évig próbálták a már piacon lévő kamerákat, míg rájöttek, ha a saját elvárásaiknak megfelelő kamerát szeretnének, akkor el kell azt készíteniük. Ezt a dán Prologic tervezőmérnökei által felügyelt projekt keretében valósították meg.

A Water Wolf kamera forradalmian új lehetőségeket kínál a víz alatti világ történéseinek rögzítésére, a halak viselkedésének megfigyelésére és cselekedeteik megértésére. A teljesen újszerű felvételek elkészítését a kamera kompakt mérete és a kapcsolódó adapterek teszik lehetővé. De hogy miért is jó, ha közelről vehetjük szemügyre kedvenceinket? Nemcsak azért, mert nagyobb élmény visszanézni a fárasztás pillanatait, hanem azért is, mert segítségével, figyelemmel kísérhetjük a halakat, ezáltal tanulhatunk az elkészített videókból, s így akár még eredményesebbé is válhatunk. (Ezeken kívül sok más olyan tulajdonsága van ennek a kamerának, amelyet érdemes tudni, így további információhoz kattintson a lentebb található linkre!)

A Water Wolf segítségével remek víz alatti felvételek készíthetők!

Bővebb információ az WATER WOLF UW 1.0 Víz alatti kamera - ról:

ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ TRIBORD UPF 40+ UV szűrős ing világoskék L

A Haldorádó Tribord UPF 40+ UV szűrős ingkollekció a saját ruházataink abszolút csúcsát képezi. Ez az ing minden olyan komfortbeli és praktikai elvárásnak megfelel, amit egy modern, igényes horgászruházattól joggal várhat el a tulajdonosa. Rendkívül kényelmes, rugalmas, könnyű, jól szellőző viseletet kínálunk ezzel a ruhadarabbal, ami bárkinek elegáns nyári megjelenést biztosít! Az ing speciális anyaga egyesíti a pamut puhaságát az elasztán kényelmével, valamint kiszűri az UVA- és UVB-sugarak 95%-át, mellyel garantáltan védelmet biztosít akár a 30 fok feletti napsütéses kánikulában is. Az ing különlegessége, hogy a hátoldalára egy nagyméretű Haldorádó embléma van hímezve. Olyannak, aki kedveli a Haldorádót, ennél szebb karácsonyi ajándékot nehéz lenne találni! (Ezeken kívül sok más olyan tulajdonsága van ennek az ingnek, amelyet érdemes tudni, így további információhoz kattintson a lentebb található linkre!)

Az ing különlegessége, hogy a hátoldalára egy nagyméretű Haldorádó embléma van hímezve. Olyannak, aki kedveli a Haldorádót, ennél szebb karácsonyi ajándékot nehéz lenne találni!

Bővebb információ az HALDORÁDÓ TRIBORD UPF 40+ UV szűrős ingről:

ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Halas párna

Élethű, hal alakú párnáink bármelyike tökéletes ajándék lehet horgászó gyermekeknek, de akár felnőtteknek is. Az igényes grafikával készült, a halak valós méretéhez igazodó párnák a horgásztanyák és vízparti nyaralók vicces kiegészítőjeként szolgálhatnak. Ha nem sikerült halat fogni, akkor a párnákkal pózolva is vidám képek készíthetőek. Ajándékozza meg horgász ismerősét a népszerű párnák valamelyikével! Ponty, csuka és süllő változatban kapható.

Ezek a jópofa párnák kaphatóak hagyományos hal mintázattal…
… de akár különleges kivitelben is

Bővebb információ az ENERGOTEAM Halas párnákról:

ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Ajándékutalvány

Ajándékozni szeretne, de nem tudja, hogy mi lenne a legjobb? Nem elég jártas a horgászatban, nem tudja, minek örülne a kedvese vagy barátja, családtagja? Ha így van, akkor nem kell mást tennie, mint megrendelni az Önnek megfelelő összegű ajándékutalványt vagy utalványokat.

Ha igazán tanácstalan, akkor ajándékozzon utalványt!!!

Bővebb információ az HALDORÁDÓ Ajándékutalvány ról:

ugrás az áruházba

PIEDZO Bögre

Horgásznak keres ajándékot? Egy olyan bögre, ami minden pillanatban, amikor használják, eszébe juttatja az élményt, bizonyára jó ajándék vagy ajándék-kiegészítő! Kínálatunkba most 8 féle bögre került fel, melyek tökéletesek ajándéknak horgászismerősünknek vagy akár magunknak is. Anyaga fehér kerámia, űrtartalma 3 dl. Mosogatógépben is mosható! Horgász „védőitalok” fogyasztására is kiváló!

Ha az ajándékkal mindjárt egy bölcsességet is szeretnél ajándékozni, válaszd ezt a bögrét!

Bővebb információ az PIEDZO Bögrékről:

ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Falinaptár 2017

Ez a tetszetős, 13 lapból álló falinaptár egyetlen Haldorádó csapatot kedvelő horgász otthonából sem hiányozhat! Szép és praktikus. Kiváló halakról készült portrék színesítik hónapról hónapra. Remek ajándék is lehet, baráti áron. Méretei: 32 x 22 cm.

Falinaptár kiváló halakról készült portrékkal!

Bővebb információ a HALDORÁDÓ Falinaptárról:

ugrás az áruházba

Florian Läufer - Nagy horgászkönyv

A kezdő horgászok gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan is viselkedjenek a vízparton. Hová dobjam a csalimat? Melyik technikával és melyik szerelékkel tudok legközelebb jutni a kifogni kívánt halhoz? Olyan kérdések ezek, amelyekre a Nagy horgászkönyv könnyen érhető válaszokat ad. Ez a könyv minden horgásznak segít, hogy sikert érjen el a kedvenc időtöltése során.

Kezdő és haladó horgászoknak ajánlott, kötelező olvasmány

Bővebb információ a Nagy horgászkönyvről:

ugrás az áruházba

Wulf Plickat - Modern pontyhorgászat

Ez az alapmű valóban több mint egy tanácsadó könyv, mivel a szerző utánozhatatlan módon vezet végig bennünket a kapásjelzők, rod-podok és „hóemberek” világán. Néhányszor ugyan majd magunkon is jót mulatunk, mégis jó néhány feledhetetlen tanáccsal gazdagodunk.

A modern pontyhorgász módszerek igazi enciklopédiája

Bővebb információ a Modern pontyhorgászat című könyvről:

ugrás az áruházba

Stefan Seuß - Harcsa az édesvízi óriás

Az életük végéig növekvő halak között a harcsa az a faj, aminél ez gigantikus méreteket eredményezhet: egyre gyakrabban akadnak horogra 250 centiméteres és 100 kg-os példányok. Még szép, hogy Ön is szeretne egyet! Ehhez ad tippeket és tanácsokat a harcsahorgászat specialistája, Stefan Seuß.

A modern harcsahorgászat legjobb módszereit tartalmazza ez könyv

Bővebb információ a Harcsa az édesvízi óriás című könyvről:

ugrás az áruházba

ENERGOTEAM Vicces táblák

Számtalan témában, így természetesen horgászatra vonatkozóan is gyártanak olyan fatáblákat, melyek „bölcs” és vicces feliratokat tartalmaznak. Nagyon sokan kedvelik ezeket a táblákat, büszkén akasztják ki otthonuk vagy irodájuk falára. Karácsonyra ez különösen jó ajándék lehet. A kínálatban 5 különböző változat található, megtekintésükét kattints a lentebb található linkre.

Ezt minden boldog horgásznak ki kell tennie a falára!

Bővebb információ a Vicces táblákról:

ugrás az áruházba

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.