Videóval

Új Rapala wobblerek és kiegészítők a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2020-03-24
A legendás Rapala nevet bizonyára nem kell bemutatnunk, hiszen az a márka szinte fogalommá vált a megjelenése óta eltelt évtizedek alatt! Nem túlzás azt állítani, hogy ha a világ bármely pontján kiejtjük a „wobbler” szót, a legtöbb embernek a Rapala fog róla eszébe jutni elsőként! Ez a cég elsősorban a magas minőségű, különleges és nem mellesleg rendkívül fogós műcsalijairól vált híressé, azonban napjainkban rengeteg horgászfelszerelés, kiegészítő, szerszám és egyéb eszköz is a horgászok rendelkezésére áll. Nos, a nagy tavaszi készletújítás ezeket a nagyszerű termékcsoportokat sem kerülte el webáruházunkban, ezért most összegyűjtöttük mindazokat, melyekkel a kínálatot bővítettük.

Tiszaszipi, avagy álomból valóság

Kecskés Viktor 2009-11-16
„Viktor, nincs kedved a nyári leállás alatt lejönni velem a Tiszára pecálni?”, tette fel a kérdést egy munkatárasam. A válaszon kb. annyit kellett gondolkoznom, mintha Angelina Jolie kérdezte volna, nincs-e kedvem bekenni őt napolajjal?
Videóval

A Rapala története és az Original

Balogh Róbert 2007-10-24
Lauri Rapala története a szegény fiú históriáját juttatja eszembe, aki szerencsét próbál, majd sok viszontagság és fáradozás után elnyeri méltó jutalmát: a királylány kezét. Lauri Rapala ennél sokkal messzebb jutott, igaz, nem királylányt kapott hitvesül, de 1936 óta olyan horgászlegenda részesei lehetünk általa, amelyre nem túlzás azt mondani, hogy mesébe illő! Ha kiejtjük a világon szinte bárhol a wobbler szót, a legtöbb horgász ösztönösen a Rapalákra gondol. Amikor egy termék márkaneve emberek százezreinek egyet jelent egy termékcsoport megjelölésével, az már a halhatatlanság küszöbe!!!

Horgászat Rapala wobblerekkel - Az alapok

Wimmer Balázs 2005-02-15
Kezdő koromban lelkesen olvastam az összes témával kapcsolatos cikket, és azt hittem, hogy mindent tudok. Az elmélet birtokában csak dobni kell néhányat, és már csak fárasztani kell a halat. Mondanom sem kell, nem így történt. Ennek a cikksorozatnak a célja a kezdő horgászokat megismertetni a wobblerezés rejtelmeivel, illetve a haladókat további kísérletezésre buzdítani. Öt éves pergető tapasztalataim birtokában igyekeztem lehető legjobban összegyűjteni az idevágó részleteket, a különböző wobbler-vezetési technikákat. Remélem mindenki jó eredménnyel alkalmazza majd az itt leírtakat.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.