Daiwa és Cormoran horgászfelszerelések gazdára várnak, avagy teszthorgászokat keresünk 2014

Daiwa és Cormoran horgászfelszerelések gazdára várnak, avagy teszthorgászokat keresünk 2014

A 2014-es nyári szezon se indulhat el teszthorgász kiírás nélkül, köszönhetően a Daiwa - Cormoran magyarországi képviseletének. E pályázat keretében most összesen 385.000 Ft értékű Daiwa, illetve Cormoran horgászfelszerelést lehet kipróbálni, azok tesztelésére lehet jelentkezni. Ha érzel magadban ambíciót, hogy készíts egy színvonalas beszámolót, amiért megkaphatod a kiválasztott felszerelést, jelentkezz! 8 bot és 8 orsó párosa (plusz néhány extra) vár gazdára! Ráadásul idén egy 50.000-es bónusz is kapható! Hogy hogyan?

Idén némiképp változik a teszthorgász kiírás. Egyrészt nem külön-külön, hanem egyben jelenik meg a Daiwa, illetve a Cormoran lista, amire jelentkezni lehet, másrészt bekerül a díjazásba egy maximum 50.000-es „bónusz”, de erről essék szó kicsit később!

Talán mindenkit az érdekel leginkább, hogy mire is lehet jelentkezni, milyen termékek kerültek fel a tesztelhető listára. Idén 1-1 bojlis, feeder, match, valamint pergető párosítás az, amiért indul a verseny. Természetesen mindkét gyártótól külön-külön, tehát van Daiwa, illetve van Cormoran szett is. Lássuk ezeket sorban!

Összesen 385.000 Ft értékű felszerelés vár a horgászokra!

A pontyhorgászok számára egy 3,6 méteres 3 librás, valamint egy 3,9 méteres 3,5 librás szett került összeállításra.

Daiwa Black Widow bojlis szett

A Daiwa Black Widow szett egy 3,6 méteres 3 lbs tesztgörbével rendelkező botból, hozzá méretben tökéletesen passzoló Black Widow BR 5000A nyeletőfékes orsóból, valamint - hogy szinte azonnal bevetésre kész legyen - 1210 méternyi Daiwa Infinity Duo Camo 0,33 mm átmérőjű monofil zsinórból áll. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával több mint 50.000 Ft.

A Daiwa Black Widow bojlis szett értéke meghaladja az 50.000 Ft-ot!

Cormoran Pro Carp bojlis szett

Ha igazán nagy távolságok elérése a cél, akkor érdemes szemügyre venni a Cormoran Pro Carp bojlis összeállítását. A bot Pro Carp AKX névre hallgat és 3,9 méteres hosszával, 3,5 lbs tesztgörbéjével, valamint műszaki megoldásaival árkategóriájában egyedülálló. A kimondottan elegáns és erőteljes, igényes kivitelű, SM24 karbonból készített bot a legújabb pontyhorgász trendekhez igazodik. A karcsú bottestre Pro Carp Sensi-Touch orsótartó, Cormoran SiC gyűrűk, ergonomikus nyél, valamint gravírozott botnév került. Kíváncsian várjuk új tulajdonosától erről az új szériáról a beszámolót! Vajon neki is elnyeri annyira a tetszését, mint nekünk? A bothoz a széria Pro Carp 6PiF 5500 tartozik a szettben, mely áruházunk vásárlói között egy nagyon keresett távdobó modell.

Hasonlóan az előző szetthez, ehhez a bojlis összeállításhoz is biztosít damilt a forgalmazó, így 1200 méter Pro Carp Black 0,28 mm-es főzsinór áll a teszthorgász rendelkezésére. A szett összértéke ajándék pólóval és sapkával: 50.000 Ft.

A 3,9 méteres Cormoran Pro Carp AKX bot kategóriájában egyedülálló, ezt is lehet tesztelni!

Kétségkívül a legnagyobb „csata” a feeder szettekért várható! Ez nem csoda, hiszen Magyarországon ez a legnépszerűbb horgászmódszer. A Daiwa - Cormoran magyarországi forgalmazója éppen ezért magasra is tette a tétet, hiszen a legértékesebb szettet ebben a kategóriában kínáljuk.

Daiwa feeder szett

A feederbotos horgászok körében is igen népszerűek a nagy távolságok meghorgászására alkalmas felszerelések. Ebbe a szettbe kimondottan ilyen eszközök kerültek. Az összeállítás lelke a Daiwa Procaster Heavy Feeder bot, melynek hossza 3,60 m, maximális dobósúlya pedig 150 g! Ezzel igazán komoly távolságok érhetőek ám el! Ezt szolgálja a nagyméretű kéttalpas gyűrűsor (még a spicceken is nagyok a gyűrűk) és a kiegyensúlyozott, vékony blank, mely fárasztáskor és dobásoknál nagy erőtartalékokat vonultat fel. A bothoz a Daiwa Emcast BR 4000A prémium kategóriás nyeletőfékes orsóját kínáljuk, valamint hozzá Daiwa TDR Reel line főzsinórt. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával meghaladja a 65.000 Ft-ot.

Kétségkívül a legnagyobb küzdelem a feeder szettekért lesz… ez a szett pályázatunk legnagyobb értékű összeállítása

Cormoran Feeder szett

A Daiwához hasonlóan a Cormoran szettet is kimondottan a távdobás kedvelői számára válogatták össze. Ezért került az összeállításba egy 3,9 méteres Cormoran Speciland Extra Heavy feeder, melynek dobósúly maximum 180 g-ban határozta meg a gyártó. A Speciland feederek ár/teljesítmény aránya kiemelkedően jó. A bottest anyaga SM24 karbon, melyre nagyméretű Cormoran SiC gyűrűk és minőségi parafa nyél került. A botot egy Cormoran Bull Fighter-BP 5PiF 4500-as távdobó orsó egészíti ki. Hogy zsinórra se legyen gond, adunk hozzá 1 tekercs Cormoran Cortest Feeder 0,22 mm-es, 150 m-es kiszerelésű damilt. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával csaknem 40.000 Ft.

Nagy távolságok meghorgászására állították össze ezt a Cormoran szett

Az úszós horgászat kedvelői sem maradnak bot és orsó nélkül e pályázat keretében, ráadásul nem is akármilyen párosokat kínálunk - mindenképp érdemes ezeket megtekinteni.

Daiwa Match szett

Ha valamire felkerül a „Team Daiwa” megnevezés, már megszokhattuk, hogy csakis prémium kategóriás termék lehet a név mögött. A match szettbe is ebből a szériából választották a botot, ami Team Daiwa SR3 MATCH 13’ WAGGLER néven kerül forgalomba. A 3,9 méteres matchbotot elsődlegesen az angol piacra szánták. Karcsúság, egyensúly, erő, kontroll és pontos halvezetés jellemzi e pálcát. A TDSR3 úgy lett kialakítva, hogy a HMC karbon alapanyagú blank igazán élménnyé tegye a horgászatot. Ehhez méltó társ a Daiwa Procaster 3500A orsó, ami pergetésre, illetve valamennyi finomszerelékes módszerhez kiváló választás. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával több mint 55.000 Ft.

Kimagasló értéket képvisel a Daiwa Match szett, az úszós horgászat szerelmesei mindeneképp vegyék szemügyre!

Cormoran Match szett

A matchbotos horgászok számára is különböző bothosszokat kínálnak a gyártók, amik mind a használható úszók méretét, mind az elérhető dobótávolságot meghatározzák. Ebbe a szettbe egy kimondottan nagy távolság elérésére gyártott bot került, ez pedig a Cormoran Distance Match 4,20 méteres változata, aminek dobósúly-tartománya 5-25 g. Ehhez egy különleges match orsót párosítottak, ami a Cormoran Corcast 4PiF Super Jet Match 3000, valamint bónusznak 150 méter Cortest Match Master 0,16 mm-es főzsinór is az összeállítás része. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával csaknem 35.000 Ft.

Erős, feszes, gerinces matchbot a Cormoran Distance Match

Végére maradt a ragadozó halakat kergető horgászok számára összerakott pergető szettek. Rövid, könnyű botok, amik a mai modern pergető irányoknak leginkább megfelelnek, lássuk ezeket!

Daiwa pergető szett

A Daiwa Sweepfire Spin 2,1 méteres 10-40 g dobósúlyú bot igazi különlegesség. Aki a kezébe veszi e botot, szinte el sem hiszi, hogy már ilyen kedvező áron hozzájuthat ennyire kiegyensúlyozott és karcsú karbon pálcához. A bot gyors spiccakcióval és erős gerinccel rendelkezik, minőségi SiC gyűrűkkel, díszítő kötéssel, horogbeakasztóval és parafa nyéllel készül. Ehhez méltó társ a Daiwa Procaster 2500A orsó, ami pergetésre, illetve valamennyi finomszerelékes módszerhez kiváló választás. A hab a tortán ebben a szettben a világ legjobbjának tartott fonott zsinór, a Daiwa Tournament 8X Braid 0,14 mm-es méretben és 135 m-es kiszerelésben. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával csaknem 50.000 Ft.

Univerzális dobósúly-tartomány, rövid bothossz, kiváló orsó, bónusz Daiwa 8 Braid zsinór…mi kell több? Egy jó hal a végére!

Cormoran pergető szett

Napjainkban egyre kedveltebb a kis műcsalis pergetés balinra, domolykóra vagy épp sügérekre. Kimondottan e horgászati stílushoz fejlesztették a Cormoran TX4 botszériát. A szettbe ebből a 225 cm hosszúságú, 3-15 gramm dobósúly-tartományú változat került, ami ideális apróbb wobblerekhez, 2-es vagy kisebb körforgókhoz, kis jigekhez, ultra light csalikhoz. A botra a Cormoran Black Master 8PiF orsó 2000-es mérete került. A szett értéke ajándék pólóval és sapkával csaknem 40.000 Ft.

Napjainkban egyre kedveltebb a kis csalis vadászat a különböző ragadozókra, ezzel a Cormoran szettel ezt ki lehet próbálni!

Idén ez az a 8 szett, amit olvasóinknak tesztelésre, kipróbálásra kínálunk! Így összesen 8 bot, 8 orsó + kiegészítő vár azokra a pályázókra, akik kimagasló minőségű horgász élménybeszámolót küldenek számunkra, ezzel „jelentkezve” a Daiwa és Cormoran felszerelések tesztjére.

Mit adunk ennek a 8 embernek?

A beérkező pályázatok alapján kiválasztunk 8 horgászt, akik megkapják azt a felszerelést, amire pályáztak. Ha már kipróbálják, meg is tarthatják ezeket véglegesen!.

Mit várunk el a teszthorgászoktól?

Cserébe azt várjuk, hogy kiválasztott teszthorgászaink a horgászat közben szerzett tapasztalatokat, élményeiket gyűjtsék össze és egy látványos fotókkal is illusztrált élménybeszámoló írást készítsenek a termékekről, az azzal végzett horgászatukról.

A jelentkezés feltételei - FONTOS INFORMÁCIÓK

A Daiwa - Cormoran teszthorgászokat keresünk pályázatra jelentkezni egy komplett írás elküldésével lehet, azaz egy képekkel illusztrált horgász élménybeszámolót várunk. FONTOS, hogy kizárólag olyan pályázati anyaggal lehet jelentkezni, ami még nem jelent meg nyomtatott sajtóban vagy bármelyik weboldalon.

A pályamű mellett vissza kell küldeni a jelentkezési lapot is.

A jó fogalmazás mellett elengedhetetlenek a szép fotók, különleges perspektívák!

Valószínűleg sokan fognak élni ezzel a lehetőséggel és elküldik élménybeszámoló írásukat, azonban „csak” 8 horgász lesz, aki végül megkaphatja az értékes felszereléseket, majd a tesztelés és újabb írás elkészítésének lehetőségét. Biztosra vesszük, hogy ennél lényegesen több megjelenésre alkalmas bemutatkozó írást kapunk. Ezeket sem hagyjuk veszni, még akkor sem, ha nem ők lesznek a nyertesek! Ha írásod megjelenésre alkalmas, leközöljük azt a Haldorádó Horgászportálon. Minden ilyen írás szerzőjét egy minimum 5.000, maximum 10.000 Ft értékű, Haldorádó termékekből álló csomaggal jutalmazzuk. Az ajándékcsomag összegéről a pályázat értékelése után e-mailben értesítjük a pályázót. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ, egy kritérium van csupán: kizárólag Haldorádó márkajelzésű terméket választhat.

Kíváncsiak vagyunk a felszerelések mellett a horgászhelyre…
… az akciókra…
… és a felszerelésre harc közben…

Az élménybeszámoló íráshoz (és a későbbi pályázathoz) külön jpg fájlként csatolni kell minimum 10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. A képek maximális mérete: 1280 x 1024 pixel. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!

… és a fogás eredményére legyen az békés hal, vagy ragadozó!

Bónusz 50.000

A bevezetőben meg volt említve egy bónusz 50.000-es ajánlat, nos, lássuk mi ez!

Manapság már jóval több ember rendelkezik digitális handycam Full HD kamerákkal. Ha a baráti társaságban körbekérdezünk, szinte biztos, hogy találunk valakinél. A Bónusz 50.000 ajánlat lényege, hogy ha a 8 kiválasztott pályázó közül valaki megvágott videóval kiegészített beszámolót készít és az megjelenésre alkalmas, akkor egy maximum 50.000 Ft értékű Daiwa-Cormoran utalványt adunk cserébe a munkájáért. Hogy mit választhat érte? Bármilyen Daiwa vagy Cormoran terméket, ami a Haldorádó kínálatában megtalálható: botot, orsót, zsinórt stb. - tehát bármit! Reméljük, sok tényleg értékes teszthorgász videót tudnak majd a kiválasztott nyertesek készíteni.

Ha valaki a teszthorgász beszámolót leközölhető videóval egészíti ki, akár 50.000 Ft értékű utalványt kaphat

A teszthorgászoknak az elkészült videót fel kell töltenie a YouTube-ra mint nem listázott videót, majd a linket a majdani teszthorgász beszámolóval együtt el kell küldenie részünkre.

A pályázat benyújtásának módja, határideje, egyéb fontos információk

A horgászatról szóló élménybeszámoló írást és a kitöltött pályázati adatlapot, valamint a fényképeket a palyazat@haldorado.hu e-mail címre várjuk. Az e-mail tárgya „Daiwa - Cormoran teszthorgász pályázat” legyen!

Fontos megemlíteni, hogy itt szó nincs sorsolásról! A tesztelők kiválasztása a beérkezett élménybeszámoló írások formai és tartalmi értékelése alapján történik. A pályázatra való jelentkezés alsó korhatára a 14. betöltött életév, felső korhatár nincs.

A Haldorádó Team az alkalmasnak vélt horgászokat e-mailben értesíti a pályázatuk sikerességéről.

Néhány szó a határidőkről…

  • A jelentkezés (pályázat beérkezés) határideje: 2014. június 23. 12:00 óra
  • A döntési értesítés 2014. június 25-ig megtörténik az ezen íráshoz tartozó topikban, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük (legyen akár az adott felszerelés nyertese, akár „csak” ajándékcsomag nyertese, mivel leközölhető a cikke). A felszerelések átadása 2014. július 04-ig megtörténik, melynek módjáról e-mailben értesítjük a pályázót.
  • A tesztírások leadásának határideje: 2014. augusztus 10.

Korábbi tapasztalatok!

Néhány olyan tapasztalatot is megosztunk a pályázni szándékozókkal, amit a korábbi teszthorgász pályázatokkal kapcsolatban gyűjtöttünk össze. A cél ezzel is az, hogy minél több érdekes, látványos írás közül választhassuk ki a legjobbakat, vagy díjazhassuk a megjelenésre alkalmas írásokat! A tét nem kicsi, tehát arra kérünk mindenkit, hogy törekedjen a tökéletes pályázati anyag elküldésére!

A szép fotóanyag már fél siker!

A legfontosabb: OLVASNI! Tehát a pályázni szándékozó olvassa el és értelmezze a pályázati kiírást! Számos olyan e-mail érkezett, amit a kiírás megjelenését követő órában küldtek el részünkre. A levélben egy darab csatolt jelentkezési lap volt (jobb esetben), írásnak, fényképeknek híre-hamva sem volt! Az ilyen hibás pályázati anyagot beküldőket NEM figyelmeztetjük a hibára, hanem majd a beküldési határidő lejárta után, automatikusan, formai hiba miatt kizárjuk. De hogy mennyire nem olvasnak sokan, a mai napig érkeznek be több éve lejárt pályázatokra is jelentkezések!

Mielőtt az e-mailt elküldöd, ezt nézd végig!

Fontos a megfelelő formátum beküldése! Ezt részletesen tartalmazza a Haldorádó cikkminta nevű letölthető file. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.doc.

Akkor pályázatra fel!

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.