HALDORÁDÓ Magyar Betyár

Ár: 990 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 4990 forintot meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen szállítjuk házhoz csomagod. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe.
Részletek

A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!

A széria igazán különleges tagja a MAGYAR BETYÁR. A megszokott módon rendkívül sok próba és teszthorgászat előzte meg a forgalomba kerülését, míg sikerült azt a végső összetételt megtalálni, amelynek alkalmazása során azt mondhatjuk, hogy ez IGEN! Egy olyan új, az eddigiektől eltérő keveréket sikerült megalkotnunk, amely a kifinomult ízlésű halak (főként pontyok) megfogását segíti. Legyen szó akár egyetlen uszonyos becserkészésről vagy haldömpingről, mindig sikeresen teljesít! A finomszemcsés etetőanyag remekül alkalmazkodik a modern feederbotos horgászat maximális elvárásaihoz.

Színek, ízek
Gyorsan nyit, oldódás közben erőteljes vörös felhőt képez, miközben, nagyon erős, de tiszta fűszeres-kolbászos aromája és értékes összetevői - mint például az extra finom spanyol halliszt és a kukorica glutén - messziről a horog közelébe csalják a halakat.

Keverési tanácsadó
Maximum 3,5-4 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 0,5 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. Tavaszi és őszi időszakban (16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben) Haldorádó CSL Tuning - Magyar Betyár, míg a felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning - Magyar Betyár hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása. Az ízben, aromában hozzá passzoló (már forgalomban lévő) „Magyar Betyár” csalikkal együtt válik teljessé.

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 1 kg
Íz / Szín : fűszeres kolbász / vörösesbarna
Kapcsolódó írások
Mocsai pontyok kánikulában
Horváth Viktor 2016-08-12
Nagyponty-szerelem
Bugyinszki Gábor 2015-09-12
A csodálatos Vadkan-tó
Szekér Gábor 2015-05-01
Fűszeres tavasz
Sipeki Gábor 2015-04-18
Életem hala…
Balogh Róbert 2014-11-01
A „módszer” iskolája 8.
Sipos Gábor 2014-07-29
Az utolsó bentai horgászat
Szekér Gábor 2014-07-12
Vega peca „vega” halakra
Strankula János 2013-11-29
Békák bűvöletében
Szakács Krisztián 2013-07-30
Nyári etetőanyag receptek
Sipos Gábor 2013-07-19
Ponty-talanságból tok-ság
Varga Zsolt 2013-01-17
Halparádé Harsányban
Csorbai Péter 2012-10-01
Fogós feeder receptjeim
Döme Gábor 2012-05-04
Ez történt velem 2011-ben
Lacházi István 2012-02-17
Egy szép nyári nap
Lacházi István 2012-01-28
Szerencse és…
Balogh János 2012-01-03
A csodás halak éve: 2011
Szekér Gábor 2011-12-30
Örömpeca pontyokkal
Balogh Lajos 2011-12-22
Feederrel az éjszakában
Balogh Lajos 2011-12-13
Újabb eredményes nap Harsányban
Csorbai Péter 2011-12-05
Gyertyák másnapján
Polyák Csaba 2011-11-22
Horgászat intenzív vizeken
Rózsa Arnold 2011-10-04
Recept úra IX., Gyékényes
Jeszenszki János 2011-09-25
Hatszor hat, harminchat
Lacházi István 2011-08-23
Húszon túliak társasága
Jakó László 2011-07-25
Az abdai tó harcosa
Nagy Miklós Zsolt 2011-07-06
Pontyhistória
Rózsa Arnold 2011-05-26
Egy tavaszi nap a Sinkár-tavon
Németh Antal 2011-05-24
Szezonnyitó horgászat Bögellőn
Szitás József 2011-05-19
Betyárosan betokosodtam!
Lábas Norbert 2011-04-05
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: