Rendezés

X. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2024-03-18
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a jubileumi, 10. állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Hat éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az X. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2024 versenysorozat kiírás

Haldorádó Team 2024-01-29
Közeleg a tavasz! Az elmúlt évek töretlen sikerei, illetve a rendezvény népszerűsége okán örömmel jelentjük be, hogy a 2024-es év sem telik el az egész esztendőt felölelő versenysorozatunk nélkül! A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Lássuk a részleteket!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2023 versenysorozat kiírás

Putz Tamás 2023-11-14
Már most érdemes feljegyezni a naptárba, decemberben jön a következő, s egyben utolsó verseny! A 2023-ban ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár záró, téli etapjához érkezett. Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték az idei szériát. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum az elmúlt versenyek során már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

IX. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2023-05-30
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a kilencedik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Öt éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az IX. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2022 versenysorozat kiírás – Tél, záró forduló

Haldorádó Team 2022-09-15
Már most érdemes feljegyezni a naptárba, decemberben jön a következő, s egyben utolsó verseny! A 2022-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár záró, téli etapjához érkezett. Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték az idei szériát. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum az elmúlt versenyek során már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

VIII. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2022-06-08
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a nyolcadik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Négy éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum adott otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az VIII. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2021 versenysorozat kiírás - Tél, záró forduló

Haldorádó Team 2021-11-15
Már most érdemes feljegyezni a naptárba, decemberben jön a következő, s egyben utolsó verseny! A 2021-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár záró, téli etapjához érkezett. Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték az idei szériát. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum az elmúlt versenyek során már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

Haldorádó Feeder Triatlon Kupa 2021 versenykiírás

Haldorádó Team 2021-04-22
A hagyományt 2021-ben is folytatva, a Haldorádó szervezésében immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Haldorádó Feeder Triatlon Kupa. E különleges versenyt úgy terveztük meg, hogy változatos helyszínek, körülmények, illetve lehetőségek mellett minden feederhorgász számára izgalmas kihívást jelentsen. Ha kedveled a nyári ponty- és amurhorgászatot, valamint szívesen kipróbálnád magad Kiskunhalas legjobb vízterületein, köztünk a helyed!

VII. Haldorádó Junior Feeder Kupa – versenykiírás

Haldorádó Team 2021-03-23
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a hetedik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Három éve már a kiváló adottságokkal rendelkező, kulturált Ezüst-tó Horgászcentrum ad otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az VII. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

Ezüst-tó 2021 Szezonnyitó Method Feeder Kupa, páros verseny – Kiírás

Haldorádó Team 2021-01-28
Reméljük, hogy áprilisban már rendezhetünk horgászversenyt is, így semmi nem tesz keresztbe, hogy egy izgalmas és élménydús versennyel indulhasson a szezon! Lássuk, mit kell tudni a részletekről!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2020 versenysorozat kiírás – Tél, záró forduló

Haldorádó Team 2020-11-02
A 2020-ban ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár záró, téli etapjához érkezett. Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték az idei szériát. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum az elmúlt versenyek során már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2020 versenysorozat kiírás – Ősz

Haldorádó Team 2020-07-21
A 2020-ban ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár harmadik, őszi fordulójához érkezik. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Biztosak vagyunk benne, hogy az őszi verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad és közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2020 versenysorozat kiírás – Nyár

Haldorádó Team 2020-06-11
A 2020-ban ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár második, nyári fordulójához érkezett. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Biztosak vagyunk benne, hogy a nyári verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

VI. Haldorádó Junior Feeder Kupa versenykiírás

Haldorádó Team 2020-05-28
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron a hatodik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Két éve már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum adott otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az VI. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

Haldorádó Feeder Triatlon Kupa 2020 versenykiírás

Haldorádó Team 2020-03-27
A hagyományt 2020-ban is folytatva a Haldorádó szervezésében immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Haldorádó Feeder Triatlon Kupa. E különleges versenyt úgy terveztük meg, hogy változatos helyszínek, körülmények, illetve lehetőségek mellett minden feederhorgász számára izgalmas kihívást jelentsen. Ha kedveled a ponty- és amurhorgászatot, valamint szívesen kipróbálnád magad Kiskunhalas legjobb vízterületein, köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2020 versenysorozat kiírás – Tavasz

Haldorádó Team 2020-02-27
Örömmel jelentjük be, hogy a 2020-as év sem telik el e népszerű versenysorozat nélkül! A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló.

Ezüst-tó Szezonnyitó Method Feeder Kupa, páros verseny – kiírás

Haldorádó Team 2020-02-11
2020-ban első ízben kerül megrendezésre az Ezüst-tó Szezonnyitó Method Feeder Kupa, páros verseny. Ahogy a rendezvény neve is mutatja, ez a verseny kifejezetten a method feeder technikát kedvelő és eredményesen művelő horgászoknak, pontosabban csapatoknak kínál lehetőséget. A helyszínt biztosító Ezüst-tó Horgászcentrum fantasztikus halállománya garantálja az izgalmas és élménydús versenyt. Lássuk, mit kell tudni a részletekről!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2019 versenysorozat kiírás – Tél, záró forduló

Haldorádó Team 2019-11-30
A 2019-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár záró, téli etapjához érkezett. Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték az idei szériát. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum az elmúlt versenyek során már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a novemberi-decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2019 versenysorozat kiírás – Ősz

Haldorádó Team 2019-07-19
A 2019-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár harmadik, őszi fordulójához érkezett. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum tavaly már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Biztosak vagyunk benne, hogy az őszi verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

Haldorádó Feeder Triatlon Kupa versenykiírás - 2019

Haldorádó Team 2019-07-07
A hagyományt folytatva a Haldorádó szervezésében immár második alkalommal kerül megrendezésre a Haldorádó Feeder Triatlon Kupa. E különleges versenyt úgy terveztük meg, hogy változatos helyszínek, körülmények, illetve lehetőségek mellett minden feederhorgász számára izgalmas kihívást jelentsen. Ha kedveled a nyári ponty- és amurhorgászatot, valamint szívesen kipróbálnád magad Kiskunhalas legjobb vízterületein, köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2019 versenysorozat kiírás – Nyár

Haldorádó Team 2019-05-14
A 2019-ben ismét útjára indított, teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk immár második, nyári fordulójához érkezett. A kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum tavaly már bizonyította, hogy méltó helyszíne a megmérettetéseknek, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló. Biztosak vagyunk benne, hogy a nyári verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

V. Haldorádó Junior Feeder Kupa versenykiírás

Haldorádó Team 2019-04-22
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Ez a remek versenysorozat immáron az ötödik állomásához érkezett, hisz idén is megrendezésre kerül a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Tavaly már saját tavunk, az Ezüst-tó Horgászcentrum adott otthont a rendezvénynek, ami idén sem lesz másként, a dél-alföldi régió egyik legjobban halasított horgászvizén tehetik próbára magukat, akik eljönnek az V. Haldorádó Junior Feeder Kupára!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2019 versenysorozat kiírás – Tavasz

Haldorádó Team 2019-02-08
Bár még csak február van, de annyi érdeklődést kaptunk a 4 évszak Method Feeder versenysorozattal kapcsolatban, hogy nincs mese, meg kell jelentetnünk a két éve útjára indított versenysorozat tavaszi fordulójának kiírását! A Kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum tavaly már bizonyította, hogy méltó helyszíne a sorozatnak, így természetesen idén is ugyanitt kerül megrendezésre mind a négy forduló.

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2018 versenysorozat kiírás – Tél, záró forduló

Haldorádó Team 2018-10-10
Visszatekintve a mögöttünk álló három fordulóra, annyi bizonyos, hogy nem lehet okunk panaszra, mert rengeteg élmény, izgalom és nem utolsósorban gyönyörű fogások övezték a 2018. évi versenysorozatot. A teljes évet felölelő rendezvény immár a 4., záró etapjához érkezett, melynek helyszíne ezúttal is a kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum lesz. Következzen hát a véghajrá, lássuk, mit tartogat a decemberi versenyhétvége! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2018 versenysorozat kiírás – Ősz

Haldorádó Team 2018-07-20
Egy izgalmas, eseménydús nyár után közeleg a 4 évszakon át zajló versenysorozatunk harmadik, immár őszi fordulója! Természetesen a helyszín ezúttal is a kiskunhalasi Ezüst-tó Horgászcentrum lesz, ami a tavaszi és nyári alkalmak során egyaránt gyönyörű fogásokkal ajándékozta meg a horgászokat. Következzen hát, a nagy halak igazi időszaka, lássuk, mit tartogat az ősz első versenyhétvégéje! Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2018 versenysorozat kiírás – Nyár

Haldorádó Team 2018-05-22
Második, nyári fordulójához érkezett a teljes évet felölelő, 4 évszakon át zajló versenysorozatunk. Ahogy korábban hírül adtuk, ennek helyszíne a Haldorádó tulajdonába került Ezüst-tó Horgászcentrum, mely már az első forduló során megmutatta gyönyörű halállományát. Biztosak vagyunk benne, hogy a nyári verseny is rengeteg izgalmat tartogat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, s közben egy jót horgászni, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

IV. Haldorádó Junior Feeder Kupa versenykiírás

Haldorádó Team 2018-05-18
A Haldorádó mindig is nagy figyelmet szentelt az utánpótlás-nevelésre és arra, hogy a gyerekek időben megtanulják tisztelni a természetet és a halakat. Ennek újabb mérföldköve volt a 2015-ben útjára indított Haldorádó Junior Feeder Kupa. Idén immáron a negyedik versenyéhez érkezett ez a kimondottan fiataloknak szánt megmérettetés. Ráadásul ettől az évtől a Haldorádó saját taván, a kiskunhalasi Ezüst-tavon kerül megrendezésre a IV. Haldorádó Junior Feeder Kupa.

Haldorádó Feeder Triatlon Kupa versenykiírás

Haldorádó Team 2018-05-09
A Haldorádó szervezésében első alkalommal – hagyományteremtő céllal – kerül megrendezésre a Haldorádó Feeder Triatlon Kupa. Ezt a különleges versenyt úgy terveztük meg, hogy változatos helyszínek, körülmények, illetve lehetőségek mellett minden feederhorgász számára izgalmas kihívást jelentsen. Ha kedveled a nyári ponty- és amurhorgászatot, valamint szívesen kipróbálnád magad Kiskunhalas legjobb vízterületein, köztünk a helyed!

4 évszak Haldorádó Method Feeder Kupa 2018 versenysorozat kiírás - Tavasz

Haldorádó Team 2018-02-23
Bár még csak február van, annyi érdeklődést kaptunk a 4 évszak Method Feeder versenysorozattal kapcsolatban, hogy nincs mese, meg kell jelentetnünk a tavaly útjára indított versenysorozat tavaszi fordulójának kiírását! Ráadásul a Haldorádó tulajdonába került Ezüst-tó Horgászcentrumban folytatódik ettől az évtől ez a különleges megmérettetés!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.