HALDORÁDÓ Fűszeres Hal

Ár: 990 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 4990 forintot meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen szállítjuk házhoz csomagod. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe.
Részletek

A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!

A széria talán legfeltűnőbb színezetű és aromájú tagja a FŰSZERES HAL. A zacskót kibontva a Haldorádó etetőanyagok között szokatlanul „egyszerűnek” tűnő keveréket láthatunk. Az élénkzöld színű, kellemetlenül büdös, fűszeres, hallisztes, finom szemcseméretű keverékből fluo morzsa, repce és apró pellet bújik elő. Csak ennyi? Nem kell megijedni, most sem hagytunk ki belőle semmit! Az etetőanyag 18 különböző (a szám nem elírás!), precízen adagolt alkotóelemből áll!!! De, hol vannak ezek? Benne az anyagban! De miért nem látszódnak? Máris eláruljuk! Az etetőanyag a leghíresebb angol gyártók titkos és költséges gyártástechnológiájával készült. A komplett keveréket pelletizáljuk, majd finom szemcseméretűre őrüljük. Azért van szükség erre a plusz munkafolyamatra, mert a pelletizálás során nagy nyomáson összepréseljük a masszát. A présgépben felmelegedik - de nem fő meg - az alapmix, ez pont elegendő ahhoz, hogy a keverék lelkét adó magas fehérjetartalmú összetevők előemésztett és feltárt formában kerüljenek a hal elé. Hogy még érthetőbb legyen, mindenki tudja, hogy a felpucolt csirkéből finom sült csirke lesz, de mennyivel finomabb az sütve, mint nyersen?! A halak ugyanúgy különbséget tudnak tenni a nyers és főtt csalogatóanyagok között. Nem véletlenül fogósabb a főtt csemegekukorica, mint a száraz takarmánykukorica. A présgépből kinyomott granulátumot (pelletet) finomra őröljük, így tökéletesen azonos lesz a szemcsemérete. A jól tapadó anyag így ráadásul egyenletesen és gyorsan oldódik, miközben megfesti a vizet. Szóval a bonyolultnak és értelmetlennek tűnő gyártási folyamat végére egy olyan anyagot kapunk, amelyért megőrülnek a halak. Ez a keverék remekül illik a modern method feederkosaras technikához is.

A keverék 18 alkotóelemből áll!
A megszokottól eltérő módon most ennek pontos listáját nem osztjuk meg az érdeklődőkkel, mert nemcsak a gyártási folyamat tartogat meglepetéseket, hanem a különleges összetevők is, amelyet hétpecsétes titokként őrzünk. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy magyar etetőanyagok között nincs még egy ilyen, és e pillanatnyi előnyünket szeretnénk (még ha rövid ideig is, de) megőrizni! A neves külföldi gyártók termékei között vannak már ilyen etetőanyagok, de dupla ennyiért…!

Ízek és aromák
Nagyon markáns, büdös, halas szaga és íze van a keveréknek, amelyet a többfajta gondosan válogatott hallisztnek és halolajnak köszönhet. Ezt bolondítottuk meg egy különleges fűszerkeverékkel. Az így létrejött aroma és ízvilág garantáltan egyedi a magyar piacon! Ez biztosan „felrázza” az étvágytalan, bágyadt pontyot is. Ahogy melegszik a víz, úgy lesz egyre fogósabb, de hideg vízi horgászatok során is remekül teljesített.

Színek és keverési tanácsadó
Az etetőanyag színe élénkzöld, amely nem egy „láthatatlan” szín, sőt nagyon is feltűnő! De pont ez a cél, hogy felhívjuk rá a nagyobb halak figyelmét, miközben megpróbáljuk távol tartani tőle az aprókat. Maximum 3,5-4,5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 1 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. Tavaszi és őszi időszakban (16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben) Haldorádó CSL Tuning - Tenger Kincse, míg a felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning - Fűszeres Hal hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása.

Termék adatok
Szemcsem. : durva
Kiszerelés : 1 kg
Íz / Szín : erős fűszerezésű halas / zöld
Kapcsolódó írások
Három nap Mezőberényben
Becz Ádám 2013-11-20
Egy szép hétvége a Verbán
Fazekas Tamás 2013-05-11
Ponty-talanságból tok-ság
Varga Zsolt 2013-01-17
A tökéletes botavató
Kádár Tamás 2013-01-09
16 óra bojlizás
Kőhalmi László 2012-09-30
Fogós feeder receptjeim
Döme Gábor 2012-05-04
Feederrel Majson
Balogh Lajos 2012-04-13
Kispontyos nap
Medgyesi Gergely 2012-04-05
A 2012. év első horgászata
Kun Balázs 2012-03-30
Ez történt velem 2011-ben
Lacházi István 2012-02-17
Nyári pillanataink
Hajdu Tamás 2011-10-13
A legnagyobb elismerés
Németh Antal 2011-09-23
Majdnem nullázásból haldömping
Hajdók Bence Endre 2011-09-06
Szép emlékek Harsányból
Fazekas Tamás 2011-08-30
Horgászat rekkenő hőségben
Lábas Norbert 2011-08-08
Bányatavi pontyok
Németh Antal 2011-07-22
Ünnepi fogás Kisgyalánban
Ács-Gergely Sándor 2011-06-13
Nosztalgiapontyok feederrel
Putz Tamás 2011-03-31
Egy újrakezdés története
Nagy Mihály 2011-01-04
Első látogatás Maconkán
Stötzer István 2011-01-03
Novemberi örömpeca
Szabó Balázs 2010-12-09
Rekordfogás feederbottal!
Fazekas Tamás 2010-10-11
Úszó vagy feeder?
Sipos Gábor 2010-06-19
Pontyözön
Rózsa Arnold 2010-05-31
Pontyparadicsom
Döme Gábor 2010-05-29
Elfújta a szél…
Horváth Tibor 2010-05-16
Nagypontyok az Eldorádóból
Putz Tamás 2010-05-11
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: