A Bledi-tó Szlovénia legnépszerűbb turistalátványossága. Aki egyszer eljut ide, azonnal megérti, miért özönlenek erre a helyre a turisták a világ minden pontjáról. Havas hegycsúcsok, kristálytiszta víz, ódon vár, aprócska sziget fogadja az ide érkezőket, azonban a pontyhorgászok számára is egy igazi bakancslistás helyszín. Csodálatos, egyedi pontyokat rejt ez a különleges tó, melyekért megéri minden befektetett energia.
Ezúttal Szlovákia leghosszabb folyóján vettem üldözőbe a dévér komákat. A Vág folyó mintegy 403 km-en vonul át Szlovákián. Erős sodrású folyó, így nehezebb a meghorgászása is. Vadregényes környezet, nádfalak, nádszigetek is színesítik ezt a gyönyörű vízterületet. A medret többnyire kavicsok és sziklák borítják. A gyors áramlás általában nagy mennyiségű, nagyméretű uszadék fákat hoz magával, így a horgászat is elég nehézkessé válhat. A folyó ugyanakkor sok természetes táplálékot is biztosít a halak számára. Termetes kagylókat és a tiszta víznek köszönhetően apró rákokat is szemügyre vehetünk a víz feltérképezése során.
Van az úgy, hogy egy nagy reményekkel várt, tudatosan tervezett és felépített horgászat végül egészen más eredménnyel zárul, mint ahogy azt a horgász szerette volna. Minél több év telik el az életemből a vízpartokat járva, annál kevésbé lepődöm meg az ilyesmin, de így sem tudok egykönnyen beletörődni. Alapvetően szeretek úgy tekinteni az ilyen alkalomra is, hogy legalább tapasztalatokat gyűjtöttem… Hát, igen, győzni vagy tanulni – nagy igazság ez! Ideális esetben ez a kettő együtt járhat, most azonban csak az utóbbi jutott. Az eredmények tükrében eleinte nem akartam leírni e horgászat beszámolóját, viszont végül úgy döntöttem, mégis megteszem, már csak azért is, mert az a bizonyos siker is mindig nézőpont kérdése!
A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria igazán különleges tagja a MAGYAR BETYÁR. A megszokott módon rendkívül sok próba és teszthorgászat előzte meg a forgalomba kerülését, míg sikerült azt a végső összetételt megtalálni, amelynek alkalmazása során azt mondhatjuk, hogy ez IGEN! Egy olyan új, az eddigiektől eltérő keveréket sikerült megalkotnunk, amely a kifinomult ízlésű halak (főként pontyok) megfogását segíti. Legyen szó akár egyetlen uszonyos becserkészésről vagy haldömpingről, mindig sikeresen teljesít! A finomszemcsés etetőanyag remekül alkalmazkodik a modern feederbotos horgászat maximális elvárásaihoz.
Színek, ízek
Gyorsan nyit, oldódás közben erőteljes vörös felhőt képez, miközben, nagyon erős, de tiszta fűszeres-kolbászos aromája és értékes összetevői - mint például az extra finom spanyol halliszt és a kukorica glutén - messziről a horog közelébe csalják a halakat.
Keverési tanácsadó
Maximum 3,5-4 dl víz fokozatos hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 0,5 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. Felmelegedett vizekben a Haldorádó Aroma Tuning - Magyar Betyár hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása. Az ízben, aromában hozzá passzoló (már forgalomban lévő) „Magyar Betyár” csalikkal együtt válik teljessé.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria igazán különleges tagja a MAGYAR BETYÁR. A megszokott módon rendkívül sok próba és teszthorgászat előzte meg a forgalomba kerülését, míg sikerült azt a végső összetételt megtalálni, amelynek alkalmazása során azt mondhatjuk, hogy ez IGEN! Egy olyan új, az eddigiektől eltérő keveréket sikerült megalkotnunk, amely a kifinomult ízlésű halak (főként pontyok) megfogását segíti. Legyen szó akár egyetlen uszonyos becserkészésről vagy haldömpingről, mindig sikeresen teljesít! A finomszemcsés etetőanyag remekül alkalmazkodik a modern feederbotos horgászat maximális elvárásaihoz.
Színek, ízek
Gyorsan nyit, oldódás közben erőteljes vörös felhőt képez, miközben, nagyon erős, de tiszta fűszeres-kolbászos aromája és értékes összetevői - mint például az extra finom spanyol halliszt és a kukorica glutén - messziről a horog közelébe csalják a halakat.
Keverési tanácsadó
Maximum 3,5-4 dl víz fokozatos hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 0,5 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. Felmelegedett vizekben a Haldorádó Aroma Tuning - Magyar Betyár hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása. Az ízben, aromában hozzá passzoló (már forgalomban lévő) „Magyar Betyár” csalikkal együtt válik teljessé.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.