Aktuális élő csalik a Haldorádó kínálatában

Haldorádó Team 2021-04-08
Ha horgászatról van szó, egyetlen csalifajta az, amit nem szabad kihagyni a számításból a felkészülés során, az pedig az élő csali. Ez az a 100%-ig természetes táplálékforrás, amivel legkönnyebben és leggyakrabban találkoznak célhalaink. Nem véletlen, hogy a minden időszakokban ez az első csali, amire legtöbbünk kötelező kellékként gondol, legyen az csonti, szúnyoglárva vagy épp giliszta. Azt viszont már talán kevesebben tudják, hogy ezeken kívül léteznek olyan élő csali különlegességek, amik szinte biztos, hogy a horgunkhoz csalják a halakat. Sok versenyhorgász féltve őrzött titka ezek használata, hiszen mint mindig, az apróságokon is múlik a siker. E csali ritkaságok beszerezhetősége eddig meglehetősen körülményes volt, ezért legtöbb horgászbolt meg sem próbálkozik ezek forgalmazásával. Mi viszont megtaláltuk azt a forrást, ahol folyamatosan van ezekből a csalikból, kiváló minőségben és jól szállítható módon. Így lakjon bárhol az országban, 1 napon belül eljuthat Önhöz is!

A csontkukac és a pinki

Balogh Róbert 2010-07-31
A csonti az élő csalik közül talán a legszélesebb körben alkalmazott csali, vele csalizva szinte minden halfaj egyedeiből foghatunk, ezért a legkönnyebben és leghatékonyabban használható élő csalinak tarthatjuk.

Már élő csali is rendelhető Webáruházunkban!

Döme Gábor 2008-01-31
A Haldorádó Team munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a Haldorádó Horgászportál minden szolgáltatása egyre magasabb színvonalú legyen. Áruházunk kínálata és választéka vevőink legnagyobb megelégedésére napról napra drasztikusan nő, de egy stratégiai fontosságú termékcsoport a mai napig hiányzott… Ez azonban már a múlté! Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Látogatóinkat, Kedves Megrendelőinket, hogy mostantól élő anyag is rendelhető Webáruházunkban! A vásárló az élő csalira leadott megrendelését garantáltan frissen, 1 munkanapon belül kapja meg!!! Mostantól már ezért sem kell bemenni a horgászboltba. Ezzel ismét nem kevés időt, értékes perceket takarítunk meg Önnek, amelyet a vízparton kamatoztathat! Az első körben 3 különböző színű csontkukacot, valamint a közepes és vastag gilisztát vettük fel a kínálati listára. Ha sikeres lesz az új kezdeményezés, nem állunk meg csupán ennél a kétfajta élő csalinál! További részletek az írásban olvashatók.

Csontik, szúnyogok és egyéb élő csalik útja Magyarországon - II. rész

Takács Péter 2007-06-11
Az első részben bemutatásra került Magyarország egyik legnagyobb élőcsali forgalmazója, a Juve Csali Kft, és segítségükkel bemutattuk a csonti, pinki és a szúnyogok két formája, az etető és a tűzőszúnyog hazai „útját”. Ebben a részben a pióca, a nadály, a berki- és a hagyományos giliszta kerül majd górcső alá, az, hogy honnan kerülnek a boltokba, melyik országból származnak. Az írás végén azok a hasznos tanácsok gyűjteménye található meg, amik a horgászokat és a kereskedőket úgy segítik az élőcsalik tárolásában, hogy ezeket minél tovább életben tarthassuk.

Csontik, szúnyogok és egyéb élő csalik útja Magyarországon - I. rész

Takács Péter 2007-06-04
Az utóbbi pár évben, ahogy egyre inkább a finomszerelékes módszert kezdtem el űzni, egyre jobban megnőtt az élőcsali igényem. Egyre több csontit, szúnyogot, vagy épp gilisztát dobáltam a vízbe horgászataim során, aminek szerencsére meg is volt az eredménye. A fórumot olvasgatva egy érdekes vitára figyeltem fel, ami a csalik eltarthatóságáról, származásáról szólt. Innen jött az ötlet, hogy megkeressem hazánk legnagyobb csali importőrét, hátha elmond egy-két érdekességet az általuk forgalmazott csalikról, azok származásáról, tárolásáról.

Cserebogár, sárga cserebogár…

Tóth Ferenc 2006-05-24
… aminek a kertek gazdái nem örülnek annyira, főleg ilyenkor, rajzás idején. Meglehetősen nagy károkat tudnak okozni a levélzeten, ezzel aztán bosszúságot a tulajdonosnak. Mi, horgászok azonban a cserebogarat mint kiváló csalit használhatjuk, többek között a domolykó horgászatához. A csali beszerzése sem lehet gond ilyenkor.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.