HALDORÁDÓ Feeder tripod

Ár: 7.990 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Ha stégen, mólón vagy betonozott parton horgászunk, lehetetlen a bottartó villákat leszúrni. Ekkor lehet segítségünkre a Haldorádó Feeder tripod, mely ezt a problémát könnyedén orvosolja. A végén található teleszkópos menetes alumínium fejbe a botvilla, kereszttartó vagy elektromos kapásjelző belecsavarozható. Az erősített stabil változat, szó szerint megállja a helyét, bárhol is legyen felállítva. A tripod súlya 1 kg. Minimális magassága 45 cm, ekkor a lábak vége 50 cm-re helyezkednek el egymástól. Maximális magassága 115 cm, ekkor a lábak vége 90 cm-es távolságban vannak. Stabil erős szerkezet alkot a legdurvább kövezéseken is!

Még egy érv, amely e termék mellet szól: a profik is ezt használják! Döme Gábor feederspecialista is évek óta használja nagy megelégedéssel.

Termék adatok
Méret (cm) : magassága: 45-115 cm
Anyaga : felületkezelt fém
Kúszómajom jár hozzá? : nem
Swinger jár hozzá? : nem
További választék
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: