PB PRODUCTS Fonott zsinór vágó olló orvosi acélból

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
3.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Cutter Pliers meghódította az egész világot. Ez a hihetetlenül éles és erős szerszám orvosi acélból készült, éppen ezért szinte - rendeltetésszerű használat mellett - lehetetlen kicsorbítani. Tökéletesen, szőröződés nélkül vág bármilyen fonott és monofil zsinórt, amely a speciális mikró-fogazásnak köszönhető. A hagyományos ollókkal ellentéte nem tolja el maga előtt a zsinórt, a tűéles apró fogak megfogják és elnyisszantják a legkisebb (megfoghatatlan) darabot is! Minden modern horgász elengedhetetlen segédeszköze.

Kapcsolódó írások
Praktikák lehűlő időszakra
Erdélyi Tamás 2018-12-21
Spéci praktika tavaszra
Rokolya Péter 2018-03-26
Kapásra várva
Borbiró Ádám 2018-01-11
Ha meleg a víz, akkor FermentX!
Kerekes Ernő 2017-07-10
Reváns a Fish Arénán
Farkas Szabolcs 2016-10-09
Sokadszor Merenyén
Rokolya Péter 2015-11-17
Az álmok vizén
Rokolya Péter 2015-09-23
Kombi előkével az akadós terepen
Gyurecskó Tamás 2014-06-23
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: